Įkraunama...
Įkraunama...

Clinique kosmetika

QUOTE(Cinamonas* @ 2009 09 04, 16:29)
Gaila bet man netiko Clinique 3 step linija verysad.gif  Prisipirkau ir šetau doh.gif  Kokį kitą prausiklį kremuką iš Clinique pasiūlytumėte, Gal kitus iš šios firmos esate bandę?

o kas butent netiko? koki nr naudojai?
Atsakyti
QUOTE(Vavidvake @ 2009 09 04, 18:49)
o kas butent netiko? koki nr naudojai?

prausikli riebiai odytei, tonika Nr. 2 ir dramaticaly ta losjona. Tai man labai greitai susiriebaluoja veidukas nuo to prausiklio nors ir riebiai odai skirtas, tonikas skirtas normaliai bet man labai nepatinka kad daug alkoholio, net apsvaikt galima biggrin.gif o losjonas ir riebino odyte
Atsakyti
QUOTE(Cinamonas* @ 2009 09 04, 18:16)
prausikli riebiai odytei, tonika Nr. 2 ir dramaticaly ta losjona. Tai man labai greitai susiriebaluoja veidukas nuo to prausiklio nors ir riebiai odai skirtas, tonikas skirtas normaliai bet man labai nepatinka kad daug alkoholio, net apsvaikt galima biggrin.gif  o losjonas ir riebino odyte

kazkaip idomiai produkti parinkti. ar galiu paklausti, kokia pas tave oda? kokia yra t-zona ir kokie skruostai? kurios vietos riebios ir kurios sausos?
Atsakyti
QUOTE(v-i-k-a @ 2009 09 04, 09:59)
Ziemos kolekcija. Clinique Holiday 2009 user posted image

Nu foto kokia nevykus - labai jau spalvotas makiazas ir negraziai uztepta. Tokie violetiniai ir roziniai kleckai. Fe schmoll.gif Nors Clinique paprastai labai grazius, lengvus makiazus reklaminese foto turi....
Atsakyti
QUOTE(Vavidvake @ 2009 09 04, 20:21)
kazkaip idomiai produkti parinkti. ar galiu paklausti, kokia pas tave oda? kokia yra t-zona ir kokie skruostai? kurios vietos riebios ir kurios sausos?

zinau kad idomiai biggrin.gif T-zona riebi mao, skruostukai netai kad sausoki, sakyciau normali. Bat kas man keista pasirode, kad tonikas nr. 2 kaip yra skirtas normaliai odyte, jei neklystu, be jame alkoholio sakyciau daugoka.
Atsakyti
QUOTE(shopingas @ 2009 09 05, 02:39)
Nu foto kokia nevykus - labai jau spalvotas makiazas ir negraziai uztepta. Tokie violetiniai ir roziniai kleckai. Fe  schmoll.gif Nors Clinique paprastai labai grazius, lengvus makiazus reklaminese foto turi....

vat vat man irgi per ryšku, šiaip beveik visa laiką labai natūralių spalvų tendencijos vyraudavo, šitas makiažas tiktu gal tik Naujųjų metų karnavalui ir tai kažkoks spalvų nesuderinimas, nesusipratimas rolleyes.gif
gal pavasariui labiau tiktu
Atsakyti
QUOTE(Cinamonas* @ 2009 09 05, 08:59)
zinau kad idomiai biggrin.gif  T-zona riebi mao, skruostukai netai kad sausoki, sakyciau normali. Bat kas man keista pasirode, kad tonikas nr. 2 kaip yra skirtas normaliai odyte, jei neklystu, be jame alkoholio sakyciau daugoka.

nu kad nuo muilo riebaluojasi veidas - kazkaip mazai tiketina... clinique nera toniku, tai sveiciamasis losjonas, jis skirtas virsutiniam negyvu lasteliu sluoksniui pasalinti, del to sudetyje turi pakankamai stipriu priemoniu, kai ji naudoji, jokiu budu niekur netrink, labai svelniai ir greitai nuvalyk veida 1 karta, 3 zingsnis pagal tavo veido oda turetu buti gelis, ne losjonas. jis kaip tik turetu tas riebesnes vietas pasausinti. tikiu kad dramatically different moisturizing lotion tau per sunkus. jei jau toki turi, tai geriausia juo tepti tik skruostus. dar turiu klausima, kas tau produktus tokius rekomendavo? cia lt parduotuveje?
Atsakyti
QUOTE(Vavidvake @ 2009 09 05, 22:14)
nu kad nuo muilo riebaluojasi veidas - kazkaip mazai tiketina... clinique nera toniku, tai sveiciamasis losjonas, jis skirtas virsutiniam negyvu lasteliu sluoksniui pasalinti, del to sudetyje turi pakankamai stipriu priemoniu, kai ji naudoji, jokiu budu niekur netrink, labai svelniai ir greitai nuvalyk veida 1 karta, 3 zingsnis pagal tavo veido oda turetu buti gelis, ne losjonas. jis kaip tik turetu tas riebesnes vietas pasausinti. tikiu kad dramatically different moisturizing lotion tau per sunkus. jei jau toki turi, tai geriausia juo tepti tik skruostus. dar turiu klausima, kas tau produktus tokius rekomendavo? cia lt parduotuveje?

Na turbūt pasidaviau masinei psichozei lotuliukas.gif Daug čia SM forumiečių ankstesnėse temose labai gyrė, kad daug kam patinka ir tinka, na tai nusprendžiau kažką naujo ir aš išbandyti ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Cinamonas* @ 2009 09 06, 10:03)
Na turbūt pasidaviau masinei psichozei lotuliukas.gif  Daug čia SM forumiečių ankstesnėse temose labai gyrė, kad daug kam patinka ir tinka, na tai nusprendžiau kažką naujo ir aš išbandyti ax.gif

3 zingsniai man asmeniskai patinka labai, tik labai svarbu juos tinkamai parinkti. pas tave biski miksas, del to ir klausiu, kur ir kada pirkai...
Atsakyti
Pamačiau, kad yra sukurta Clinique temelė ir nutariau pasidalinti savo įsūdžiais apie šią kosmetiką. Pirmiausia įsigijau skystą Clinique muilą veidui (mild formulė, 2 nr.).
user posted image
Juo esu labai patenkinta. Po savaites naudojimo pastebėjau, kad oda pasidarė akivaizdžiai švelnesnė. Tačiau prieš naudojant šį skystą muilą, reikėtų nepamiršti nuvalyti makiažo 4u.gif Ir tik tada prausti veidą. Jo reikia labai nedaug, užtenka ir pusės paspaudimo. Pakuotė taip pat lb patogi blush2.gif Tikrai puiki priemonė veido prausimui.
Antroji mano naudojama priemonė yra Clinique losjonas (taip pat nr. 2).
user posted image
Anksčiau buvau nusistačiusi prieš veido losjonus turinčius alkoholio. Tačiau šis pakeitė mano nuomonę. Jisai nedžiovina mano odos bei pašalina negyvas odos ląsteles. Oda puikiai toleruoja šį losjoną, nors pirmiau maniau, kad jis man visiškai netiks smile.gif
Trečioji priemonė yra DDML (dramatically different moisturising lotion).
user posted image
Jis tiesiog puikus. Lengvai įsigeria į odą. Juo reikia tepti tiktai sausesnes veido vietas, kurias norite sudrėkinti, nereikėtų tepti viso veido. Nors aš ir tepu, nes jis man lb lb patinka ax.gif
Na dar jau ilgesnį laiką naudoju Clinique perfectly real kreminę pudrą.
user posted image
Pirmiausia tai jinai yra labai lengva, su vidutiniu, gal net mažesniu, maskavimo lygiu. Jos nesijaučia ant veido, o smulkūs blizgučiai priduoda skaistumo. Kadangi jie lb lb smulkūs iš pradžių nepastebėjau, kad jų yra. Tikrai drąsiai ją rekomenduoju toms, kurios neturi didelių problemų su veido oda ir nereikia didelio maskavimo. Ji man taip pat nekemša porų thumbup.gif Atspalvį taip pat pasirinkti nebuvo sunku, nes jų tikrai labai daug.
Tikiuosi ateityje, galėsiu parašyti atsiliepimus ir apie kitas priemones, nes tikrai dar jų isigysiu. Mano odai patinka dabartinė priežiūra 4u.gif
Atsakyti
o koks jusu odos tipas? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(dzoniene @ 2009 10 07, 22:39)
o koks jusu odos tipas? 4u.gif

Mano odos tipas pagal Clinique sitemą yra 2 4u.gif Oda yra mišri, T zonoje riebesnė, o visur kitur normali. mirksiukas.gif
Atsakyti