Įkraunama...
Įkraunama...

Clinique kosmetika

Sveikos merginos,

Reikia jusu pagalbos ...
Mano oda RIEBI, ieskau kompaktines pudros kuri suteiktu matiskumo, butu lengva, maskavimo didelio man nereikia, svarbiausia kad sutvirtintu makiaza ir pasleptu blizgesi, kuris vis islenda, net ir po keliu valandu

Ar kompaktine pudra Clinique Stay matte VERTA DEMESIO? ISLAIKO MATISKUMA?

Kaip ir kaina nemaza, nesinori nusipirkus, padeti i sona ir nenaudoti... o jau tokiu pudru turiu n...
Atsakyti
Mamaima, mano oda misri ir as naudoju Stay Matte, siaip man patinka - bekvape, malonios konsistencijos, bet ilgai (tiksliau, tiek kiek noreciau) nelaiko schmoll.gif po keliu valandu aplink nosi, kakta man pradeda blizget.. tai gal tau nelabai tiks 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo moocho: 26 spalio 2009 - 15:14
QUOTE(moocho @ 2009 10 26, 16:12)
Mamaima, mano oda misri ir as naudoju Stay Matte, siaip man patinka - bekvape, malonios konsistencijos, bet ilgai (tiksliau, tiek kiek noreciau) nelaiko  schmoll.gif po keliu valandu aplink nosi, kakta man pradeda blizget.. tai gal tau nelabai tiks  4u.gif

Klause apie kompaktine mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(Mamaima @ 2009 10 26, 14:23)
Sveikos merginos,

Reikia jusu pagalbos  ...
Mano oda RIEBI, ieskau kompaktines pudros kuri suteiktu matiskumo, butu lengva, maskavimo didelio man nereikia, svarbiausia kad sutvirtintu makiaza ir pasleptu blizgesi, kuris vis islenda, net ir po keliu valandu 

Ar kompaktine pudra Clinique Stay matte VERTA DEMESIO? ISLAIKO MATISKUMA?

Kaip ir kaina nemaza, nesinori nusipirkus, padeti i sona ir nenaudoti... o jau tokiu pudru turiu n...

Aš turejau vasarai nusipirkus Stay Matte Powder Oil Free blizgesys neišlįsdavo. Kiek esu naudojusi man ji labiausiai ir patiko 4u.gif
Atsakyti
tai as apie kompaktine ir kalbu 4u.gif ji maloniai tepasi, nesvarbu ar kempinele ar sepeteliu, uztat ir sakau malonios konsistencijos.. nezinau kaip cia kitaip apibudinti biggrin.gif
o man blizgesys islenda verysad.gif nors ir t-zone shine control nusipirkau, bet nepadejo verysad.gif
Atsakyti
Sveikos,merginos
Ir aš naudoju Clinique kosmetiką...Prieš kelis metus turėjau problemų dėl odos, nors oda nebuvo riebi, tačiau vis atsirasdavo spuogelių. Nuvažiavus į USA įsigijau 3 žingsnių rinkinį ir problema dingo. Visas tris priemones naudojau porą metų, tačiau vėliau jos pradjo sausinti odą ir dabar man nebetinka..Todėl manau,kad tas rinkinys yra idealiausias riebios ar mišrios odos savininkėms.
Dabar prieš kelias dienas nusipirkau CLINIQUE ALMOST POWDER MAKEUP kompaktinę pudrytę ir esu laabai ja patenkinta. Ji su mineralais, labai gražiai dengiasi, pamaskuoja.. Ir svarbiausia - nekemša porų. Per tą savaitę, nė vienas spuogelis neišlindo..o nuo kitų labai dažnai nutinka,kad ryte pasidažai, o vakare jau gali pradėti spuogelius skaičiuoti..
Nu ir prirašiau čia.. doh.gif biggrin.gif
Atsakyti
Sveikutes,
ka su tuo daiktu reikia daryti
user posted image
Even Better Skin Tone Corrector

blush2.gif 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ralija: 30 spalio 2009 - 14:52
QUOTE(Gilberta @ 2009 10 17, 15:42)
Gal zinote ar LT jau yra sita pudra?
user posted image

nezinau ar lietuvije ji yra....bet as jau ja naudoju....labai patinka... thumbup.gif
Atsakyti
Sveikos. Mane domina clinique priemones sausai misriai odai. Gal kuri esate ka bandziusios ir galetumete patarti?
O gal kuri pigiau prekaiujate sia kosmetika ar turite perleisti pigiau 4u.gif ?
Atsakyti
Sveikos, kaip ir visos ieskome geru priemoniu savo odai, prisiskaicius atsiliepimus apie Clinigue kosmetika neimanoma neisbandyti jos. Nors mano oda misri ir jautri, kol kas esu labai patenkinta siais produktais :Clinique All about Eyes, Clinique High Impact Mascara, Clinique Superdefense SPF 25 Age Defense Moisturizer for Dry/Combination.
Ateiti tikiuosi isigyti ir daugiau priemoniu, kadangi gyvenu ne Lietuvoj tai sios kosmetikos kainos yra priimtinos. Gaila, kad Lietuvele uzkelus kainas.
Atsakyti
Sveikutės 4u.gif Clinique patinka nuo senų laikų, kai pirmą kartą nuspirkau gyvendama UK. Tai vieni iš geriausių tušų, na bent jau man. Išbandžiau Estee Lauder, Chanel, YSL - bet vis grįžtu prie Clinique. Mano akys labai jautrios, bet clinique tušas tinka. Kaip bebūtų keista, valikliai visiškai netinka schmoll.gif pasivalius, net akių vokai paraudo ir ištino, tai daugiau prie jo negrįšiu.
Dabar turiu slapią liner'į ir curling tušą, bet jis gan keistai nusivalo - gabaliukais, o tokie man nepatinka. Grįšiu prie įprastinio High Definition 4u.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Gretuteka @ 2009 11 08, 20:38)
Sveikutės 4u.gif  Clinique patinka nuo senų laikų, kai pirmą kartą nuspirkau gyvendama UK. Tai vieni iš geriausių tušų, na bent jau man. Išbandžiau Estee Lauder, Chanel, YSL - bet vis grįžtu prie Clinique. Mano akys labai jautrios, bet clinique tušas tinka. Kaip bebūtų keista, valikliai visiškai netinka schmoll.gif  pasivalius, net akių vokai paraudo ir ištino, tai daugiau prie jo negrįšiu.
Dabar turiu slapią liner'į ir curling tušą, bet jis gan keistai nusivalo - gabaliukais, o tokie man nepatinka. Grįšiu prie įprastinio High Definition 4u.gif

Koks idomus paskutinis blink.gif kaip laikosi ir valosi?
As ir turejau toki kuris gabaliukais valydavosi, bet paskui issiaiskinau kad jis su karstu vandeniu turi valytis, bet nelabai jis man schmoll.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vitulka: 09 lapkričio 2009 - 16:19
paskutinis yra High Definition 4u.gif man jis irgi labai patinka. Perbrauki iš pradžių tom šukutėm kur vienoj pusėj, o po to su šepetėliu thumbup.gif
Atsakyti