Įkraunama...
Įkraunama...

Tutis "Trio", atsiliepimai

QUOTE(Skorpione @ 2009 04 23, 20:19)
Na, pagaliau pamaciau kaip atrodo Trio premium doh.gif ...Jau Vaiku mieste (Vilniuje) ju labai daug, gal kokiu 10 ar net daugiau spalvu stovejo, kaina parduotuveje, tipo su nuolaida 1399, be nuolaidos 1545 Lt, lygtais tokie skaiciai buvo...Zinoma daug brangiau nei pirkti pas gamintojus.

mano drauge pries savaite sioje pardeje pirko si vesimeli ir mokejo 1280 Lt (nz gal papigino). na aisku gal kiek brangiau nei pas gamintoja, bet tai nedidelis skirtumas ne kaunieciams, nes dar keliones islaidas galima priskaiciuoti...
Atsakyti
QUOTE(nuria @ 2009 05 05, 10:42)
Lauksiu komentaru.

na mokejom 950 lt, gamykloj pirktas. o seip vezimas kaip vezimas, kolkas man patinka. sulankstyt rema nevisada iskart pavyksta, kazkaip sunkoka. ratai nors ir plastmasiniai nepripuciami, bet musu tragiskam kieme visai gerai visur pravaziuojam. vaikui visi kratymai dar labiau patinka biggrin.gifD miega kaip uzmustas. stabdziai dar veikia, ratu fiksatorius veikia, niekas dar nesuluzo biggrin.gif na svarbu kad ir nesuluztu..
Atsakyti
ojoj
Planuojam ir mes pirkti TUTIS TRIO PREMIUM, bet jau labai daug neigiamų atsliepimų čia radau apie TUTĮ.. g.gif
Renkamės mes iš dviejų: arba TUITIS TRIO PREMIUM arba ROAN MARITA. ROAN MARITA man šiaip gražesnis, ir lopšys regis didesnis, be to ir pigesnis, bet TUČIO priekiniai ratai sukasi aplink savo ašį, todėl jis manevringesnis kur kas nei ROAN.
Aj, nebežinau... blink.gif
Dar pasiskaitinėsiu komentarų ir teks vistiek galutinai apsispręst smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Huba Buba @ 2009 05 19, 14:34)
ojoj
Planuojam ir mes pirkti TUTIS TRIO PREMIUM, bet jau labai daug neigiamų atsliepimų čia radau apie TUTĮ.. g.gif
Renkamės mes iš dviejų: arba TUITIS TRIO PREMIUM arba ROAN MARITA. ROAN MARITA man šiaip gražesnis, ir lopšys regis didesnis, be to ir pigesnis, bet TUČIO priekiniai ratai sukasi aplink savo ašį, todėl jis manevringesnis kur kas nei ROAN.
Aj, nebežinau...  blink.gif 
Dar pasiskaitinėsiu komentarų ir teks vistiek galutinai apsispręst smile.gif

pamenu ziurinejau ROAN. jis seip regis sunkesnis, bet jei nereiketu manevringu ratu, rinkciausi ROAN, manau jis kokybiskesnis kazkaip. bet kadangi norejau lengvo, manevringo, rinkausi tuti. (comfort'a) nera jis kokybiskiausias variantas, bet ir kaina jo zema. importiniai vos ne digubai jau.
Atsakyti
Jaučiu, pasisprendžiau galutinai - visgi liksiu prie ROAN MARITA. Pažėjau, kad kur kas pigesni, o ir atsiliepimai apie jį geresni.smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Ingna @ 2009 05 09, 21:18)
mano drauge pries savaite sioje pardeje pirko si vesimeli ir mokejo 1280 Lt (nz gal papigino). na aisku gal kiek brangiau nei pas gamintoja, bet tai nedidelis skirtumas ne kaunieciams, nes dar keliones islaidas galima priskaiciuoti...

Kadangi turiu nuolaidu kortele Cipolino parduotuveja, tai gavau naujiena, kad Tutis Trio Premium vezimelis dabar kainuoja tik 1200Lt. Bet sita kainele galioja tik menesi laiko iki birzelio galo. Buvau nuejusi apziureti si vezimeli, tai man jisai patiko, turi daug privalumu ir yra labai manevringas. Kaip lietuviska preke galiu si vezimeli ivertinti thumbup.gif
Atsakyti
Kokie atsiliepimai apie si vezimeli?user posted image
Koks jo svoris. Ar ratai pripuciami? Koks lopsio ilgis?
Atsakyti
QUOTE(dia.dia @ 2009 05 22, 17:24)
Kokie atsiliepimai apie si vezimeli?user posted image
Koks jo svoris. Ar ratai pripuciami? Koks lopsio ilgis?

Svoris jo turetu buti nedidelis, nes matosi, kad ratai ne pripuciami. Ir cia tas dar turbut senesnis modeliukas, nepatobulintas.

Siaip nauji tuciai atrodo graziai, bet jus pabandykit pries perkant realiai pakaitalioti dalis : lopsi, kedute, ivertinti stabdziu stabiluma, Nes mano vyras tai keikesi, kai reikejo dalis kaitalioti, palyginus kaip kitu vezimu labai lengvai viskas keiciasi ir fiksuojasi.
Atsakyti
QUOTE(Skorpione @ 2009 05 23, 10:17)
Svoris jo turetu buti nedidelis, nes matosi, kad ratai ne pripuciami. Ir cia tas dar turbut senesnis modeliukas, nepatobulintas.

Siaip nauji tuciai atrodo graziai, bet jus pabandykit pries perkant realiai pakaitalioti dalis : lopsi, kedute, ivertinti stabdziu stabiluma, Nes mano vyras tai keikesi, kai reikejo dalis kaitalioti, palyginus kaip kitu vezimu labai lengvai viskas keiciasi ir fiksuojasi.

Ar nebarska nepripuciami ratai, ar vaiko nekrato?
Atsakyti
Siaip vezimelias geriausias su pripuciamais ratais, bet jie turi viena minusa - buna ganetinai sunkus. Taciau jei yra galimybe kuo maziau paciai ta vezimeli kelti ar kaip kitaip kilnoti, tai patarciau pirkti tik su pripuciamais ratukais. Siaip su paprastais ratukais vaiko tikrai nekrato.
Na siaip tutis vezimeliu dalys, bent jau naujuosiuose modeliuose, keiciasi ganetinai lengvai. Aisku visada galetu buti geriau. Idealumui ribu nera smile.gif
Atsakyti
QUOTE(giedruteliux @ 2009 05 23, 16:31)
Siaip vezimelias geriausias su pripuciamais ratais, bet jie turi viena minusa - buna ganetinai sunkus. Taciau jei yra galimybe kuo maziau paciai ta vezimeli kelti ar kaip kitaip kilnoti, tai patarciau pirkti tik su pripuciamais ratukais. Siaip su paprastais ratukais vaiko tikrai nekrato.
Na siaip tutis vezimeliu dalys, bent jau naujuosiuose modeliuose, keiciasi ganetinai lengvai. Aisku visada galetu buti geriau. Idealumui ribu nera smile.gif

nepripuciamais ratais gana gerai vaziuoja vezimas. aisku neturiu su kuo palygint. bet pripuciami man tiesiog del svorio netiko, norejau lengvesnio. tai ziurint ko kitoms reikia smile.gif

o tas daliu uzdejimas tai mane biski irgi biesina, nera taip lengva, lopsi pvz uzdedu tikrai ne is vieno karto ir ne per 10 sekundziu pakol itaikau i tas skylutes smile.gif)).. pats remas man irgi sunkiai susilanksto smile.gif
Atsakyti
Mes turim Tutis Trio. Pirkau turguj be kedutes, tai mokėjom 800lt. Esu juo patenkinta, tik minusas, kad į mūsų liftą netilpo doh.gif tad rėmą laikydavau mašinoj. Nes nors ir gan lengvas, bet aš jo nepanešdavau su vaiku blush2.gif ratukai nepripučiamu, bet mažylė tikrai nesikratė. Man jis patiko tuo, kad vaikutį galima vežti atsukus į mamą ir nuo jos.
Atsakyti