Įkraunama...
Įkraunama...

Nenoriu maitinti krūtimi

as patarciau visoms mamytems maitinti krutimi, kurios "nori ir gali". thumbup.gif thumbup.gif tai yra ir vaikiui sveika ir mamai gera kaip salia yra mazas angelikas smile.gif smile.gif
Atsakyti
QUOTE(agv @ 2009 04 21, 13:45)
as  patarciau visoms mamytems maitinti krutimi, kurios "nori ir gali".  thumbup.gif  thumbup.gif tai yra ir vaikiui sveika ir mamai gera kaip salia yra mazas angelikas smile.gif  smile.gif

drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(agv @ 2009 04 21, 14:45)
mamai gera kaip salia yra mazas angelikas smile.gif  smile.gif

O kur tas angeliukas dedasi, kai mama nemaitina krutimi?
Atsakyti
QUOTE(agv @ 2009 04 21, 14:45)
as  patarciau visoms mamytems maitinti krutimi, kurios "nori ir gali".  thumbup.gif  thumbup.gif tai yra ir vaikiui sveika ir mamai gera kaip salia yra mazas angelikas smile.gif  smile.gif

Nerealiai pritariu 4u.gif Na aš pasakysiu savo nuomonę tik nesupykit unsure.gif Tai kam tada mums tie ''papai'' duoti, dėl grožio...nėėė, dėl to, dad galėtumę pamaitinti savo angelus - vaikučius blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Panelė_Monika* @ 2009 04 21, 18:00)
Nerealiai pritariu  4u.gif  Na aš pasakysiu savo nuomonę tik nesupykit  unsure.gif  Tai kam tada mums tie ''papai'' duoti, dėl grožio...nėėė, dėl to, dad galėtumę pamaitinti savo angelus - vaikučius  blush2.gif

Nu ką žinau - man mano papai yra dėl grožio ir seksui. O ne vaikui maitinti.
Kiekvienam savo supratimas.
Atsakyti
QUOTE(Panelė_Monika* @ 2009 04 21, 20:00)
Nerealiai pritariu  4u.gif  Na aš pasakysiu savo nuomonę tik nesupykit  unsure.gif  Tai kam tada mums tie ''papai'' duoti, dėl grožio...nėėė, dėl to, dad galėtumę pamaitinti savo angelus - vaikučius  blush2.gif

drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(JasVita @ 2009 04 21, 19:06)

smile.gif
Atsakyti
QUOTE(amelituke @ 2009 04 13, 21:26)
Sveikutes smile.gif

Praeitoje temeleje, uzvire karsta diskusija ir aistros smile.gif
Kvieciu pratesti smile.gif
Kaip matau atsirado mamu, kurios isdryso ir nepabijojo viesai pareiksti ka galvoja apie zindyma. Forume pasisayti kitaip nei kiti isties sunku.

Taip pat noriu paprasyti tolerancijos is mamu, kurios nori zindyti, nes izeidinejimai tikrai nevietoje!

kas per tyrimas pas tave toks keistas, kam tau tos muštynes? g.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Natuke @ 2009 04 21, 19:09)
kas per tyrimas pas tave toks keistas, kam tau tos muštynes?  g.gif  doh.gif

Vat ir aš nesuprantu drinks_cheers.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Natuke @ 2009 04 21, 18:09)
kas per tyrimas pas tave toks keistas, kam tau tos muštynes?  g.gif  doh.gif

Na, mano akimis tema normali ir aktuali toms, kurios nenori maitinti. Ir skirta nemaitinančioms krūtimi Ir ne nenorinčios maitinti sukelia tas peštynes, o maitinančios, atėjusios čia pamoralizuoti, nors jų niekas neprašo.
Šiaip, manau, ši tema turėtų būti perkelta į bendraminčius - bet vargu ar tai padės - moralizuotojos sugužės ir ten doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Simulcika: 21 balandžio 2009 - 18:17
QUOTE(Simulcika @ 2009 04 21, 19:16)
Na, mano akimis tema normali ir aktuali toms, kurios nenori maitinti. Ir skirta nemaitinančioms krūtimi Ir ne nenorinčios maitinti sukelia tas peštynes, o maitinančios, atėjusios čia pamoralizuoti, nors jų niekas neprašo.
Šiaip, manau, ši tema turėtų būti perkelta į bendraminčius - bet vargu ar tai padės - moralizuotojos sugužės ir ten  doh.gif

Tai paprašyk, kad perkeltų ir įsitikink ar sugužės ar ne mirksiukas.gif Aš pasisakiau savo nuomonę i vsio, man daugiau neįdomu skaityt apie tai, kad duota moterim ir jos tuo nesinaudoja. Bėje Tu nenėščia ir vaikų neturi, tai apie žindymą kalbėt reik kai laukies ar vaikučių turi 4u.gif Nesupyk, tik savo nuomonę reiškiu kaip ir kitos mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Panelė_Monika* @ 2009 04 21, 18:22)
Tai paprašyk, kad perkeltų ir įsitikink ar sugužės ar ne  mirksiukas.gif  Aš pasisakiau savo nuomonę i vsio, man daugiau neįdomu skaityt apie tai, kad duota moterim ir jos tuo nesinaudoja. Bėje Tu nenėščia ir vaikų neturi, tai apie žindymą kalbėt reik kai laukies ar vaikučių turi  4u.gif  Nesupyk, tik savo nuomonę reiškiu kaip ir kitos  mirksiukas.gif

Nėščia, nenėščia - koks skirtumas. Ir ne aš turiu prašyt kad temą perkeltų, o temos autorė. O jei tau neįdomu skaityt apie tai, tai ko čia išvis rašai? Daug kas mum duota, tik ne viskuom naudojamės.

Atsakyti