Įkraunama...
Įkraunama...

Tutis "Trio", atsiliepimai

QUOTE(vakare.lt @ 2009 06 29, 13:19)
drinks_cheers.gif  ir is patirties, ir dabar kiek ziurejau universaliu varijantu, nei viena ir nei vieno gamintojo sportine dalis is 3 in 1 nepatiko  schmoll.gif  todel penktadieni el. pastu uzklausiau tucio gamintoju ar galimas toks varijantas: vaziuokle+lopsys+kedute ir jei galimas, kokia kaina, bet kol kas atsakymo nesulaukiau  blush2.gif
kol uzaugo mergina  pakeitem  5 gamintoju vezimus, tai jau 5-asis buvo arti to, ko noreciau, is visu 5 padarius 1, manau mano lukesciai butu patenkinti 100 proc.  tongue.gif  niekaip nesuprasdavau vyro, kai jis rinkdavosi masina......  biggrin.gif

Kai gausi atsakyma, buk gera brukstelek cia, nes ir man toks variantas labiau patiktu. Nepatinka ir man tie sportinukai, jau geriau kai ateis laikas sportinuko atskirai pasiieskociau. 4u.gif
Atsakyti
na ka siandien jau parsivezem namo tuti trio premium. labai patenkinti pirkiniu, visos dalys lengvai kaitaliojasi, ratus emem pripuciamus, nes musu keliai tai geriau patylesiu biggrin.gif o ir sumokejom uz viska 1050 lt. nors pries kelias savaites kai buvau tai sake 1200, bet siandien pati pardaveja uzsimine apie nuolaida tai galvoju super thumbup.gif pirkom raudondvario pl. ju sandeli, tik dabar sumazejes pasirinkimas spalvu nes daug ispirkta ir dabar reiks gerokai paklaukti kol gaus nauju. geriausia issirinkta spalvyte uzsisakyt.
Atsakyti
Gavau atsakymą dėl nepilnos komplektacijos, t.y. važiuoklė+lopšys+autokėdutė - tokia komplektacija negalima verysad.gif verysad.gif verysad.gif galima tik be autokėdutės.
Taip, kad teks mokėti už viską, o kai ateis laikas sportiniam varijantui viską parduoti ir keisti į normalų sportinuką cool.gif
Atsakyti
na va pasirodau savo pirkini

user posted image

user posted image
Atsakyti
Simpatiskas spalvu derinukas thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(vakare.lt @ 2009 07 01, 07:19)
Gavau atsakymą dėl nepilnos komplektacijos, t.y. važiuoklė+lopšys+autokėdutė - tokia komplektacija negalima  verysad.gif  verysad.gif  verysad.gif galima tik be autokėdutės.
Taip, kad teks mokėti už viską, o kai ateis laikas sportiniam varijantui viską parduoti ir keisti į normalų sportinuką  cool.gif

as taip pat dariau, es lopsine dalis mane tucio tenkino o sportine nea... schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(*Rūta* @ 2009 07 01, 12:19)
as taip pat dariau, es lopsine dalis mane tucio tenkino o sportine nea... schmoll.gif

O aš jau galvojau, kad man tik vienai viskas blogai dėl tos sportinės dalies doh.gif
Tutis galėtų įvairesne komplektacija prekiaut, nes dabar paskaito mamytės skelbimus, pamato, kad max po penkių mėnesių visi pardavinėja vežimus ir tada jau antireklama pačiai firmai: nepatikima, nepatogu, nekokybiška ir pan..... O viskas dėl tos sportinės dalies biggrin.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(vakare.lt @ 2009 07 01, 12:34)
O aš jau galvojau, kad man tik vienai viskas blogai dėl tos sportinės  dalies doh.gif 
Tutis galėtų įvairesne komplektacija prekiaut, nes dabar paskaito mamytės skelbimus, pamato, kad max po penkių mėnesių visi pardavinėja vežimus ir tada jau antireklama pačiai firmai: nepatikima, nepatogu, nekokybiška ir pan..... O viskas dėl tos sportinės dalies  biggrin.gif  lotuliukas.gif

normalu , cia as taip manau retai daiktai 3 in 1 yra geri ir siuo atveju 2 is ju thumbup.gif va treciasis ne...ir nera jau taip blogai, dabar tikrai pirkciau naudota, nes is patirties zinau, kad sunkiai juos nurdosi o ir naudosi tik lopsio kol reikes
Atsakyti
Kas ciupinejot lopsi, gal zinot ar Trio lopsiui yra numatytas tvirtinimas masinoje automobiliniais dirzais?

millamia, labai grazios vezimuko spalvos 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gitulia: 01 liepos 2009 - 15:53
Paaiškinkite prašau kuom Tučio sportinė dalis blogai..? Ačiū smile.gif
Atsakyti
QUOTE(millamia @ 2009 07 01, 08:52)
na va pasirodau savo pirkini

user posted image

user posted image

Mes irgi toki pati nusipirke ir net spalva tokia pati,tik kai pirkom dar kaina buvo 1200lt.
Jau greitu laiku isbandysim,tai galesiu parasyti kokie atsiliepimai smile.gif .
Papildyta:
QUOTE(gitulia @ 2009 07 01, 16:52)
Kas ciupinejot lopsi, gal zinot ar Trio lopsiui yra numatytas tvirtinimas masinoje automobiliniais dirzais?

millamia, labai grazios vezimuko spalvos  4u.gif

Ne, sis lopsys nestivirtina saugos dirzais masinoje.
Atsakyti
Merginos blush2.gif Kuris geriau- Premium Trio ar Trio Comfort...? g.gif Matau skirtumą tik tame kad vieno pripučiami ratai, kito ne. Bet man bazėse minėjo kad galiu pasirinkt bet kokią važiuoklę. O viršutinė dalis kurio geresnė..? g.gif
Ir dar nesulaukiau komentaro kodėl sportinė dalis prasta..? ax.gif
Atsakyti