Įkraunama...
Įkraunama...

Tutis "Trio", atsiliepimai

QUOTE(murmur @ 2009 12 04, 21:12)
tai nebutinai ji turejo pragrauzt, galejo pagyvent lizdeli susisukus. O seimininke parsinese issiurbe vidu ir parduoda. Tu nusiperki ir savo naujagimi i toki guldai  wacko.gif  nu gerai nefantazuosiu toliau, neneskit nieks i rusi  biggrin.gif

oij nu prajouokinai biggrin.gif:D:D:D nu cia mes nescios tai ir prisifantazuojam ir ir visko dar galim prisigalvoti... nestuke.gif
Atsakyti
QUOTE(paslydau @ 2009 12 03, 19:39)
o gal tu galetum nufotografuoti pati uzklotuka ir kaip jis uzsideda ant sportinuko? nes arba mes jo negavom, arba as vistiek nesuprantu kaip ka ten uzdet... na jeigu nesunku, labai padetum smile.gif

na mes dar nenaudojam sportinuko, mes dar mazos mirksiukas.gif bet turiu foto kaip atrodo uzdetas uzklotukas kai nusipirke pabandem, jeigu pades kazkiek
user posted image

QUOTE(slyva @ 2009 12 04, 12:51)
Noriu pasiteirauti del autokeduciu, ar patogu jas naudoti g.gif Ar tvirtai prisitvirtina masinoj? Nes kaip supratau, tai ten tik dirzai prasikisa vienas pro apacia, o kitas kazkur kitur g.gif Ar nekliba ji masinoj? Ir as daznai naudojat ja ant vezimo?

na man ta kedute masinoj nelabai tvirtai atrodo. o ant remo spejom kolkas panaudot tik pora kartu i parduotuve, nes po to gripai prasidejo doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sipsenele: 04 gruodžio 2009 - 21:16
juokas juokais, bet mum taip buvo zieminiuose batuose lizdus susisuke peles kai i rusi isnesem, tai dabar paranoja man tuo klausimu lotuliukas.gif

p.s. batus ismetem doh.gif
Atsakyti
QUOTE(eglieska @ 2009 12 04, 19:06)
mes bazej pirkom ir pardaveja papuole labai maloni, visas tris dalis parode kaip nuimt, uzdet, kaip lanstyt. ten kokia  puse valandos zaidem, nes man norejosi, kad viska smulkiai paaiskintu. gal ne ant tos pardavejos papuolet. jos ten dvi man rodos buna. cia apie zaliaja galerija sneku, firmine tucio parduotuve.

turbut kad ne ant tos papuoliau doh.gif
Atsakyti
QUOTE(paslydau @ 2009 12 04, 18:37)

ea, o kode tik sportinukas jums naudingiausias? as lopsyje iki 7 menesio praveziojau maziu, super. ir toliau veziociau, bet nusprendziau jau sportinuka traukt, nebevesiu vaiko miegui i lauka, vesiu dairytis biggrin.gif

na paprasciausiai maniau kad nesiokle ir lopsi tai turim ir galim panaudoti nuo pirmo vaiko, o vat sportinukas tai visai parejes...o kadangi vasara jau vaikui bus virs puse metu, tai tikrai neveziosime losio niekur - imsim sportinuka. Na ir is patirties norejau butent kazko panasaus su tokiais ratais..o atskirai tokius sportinukus tik x-landseriai parduoda ir kaina ju beveik tokia kaip tucio 3 in 1:) na ir nusprendem nusipirkti viska:)
Atsakyti
[quote=eglieska,2009 12 04, 20:06]

mes bazej pirkom ir pardaveja papuole labai maloni, visas tris dalis parode kaip nuimt, uzdet, kaip lanstyt. ten kokia puse valandos zaidem, nes man norejosi, kad viska smulkiai paaiskintu.

O kaip susilanksto patsb rėmas?lengvai? Kokiu nors mygtuko paspaudimu ar kaip? nes esu nusvilus su nepatogiu vežimo susilankstymu

Ir dar ,gal kas galėtų pamatuoti koks plotis vežimo, na plačiausia ratų vieta,toks vežimas į liftą turbūt nelabai?...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kazkasatsitiko: 06 gruodžio 2009 - 22:34
QUOTE(kazkasatsitiko @ 2009 12 06, 23:29)
[Ir dar ,gal kas galėtų pamatuoti koks plotis vežimo, na plačiausia ratų vieta,toks vežimas  į liftą turbūt nelabai?...

Čia visi išmatavimai
http://www.tutisvezi...page/fdd55fb420
Atsakyti
Siandien Vaiku mieste (Vilniaus siaures miestelyje) maciau nauja Zippy modeli. kam smalsu labai - galit apziuret vaziuot. Tik va laiko nelabai turejau, tai netyrinejau, bet lopsys tikrai gerokai didesnis.
Atsakyti
QUOTE(Indy @ 2009 12 09, 17:24)
Siandien Vaiku mieste (Vilniaus siaures miestelyje) maciau nauja Zippy modeli. kam smalsu labai - galit apziuret vaziuot. Tik va laiko nelabai turejau, tai netyrinejau, bet lopsys tikrai gerokai didesnis.

o kaip del grozio..ar labai tie ratai krenta i akis...
Atsakyti
QUOTE(Indy @ 2009 12 09, 16:24)

bet ar verta pirkti ta daug didesni lopsi? ar leliukas tiek bus lopsiuke?
Atsakyti
QUOTE(tomcexx @ 2009 12 09, 21:17)
bet ar verta pirkti ta daug didesni lopsi? ar leliukas tiek bus lopsiuke?

na mano nuomone tirkai neverta, nes vaikas juk 6-7 menesiu jau labai judrus buna - as pvz savo suneli jau bijodavau be prieziuros palikti miegoti lopsyje, nes agtsikeles jis jau pasilaikydamas atsisesdavo pasidairyti, tai juk ir iskristi gali... o lopsio dydis man gan ir premium priimtinas... Kaip jau sakiau,, bet kuriuo atveju jau vasara planuoju sportinuka traukti, tai to lopsio didesnio man tikrai nereikia, o jei kam reikia...tai juk vasara vaikas jau mazai aprengtas buna - nemanau, kad toks dickis bus, kad i premium netipls:)

beje kiek paziurejau is sono (nors kaip sakau labai skubejau), tai salia stovejo tutis premium ir Zippy - man graziau is sono premium atrodo...bet cia gal irgi todel, kad Zippy spalva tokia sviesiai pilka buvo - na man nepatiko.

Papildyta:
QUOTE(saaulute @ 2009 12 09, 21:06)
o kaip del grozio..ar labai tie ratai krenta i akis...

ratai tikrai didesni, labai skiriasi - tokie didesni ir su sypais:)))) nu as turejau toki vezima, tai man nekrenta i akis...bet cia jau skonio reikalas wink.gif
Atsakyti
QUOTE(Indy @ 2009 12 09, 20:55)
na mano nuomone tirkai neverta, nes vaikas juk 6-7 menesiu jau labai judrus buna - as pvz savo suneli jau bijodavau be prieziuros palikti miegoti lopsyje, nes agtsikeles jis jau  pasilaikydamas atsisesdavo pasidairyti, tai juk ir iskristi gali... o lopsio dydis man gan ir premium priimtinas...  Kaip jau sakiau,, bet kuriuo atveju jau vasara planuoju sportinuka traukti, tai to lopsio didesnio man tikrai nereikia, o jei kam reikia...tai juk vasara vaikas jau mazai aprengtas buna - nemanau, kad toks dickis bus, kad i premium netipls:)

as siandiena bazeje nuziurinejau..kad lb ten kazkuom nesiskiria.. ax.gif
Atsakyti