Įkraunama...
Įkraunama...

Tutis "Trio", atsiliepimai

QUOTE(sipsenele @ 2009 12 03, 19:55)
taigi sportinukui yra atskiras uzklotas ne nuo lopsio  mirksiukas.gif

o gal tu galetum nufotografuoti pati uzklotuka ir kaip jis uzsideda ant sportinuko? nes arba mes jo negavom, arba as vistiek nesuprantu kaip ka ten uzdet... na jeigu nesunku, labai padetum smile.gif
Atsakyti
QUOTE(paslydau @ 2009 12 03, 18:43)
beje uz kokiu 5 menesiu pardavinesiu saviski, gal kazkam tik tada gims vaikelis ir nori pirkti naudota vezima, tai prasom kreiptis smile.gif pas mane su auto kedute komplekte. iki to laiko tikiuosi nesulauzyti ir kitaip nesugadinti vezimuko, kolkas jis puikios bukles.

O kodel noresi parduoti?
Atsakyti
Noriu pasiteirauti del autokeduciu, ar patogu jas naudoti g.gif Ar tvirtai prisitvirtina masinoj? Nes kaip supratau, tai ten tik dirzai prasikisa vienas pro apacia, o kitas kazkur kitur g.gif Ar nekliba ji masinoj? Ir as daznai naudojat ja ant vezimo?
Atsakyti
QUOTE(saaulute @ 2009 12 04, 13:11)
O kodel noresi parduoti?

Manau kad tuo metu jau nebereikes mums sio vezimo. Pradesiu pardavineti, jei parduosiu, nusipirksiu vasarai sketuka, nes daug vazinesim i kitus miestus, tai neapsimoka man belaikyti didelio vezimo, lopsys jau tik spinta uzims, o masinine kedute jau kita naudosime. tai va 4u.gif

QUOTE(slyva @ 2009 12 04, 13:51)
Noriu pasiteirauti del autokeduciu, ar patogu jas naudoti g.gif Ar tvirtai prisitvirtina masinoj? Nes kaip supratau, tai ten tik dirzai prasikisa vienas pro apacia, o kitas kazkur kitur g.gif Ar nekliba ji masinoj? Ir as daznai naudojat ja ant vezimo?

na nzn, prisegus ji siek tiek juda, bet kazkur parasyta kad po kelis cm i sonus gali judeti ji. na mums tinka. o ant ratu dedavom kai kur i gamta isvaziuodavom, lopsio daznai neimam jei vaziuojam su masina, lopsi as naudoju tik kieme vazinejant. todel mums patogu buvo kedute ant ratu uzsidet.. kad ir prekybcentryj kokiam smile.gif vaikas dairosi, nenuobodu jam. o lopsy tik miegoti gali, ilgiau pabuvus jau pykdavo.

beje, labai prasau, kurinors kuri jau turite comfort arba premium vezimuka, pademonstruokite kaip ant sportinuko uzsideda koju uzdangalas? nufotografuoti gal galit? labai padetumet smile.gif
Atsakyti
QUOTE(slyva @ 2009 12 04, 12:51)

tai kad dauguma siu keduciu tik dirzais tvirtinamos. Gana stabiliai jos ten laikosi, be to naudojamos jos bus neilgai, rudeni su kombinzonais neikisit jau vaiko, reiks kita kedute pirkti...
Atsakyti
QUOTE(murmur @ 2009 12 04, 16:06)
tai kad dauguma siu keduciu tik dirzais tvirtinamos. Gana stabiliai jos ten laikosi, be to naudojamos jos bus neilgai, rudeni su kombinzonais neikisit jau vaiko, reiks kita kedute pirkti...

mano pirmasis sunelis gime gruodzio 7 d. tai nesiokleje mes ji veziojome iki lipeos menesio, ir tai jau sunkiai ten tilpo, nors ir drabuzeliu minimumas vasara wink.gif beje reiktu atkreitpi demesi - juk nesiokles buna iki 9...iki 11 ir iki 13 kg - premium iki 11kg.
O dirzais tai tvirtai prisisega viskas, tk va jei priekyje vezamas vaikas, tai patarciau i ta vadinama "bardacioka" iremti, nes nuo labai labai staigaus stabdymo ji vistiek gali apsiversti - is patirties sakau...oij streso tadfa paturejau - kazkoks durnius taksistas is salutinio kelio issokes buvo.
Papildyta:
QUOTE(paslydau @ 2009 12 04, 16:01)
Manau kad tuo metu jau nebereikes mums sio vezimo. Pradesiu pardavineti, jei parduosiu, nusipirksiu vasarai sketuka, nes daug vazinesim i kitus miestus, tai neapsimoka man belaikyti didelio vezimo, lopsys jau tik spinta uzims, o masinine kedute jau kita naudosime. tai va  4u.gif
na nzn, prisegus ji siek tiek juda, bet kazkur parasyta kad po kelis cm i sonus gali judeti ji. na mums tinka. o ant ratu dedavom kai kur i gamta isvaziuodavom, lopsio daznai neimam jei vaziuojam su masina, lopsi as naudoju tik kieme vazinejant. todel mums patogu buvo kedute ant ratu uzsidet.. kad ir prekybcentryj kokiam smile.gif vaikas dairosi, nenuobodu jam. o lopsy tik miegoti gali, ilgiau pabuvus jau pykdavo.
beje, labai prasau, kurinors kuri jau turite comfort arba premium vezimuka, pademonstruokite kaip ant sportinuko uzsideda koju uzdangalas? nufotografuoti gal galit? labai padetumet smile.gif

as va tik isigijau premium, tai dar ne nebandziau jo daliu keisti, bet kai tik ispakuosiu - pabandyysiu - pati dar nzn ar pavyks ir man blush2.gif
Papildyta:
O as tai sportinuka labai netgi planuooju su tokiais ratais naudoti, jei tik patogus bus, man gal netgi jo labiausiai sykart ir reikejo is siu daliu:) O lopsi su nesiokle graziai supakuosiu ir padesiu kur saugiai - juk visuose namuose yra nenaudojamu kampu...arba garaze..arba rusyje ax.gif
Svarbu kad tas sportinukas pateisintu lukescius:)
Atsakyti
QUOTE(Indy @ 2009 12 04, 15:58)

O as tai sportinuka labai netgi planuooju su tokiais ratais naudoti, jei tik patogus bus, man gal netgi jo labiausiai sykart ir reikejo is siu daliu:) O lopsi su nesiokle graziai supakuosiu ir padesiu kur saugiai - juk visuose namuose yra nenaudojamu kampu...arba garaze..arba rusyje  ax.gif 
Svarbu kad tas sportinukas pateisintu lukescius:)

jei su tais laisvais kampais tai ner pas mus tokiu biggrin.gif tai ka panaudojam iskart parduodam. negalim pasigirt kad daug erdves namuose turim, garaze jau atrado daiktai vietas, rusyje irgi, vezimuko niekur nebetilps ir nelaikysim, neapsimoka..

ea, o kode tik sportinukas jums naudingiausias? as lopsyje iki 7 menesio praveziojau maziu, super. ir toliau veziociau, bet nusprendziau jau sportinuka traukt, nebevesiu vaiko miegui i lauka, vesiu dairytis biggrin.gif
Atsakyti
nu jei zinociau kad vezimuka laike daugiabucio rusyje tai nepirkciau niekad tokio nei uz dyka neimciau, maza kokios peles su ziurkem ten gyveno blink.gif
Atsakyti
QUOTE(murmur @ 2009 12 04, 18:31)
nu jei zinociau kad vezimuka laike daugiabucio rusyje tai nepirkciau niekad tokio nei uz dyka neimciau, maza kokios peles su ziurkem ten gyveno  blink.gif

pries pirkdama apziuretum ir matytum ar kas papelijo, ar kur ziurke kokia pagrauze biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif krastutinumai cia jau, o ir rusys rusiui nelygu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Indy @ 2009 11 23, 23:10)
eglieska saunuole! labai dzaugiuosi kad esi tokia patenkinta!:) kokia spalva issirinkai? Nab va pskutinis apsisprrendimas liko kokia spalva pirkti:)

Beje kur pirkai ir uz kiek?

pirkom bazej, zaliojoj galerijoj Kaune. buvo akcija- pirkom uz 999 lt. pilkas su juostom, kuriose rombiukai ir skrituliukai ivairiu spalvu. lankstinuke ju 62 nr. paieskosiu internete ir ikelsiu ax.gif
Papildyta:
QUOTE(tomcexx @ 2009 11 27, 23:04)
as buvau bazeje pries kelias dienas, paprasiau motriskes ten dirbancios kad parodytu kaip susilekia, sako parastai nuimi ir susilenkia.. du kartus prasiau ir nerode, tai pagalvojau kad sunkiai lankstosi, kad nerodo arba motris nelabai turejo noro kazka parduoti  ax.gif

mes bazej pirkom ir pardaveja papuole labai maloni, visas tris dalis parode kaip nuimt, uzdet, kaip lanstyt. ten kokia puse valandos zaidem, nes man norejosi, kad viska smulkiai paaiskintu. gal ne ant tos pardavejos papuolet. jos ten dvi man rodos buna. cia apie zaliaja galerija sneku, firmine tucio parduotuve.
Papildyta:
QUOTE(eglieska @ 2009 12 04, 20:01)
pirkom bazej, zaliojoj galerijoj Kaune. buvo akcija- pirkom uz 999 lt. pilkas su juostom, kuriose rombiukai ir skrituliukai ivairiu spalvu. lankstinuke ju 62 nr. paieskosiu internete ir ikelsiu ax.gif
Papildyta:

mes bazej pirkom ir pardaveja papuole labai maloni, visas tris dalis parode kaip nuimt, uzdet, kaip lanstyt. ten kokia  puse valandos zaidem, nes man norejosi, kad viska smulkiai paaiskintu. gal ne ant tos pardavejos papuolet. jos ten dvi man rodos buna. cia apie zaliaja galerija sneku, firmine tucio parduotuve.

http://www.tutisvezi...age/eb1fc0be31- musiskis wub.gif eikit ant premium-spalvos-musu nr 62.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo eglieska: 04 gruodžio 2009 - 19:08
QUOTE(paslydau @ 2009 12 04, 17:49)
pries pirkdama apziuretum ir matytum ar kas papelijo, ar kur ziurke kokia pagrauze biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif krastutinumai cia jau, o ir rusys rusiui nelygu biggrin.gif

tai nebutinai ji turejo pragrauzt, galejo pagyvent lizdeli susisukus. O seimininke parsinese issiurbe vidu ir parduoda. Tu nusiperki ir savo naujagimi i toki guldai wacko.gif nu gerai nefantazuosiu toliau, neneskit nieks i rusi biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(murmur @ 2009 12 04, 20:12)
tai nebutinai ji turejo pragrauzt, galejo pagyvent lizdeli susisukus. O seimininke parsinese issiurbe vidu ir parduoda. Tu nusiperki ir savo naujagimi i toki guldai  wacko.gif  nu gerai nefantazuosiu toliau, neneskit nieks i rusi  biggrin.gif

nerealiai biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti