QUOTE(Swissgirl @ 2016 08 11, 21:07)
Ragaine, saunuole, sunku kelia praejot, ir tukstantis kartu aciu uz tokius issamius atsakymus !
Swissgirl, linkiu, kad nepasitvirtintų įtarimai ir apie tokį gimdos kaklelio vėžio gydymą žinotumėt tik iš mano pasakojimo ☺. Šiaip rašiau dar ir todėl, kad manau dar ne viena moteris, kaip aš prieš metus, ieškos info po baisios diagnozės. Gal mano pasakojimai kažkam pravers.
QUOTE(Ragainė @ 2016 08 11, 23:42)
Swissgirl, linkiu, kad nepasitvirtintų įtarimai ir apie tokį gimdos kaklelio vėžio gydymą žinotumėt tik iš mano pasakojimo ☺. Šiaip rašiau dar ir todėl, kad manau dar ne viena moteris, kaip aš prieš metus, ieškos info po baisios diagnozės. Gal mano pasakojimai kažkam pravers.
As dar jauciu kazkoki psichologini diskomforta, kad nepakankamai rupinausi savo sveikata ir del to susirgau QUOTE(Swissgirl @ 2016 08 16, 12:26)
As dar jauciu kazkoki psichologini diskomforta, kad nepakankamai rupinausi savo sveikata ir del to susirgau
nors pap dariausi pagal programa..pries 3 metus nerode absoliuciai jokiu pakitimu, tada nestumo planavimas, gimdymas... Po gimdymo gydytojas dar rekomendavo sulaukti mmm ir tada pasidaryt citologini, bet mmm taip ir nesulaukiau, prasidejo tepliojimai 
Ir iškart rado vėžį ??
QUOTE(Adietka @ 2016 08 16, 12:12)
Ir iškart rado vėžį ??
Citologinis buvo HSIL, po konizacijos - invazinis vezys
Sveiki.
Labai prasau pagelbeti.. kadangi gyvenu Uk ir operacija numatyta 7.30 (prisistatymas i ligonine) neturiu kur pasiskambinti ir paklausti. Ar darys operacija (ispjaus zidinius) jai sianakt pakilo temperatura iki 38.. jauciu silpnuma ir patino gerkle. Tikrai nenoreciau atideti.. bet pasiteirauti neturiu ko...
Labai prasau pagelbeti.. kadangi gyvenu Uk ir operacija numatyta 7.30 (prisistatymas i ligonine) neturiu kur pasiskambinti ir paklausti. Ar darys operacija (ispjaus zidinius) jai sianakt pakilo temperatura iki 38.. jauciu silpnuma ir patino gerkle. Tikrai nenoreciau atideti.. bet pasiteirauti neturiu ko...
Sveikos,
gavau vakar atsakymą po konizacijos gimdos "kaklelio piktybinis navikas" ........
ar yra sergančių?
gavau vakar atsakymą po konizacijos gimdos "kaklelio piktybinis navikas" ........
ar yra sergančių?
Sveika... yra, aš jau po gydymo, kurį praėjau prieš 1.5 m.
QUOTE(Ragainė @ 2017 04 20, 20:05)
Sveika... yra, aš jau po gydymo, kurį praėjau prieš 1.5 m.
Labas
paskaičiau, kad jūs be operacijos, kad spindulinis gydymas buvo? o metastazių nebuvo pas jus?
Kaip jaučiatės dabar?
Tikrinuosi kas tris mėn., kol kas viskas gerai. Sveikatos gydymas žinoma, kad nepridėjo, nugarą paskauda, sėdėt ilgiau negaliu, geriau jau vaikščioti ar stovėti. Bet su tuo galima gyventi
.
Dar tikriausiai neaišku, koks bus gydymas taikomas? Kokiame mieste?
QUOTE(Ragainė @ 2017 04 20, 21:35)
Tikrinuosi kas tris mėn., kol kas viskas gerai. Sveikatos gydymas žinoma, kad nepridėjo, nugarą paskauda, sėdėt ilgiau negaliu, geriau jau vaikščioti ar stovėti. Bet su tuo galima gyventi
.
dabar skyrė pasidaryt magnetinius rezonansus ir jei nėra metastazių, operuos gimdą. Aš konizaciją dariausi Vilniuje Antakalny.