Įkraunama...
Įkraunama...

Tutis "Trio", atsiliepimai

QUOTE(Indy @ 2009 11 30, 16:37)
4u.gif  cia ziuriu visu musu skoniai sutampa smile.gif as va irgi sveisaus norejau, tokio kaip 33 pradzioj..bet pamaniau nepraktiska, tai ir persigalvojau. bet man jis labai patinka. O toki zalia vos neisigijom praeita savaite ir dar nusprendem pagalvot:) tai kai gyveai pamaciau abu parduotuveje - pasirinkau 49  lotuliukas.gif

biggrin.gif Populiariausios kelios spalvos thumbup.gif
Atsakyti
as tai is senu spalvu nusiziurejus buvau, o dabar dingo jos doh.gif naujos arba tamsios labai arba sviesios, na nebent dar ta raudona su burbulais puse bedos bet kitos....ka as zinau unsure.gif
Atsakyti
nna jei vaziuosi i gamykla, tai gal ten dar bus ir senu spalvyu...ir manau turguje irgi galima rasti senu spalvu - bent vakar viena maciau, kurios cia jau matau nera...

O siaip ir raudona labai faina ta su burbulais, tik kazkaip man vis atrodo kad mergaitem labiau ji tinka nei berniukam,...o as va iki siol nzn ka turesiu g.gif
Atsakyti
siand maciau zurnale, Tutcio Zipy, atrodo visai nieko ir lopsiukas fainas, tik jo korpusas toks gan kidokas, ratai-"lietnikai" smile.gif idomu kokia jo kaina
Atsakyti
QUOTE(saaulute @ 2009 12 02, 00:35)
siand maciau zurnale, Tutcio Zipy, atrodo visai nieko ir lopsiukas fainas, tik jo korpusas toks gan kidokas, ratai-"lietnikai" smile.gif idomu kokia jo kaina

kazkas jau cia minejo Zippy kaina - 1400 Lt. jei neklystu rase
Atsakyti
QUOTE(Indy @ 2009 12 02, 16:55)
kazkas jau cia minejo Zippy kaina - 1400 Lt. jei neklystu rase

Aciu, Indy, kaip tik kaina ir praleidau...
Atsakyti
Bandziau internete ziuret, bet tokio nemeta ax.gif
Atsakyti
na internete turbut tik po nauju atsiras...idomu paziuret ka jie ten dar patobulino:)) vis tobuleja...
Atsakyti
QUOTE(Indy @ 2009 12 02, 18:00)
na internete turbut tik po nauju atsiras...idomu paziuret ka jie ten dar  patobulino:)) vis tobuleja...

Aha, idomu, taciau mums uzteks ir premium- ir kaina gera ir manau to mandrumo uzteks hihihi.gif
Atsakyti
kiek is nuotraukos matesi atrodo truputi kitaip, lopsys fainai dar didesnis, turi virsuje rankenele, bet visa kita kaip ir premiume, dar tie ratai kitokie...kita savaite sake bus jau fabrike-pardej, sius tik sesias spalvas. Sake kad jau yra kotrynoj, parasiau i parde, parase, kad dar neturi.
Atsakyti
o man visai nieko naujos spalvos.. 49, 31, 75,71 rinksimes tar siu spalvu wub.gif

Atsakyti
Sveikos, pagaliau įsigijom Tuti premium dukrytei, Raudondvario pl. Kaune, na tikiuosi nenusivilsim smile.gif Ten jau yra ir naujasis Zippy, lopšys tikrai fainesnis nei premium ir lengvesnis, kaina sumažėjo nuo praeito mėnesio-1200.
Atsakyti