QUOTE(murmur @ 2009 12 04, 16:06)
tai kad dauguma siu keduciu tik dirzais tvirtinamos. Gana stabiliai jos ten laikosi, be to naudojamos jos bus neilgai, rudeni su kombinzonais neikisit jau vaiko, reiks kita kedute pirkti...
mano pirmasis sunelis gime gruodzio 7 d. tai nesiokleje mes ji veziojome iki lipeos menesio, ir tai jau sunkiai ten tilpo, nors ir drabuzeliu minimumas vasara

beje reiktu atkreitpi demesi - juk nesiokles buna iki 9...iki 11 ir iki 13 kg - premium iki 11kg.
O dirzais tai tvirtai prisisega viskas, tk va jei priekyje vezamas vaikas, tai patarciau i ta vadinama "bardacioka" iremti, nes nuo labai labai staigaus stabdymo ji vistiek gali apsiversti - is patirties sakau...oij streso tadfa paturejau - kazkoks durnius taksistas is salutinio kelio issokes buvo.
Papildyta:
QUOTE(paslydau @ 2009 12 04, 16:01)
Manau kad tuo metu jau nebereikes mums sio vezimo. Pradesiu pardavineti, jei parduosiu, nusipirksiu vasarai sketuka, nes daug vazinesim i kitus miestus, tai neapsimoka man belaikyti didelio vezimo, lopsys jau tik spinta uzims, o masinine kedute jau kita naudosime. tai va
na nzn, prisegus ji siek tiek juda, bet kazkur parasyta kad po kelis cm i sonus gali judeti ji. na mums tinka. o ant ratu dedavom kai kur i gamta isvaziuodavom, lopsio daznai neimam jei vaziuojam su masina, lopsi as naudoju tik kieme vazinejant. todel mums patogu buvo kedute ant ratu uzsidet.. kad ir prekybcentryj kokiam

vaikas dairosi, nenuobodu jam. o lopsy tik miegoti gali, ilgiau pabuvus jau pykdavo.
beje, labai prasau, kurinors kuri jau turite comfort arba premium vezimuka, pademonstruokite kaip ant sportinuko uzsideda koju uzdangalas? nufotografuoti gal galit? labai padetumet
as va tik isigijau premium, tai dar ne nebandziau jo daliu keisti, bet kai tik ispakuosiu - pabandyysiu - pati dar nzn ar pavyks ir man
Papildyta:
O as tai sportinuka labai netgi planuooju su tokiais ratais naudoti, jei tik patogus bus, man gal netgi jo labiausiai sykart ir reikejo is siu daliu:) O lopsi su nesiokle graziai supakuosiu ir padesiu kur saugiai - juk visuose namuose yra nenaudojamu kampu...arba garaze..arba rusyje
Svarbu kad tas sportinukas pateisintu lukescius:)