Nepanikuoti anksčiau laiko!
Aš ir laukime. Rastas ascus, zpv 68tipas, sintecplus teigiams, buvau jau nvi, paskyre biopsija (bet ten ja daro su narkoze, man taip sake). Kita sav jau keliaut turiu biopsijai. Minciu aplanko visokiu (jau pradejau kabinetis prie saves, tai kakleli nudure, tai lyg krutine suspaudzia, tai dar kas), bet dabar veju jas salin. Jei ras problema - bus gydymas. Daugeliu atveju uztenka konizacijos!
.
Aš eisiu kitą savaitę, tik nežinau pas kurį gydytoją. Prisipažinsiu, kartais dar pagaunu save panikuojant, bet jau mažiau. Viskas gal būtų gerai, jeigu ne kiti negalavimai. Kaip jau minėjau, man ir nugara žiauriai skauda kokius 2 mėn., ir kirkšnų, pažastų bei kaklo limfmazgiai stipriai padidėję. Paskutinius 1.5 mėn skauda dubenį ir šonus, tai vienur, tai kitur... Viską sudėjus į vieną, kartais sau liūdnų dalykų prisipiešiu... Na, bet bus kaip bus, juk negali visada tik nesisekt. Usnee, o kiek laiko biopsijos lauksit po pirmo vizito? Ir kodėl ją atlieka su narkoze? Kažkaip keista... Tada juk tą pačią dieną ir į darbą turbūt negali sugrįžti?
Vizitas buvo 04.20. Buvau nusiteikus, kad gal ir biopsiją padarys tą dieną, ar bent tą sav (nes ir ciklo vid buvo). Bet atėjau, pažiūrėjo tyrimus, ar gimdžius? Taip. Ooo, tai labai gerai. Darysim iškart biopsiją. Bet pas mus ji su narkoze. Pažiūrėjo ant kėdės ir viskas. Tuo metu sėdint kabinete buvo tuščia galva, ir nieko nepaklasiau kodėl su narkoze ir pan. Tai kitoj sav darys. Kiek skaičiau kitoj temoj (GK konizaija), tai po narkozės gali pagulėti biški ir viskas, laisva. Turėtų trumpai trukti.
Na dar karta sveikos☺ Visoms linkiu kuo geresniu tyrymu atsakymu,tojs grazus oras uz lango,reikia nusiteikti pozityviai
As praeit treciadieni buvau pas daktarę,tikėjaus,kad jau pasakos kazka apie gydyma,bet ji tik tepinėli paėmė ir sakė atvaziuot uz savaitės
Ryt vaziuosiu suzinot atsakymų,nors nelabai suprantu kam to tyrimo reikėjo,man ca toks laiko gaisimas atrodo😕na gal daktarė geriau zino,bet jau noris kazkokiu konkreciu veiksmu,o ne "plaukiojimo" ![]()
Labas.
ManteS, atkėlėm biopsiją kitam ciklui. Nes apsirgau sloga, beveik išsigydžiau, bet šian nuėjus ir pašnekėjus su vyr. slaugytoja, tai sakė tikrai nieko nedarys, yra infekcija dar, gali iškraipyti rezultatus ir pan. Tai siaubas, mėnuo laukimo buvo, dabar vėl laukti. Bet tikiuosi, kad nieks nevyksta veltui ir kad tas mėnuo neturės blogos įtakos. Tad dabar lauksiu žinių iš ManteS
1. Neištvėrus laukimo iki ketvirtadienio, šiandien nuėjau pas vieną iš onkoginekologų privačiai.
2. Pavartė mano turėtus išrašus, pakomentavo, kad nieko baisaus, kad dar niekas neaišku ir rekomendavo pasidaryti CINtecPLUS.
3. Visgi įtaria ir grybelinę infekciją, tai rekomenduoja naudoti žvakutes.
4. Į NVI griežtai uždraudė eiti kol neturiu 2 punkte paminėto tyrimo rezultato.
Taigi, rytoj prašysiu pas savo ginekologę, kad užsakytų CINtecPLUS tyrimą plius pamasčiau iš karto LPL, jeigu prireiktų biopsijos ar kažko panašaus, vistiek reiks pasidaryt ir lauksiu atsakymų. Beje, jei CINtecPLUS teigiamas iš karto biopsija, jeigu ne, žadėjo palikti kontrolei po pusės metų, tik nežinau ar tiek ištversiu...
Kolkas tiek žinių, greičiausiai naujienos bus po dviejų savaičių.
Papildyta:
ManteS raportuoja:
1. Neištvėrus laukimo iki ketvirtadienio, šiandien nuėjau pas vieną iš onkoginekologų privačiai.
2. Pavartė mano turėtus išrašus, pakomentavo, kad nieko baisaus, kad dar niekas neaišku ir rekomendavo pasidaryti CINtecPLUS.
3. Visgi įtaria ir grybelinę infekciją, tai rekomenduoja naudoti žvakutes.
4. Į NVI griežtai uždraudė eiti kol neturiu 2 punkte paminėto tyrimo rezultato.
Taigi, rytoj prašysiu pas savo ginekologę, kad užsakytų CINtecPLUS tyrimą plius pamasčiau iš karto LPL, jeigu prireiktų biopsijos ar kažko panašaus, vistiek reiks pasidaryt ir lauksiu atsakymų. Beje, jei CINtecPLUS teigiamas iš karto biopsija, jeigu ne, žadėjo palikti kontrolei po pusės metų, tik nežinau ar tiek ištversiu...
Kolkas tiek žinių, greičiausiai naujienos bus po dviejų savaičių.