Įkraunama...
Įkraunama...

Tutis "Trio", atsiliepimai

QUOTE(sonatute @ 2009 06 04, 19:43)
tai parduotuvese antkainius uzsideda  doh.gif pvz klaipedos turguj 850 su kedute kainuoja  ax.gif ir manau ne tik klaipedos turguj jais prekiauja ir kituose miestuose didesniuose turguose ju galima rast  smile.gif

jei kainuoja pigiau nei gamykloje, tai cia turbut senesnis tucio modelis. pirmasis tas
Atsakyti
Na mes jai ir isbandem naujausia tutis trio confort.Siaip esu patenkinta, bet dabar imciau pripuciamais ratais, nes jei neasfaltuotas kelias tai labai krato.Nu bet cia mes patys pasirinkom ir nieko nekaltinu schmoll.gif
Atsakyti
norejau pasiteirauti,gal zinot kur galima butu rasti tutis trio saugos dirzu segimo instrukcija? g.gif niekur nerandu blink.gif ,padriki tie dirzai,nuimti,neisivaizduoju kaip juos uzdet tongue.gif .as turiu tutis prestige sportini vezimuka.
Atsakyti
QUOTE(paslydau @ 2009 06 04, 20:19)
jei kainuoja pigiau nei gamykloje, tai cia turbut senesnis tucio modelis. pirmasis tas

na kad lyg naujas modelis g.gif bet tvirtint tikrai negaliu smile.gif labai ir nesidomejau tik kazkiek apziurejom, parode kas kaip ir viskas ax.gif
Atsakyti
Nezinau vaziuoti dabar iki gamyklos arba iki firmines parduotuves, jeigu arti tai gerai, o jeigu ne tai nelabai apsimoka belstis ax.gif is turgaus pirkti kazkaip vezimeli kazkaip nezinau nelabai man patikimai atrodo..va kaip kazkada sakiau Kotrynos parduotuviu tinkle tiek pat kiek ir gamykloj kainavo, tik dabar nemaciau ar vis dar tokia pati kaina ar jau gal vel pakele? g.gif
Atsakyti
Kazkuri mamyte minejo, kad galima rinktis Tuti Comfort su pripuciamais ratais. Parduotuveje "Vaiku miestas" man pasake, kad tik "Prestige" yra su tokiais ratais, o "Comfort" tik su paprastais. Kazin, kaip kitose parduotuvese g.gif Man "comfort" dizainas grazesnis ir kaina labiau patinka...
Atsakyti
QUOTE(levrete @ 2009 06 18, 14:50)
Kazkuri mamyte minejo, kad galima rinktis Tuti Comfort su pripuciamais ratais. Parduotuveje "Vaiku miestas" man pasake, kad tik "Prestige" yra su tokiais ratais, o "Comfort" tik su paprastais. Kazin, kaip kitose parduotuvese  g.gif  Man "comfort" dizainas grazesnis ir kaina labiau patinka...

man gamykloje sake galima rinktis. o kaip kitose pardese nezinau, jei turi koki viena kita pavyzdi pripuciamais ratais tai gerai, jei ne tai ir netures. dar galima buvo rinktis su ne manevringais ratais, keturiais vienodo dydzio standartiniais. bet man reikejo manevringu.
Atsakyti
Jei kas uzmatytumet kokioj parduotuvej pilkos spalvos Comfort su pripuciamais ratais pasidalinkit ziniom 4u.gif
Atsakyti
Sveikos, o kaip ar rankena persimeta? 4u.gif
Iš užlotėliai kojytėm yra visi trys, ar tik lopšiui su sportine dalimi. smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dodže: 23 birželio 2009 - 13:50
sveikos, norejau paklausti gal kuri zinote kur tiksliai yra ziu vezimeliu gamykla Raudondvario plente, nes as kiek maciau pravaziuodama tai tokiu adresu yra gelezinio vilko pastatas ax.gif gal kuri pagelbes 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(merginuke @ 2009 06 24, 13:57)
sveikos, norejau paklausti gal kuri zinote kur tiksliai yra ziu vezimeliu gamykla Raudondvario plente, nes as kiek maciau pravaziuodama tai tokiu adresu yra gelezinio vilko pastatas  ax.gif  gal kuri pagelbes  4u.gif

ieiti pro vartus ir tarp ivairiu imoniu ir sandeliu eiti iki pat gali, ten jau yra tucio iskaba. pats tutis po kaire. arba paklausti bet kokioj parduotuvej salia esancioj, kur Tutis, atsakys smile.gif
Papildyta:
QUOTE(Dodže @ 2009 06 23, 14:42)
Sveikos, o kaip ar rankena persimeta?  4u.gif
Iš užlotėliai kojytėm yra visi trys, ar tik lopšiui su sportine dalimi. smile.gif

rankena nepersimeta. galima tik lopsi ir sportini deti i kuria nori puse. rankenos aukstis reguliuojasi. o uzkloteliai tiksliai nezinau. ant lopsio yra, ant auto kedutes irgi yra, ant sportinio turbut irgi.. nebezinau ka turiu smile.gif))
Atsakyti
As pastebejau, kad skelbimuose prie pardavimu mamytes tucius po 5men naudojimo pardavineja. Kazi kodel?
As kazkaip ir suabejojau del ju kokybes. Nors bazej su vyru apziurejom tai labai sudomino.
Atsakyti