Įkraunama...
Įkraunama...

Nenoriu maitinti krūtimi

QUOTE(Simulcika @ 2009 04 21, 18:37)
Nėščia, nenėščia - koks skirtumas.

didelis skirtumas. čia tas pats kas celkute pradedu pasakot ir mokint apie lovos reikalus. va kai pagimdysi tada gal tavo nuomonė ir bus įdomi o kol ne, tai ir tylėk negali pasakot apie tai ko nesi patyrus.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lera: 21 balandžio 2009 - 18:43
QUOTE(Simulcika @ 2009 04 21, 19:37)
Nėščia, nenėščia - koks skirtumas. Ir ne aš turiu prašyt kad temą perkeltų, o temos autorė. O jei tau neįdomu skaityt apie tai, tai ko čia išvis rašai? Daug kas mum duota, tik ne viskuom naudojamės.

Tai aisku kad tau jokio skirtumo, nei tu nescia nei tu vaiku turi, tai isvis i sitokia skilti nosies nekisk blink.gif
Atsakyti
prasidėjo doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Raselelyte @ 2009 04 21, 19:50)
Tai aisku kad tau jokio skirtumo, nei tu nescia nei tu vaiku turi, tai isvis i sitokia skilti nosies nekisk  blink.gif

Ir dar svarb. kad prie jos avataro parašyta :

Pirmas vaikas: Negreitai.
Antras vaikas : TIKIUOSI, KAD NIEKADA

Tai jei niekada tai kam iš vis Tau kalbėt apie žindymą , Dieve, kaip susinarvavau doh.gif
Papildyta:
QUOTE(Natuke @ 2009 04 21, 19:54)
prasidėjo doh.gif

O ką padarysi doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Natuke @ 2009 04 21, 18:54)
prasidėjo doh.gif

Nu jo, tikrai kad prasidėjo. doh.gif
Papildyta:
QUOTE(Panelė_Monika* @ 2009 04 21, 18:54)
Ir dar svarb. kad prie jos avataro parašyta :

Pirmas vaikas: Negreitai.
Antras vaikas : TIKIUOSI,  KAD NIEKADA
Tai jei niekada  tai kam iš vis Tau kalbėt apie žindymą , Dieve, kaip susinarvavau  doh.gif
Papildyta:
O ką padarysi  doh.gif

Nesinervuok, vaikas ryžas gims lotuliukas.gif

Jau nebežinot prie ko kabinėtis, kad jau po parašus ir prierašus knaisiojatės?
Verčiau jau ką nors labiau į temą tada. Jau geriau agituojantys žindyti straipsniukai nežindančių temoje, nei tokios kačių peštynės.

Atsakyti
QUOTE(Simulcika @ 2009 04 21, 19:05)
Nu ką žinau - man mano papai yra dėl grožio ir seksui. O ne vaikui maitinti.
Kiekvienam savo supratimas.

nu cia jus ir pasisaket blink.gif nu dievas papus mums, moterims, tikrai,ne groziui ir seksui dave!!!!!!!!!!! Kazkaip keista, kai moteris taip galvoja g.gif tai ta vieta pro kuria vaikai gimsta irgi gal tik sexui ir groziui? tai aplamai kam ta moteris tada?
pagal jus iseitu, kad groziui ir seksui tongue.gif doh.gif tam sexshopai yra:P
Atsakyti
QUOTE(Simulcika @ 2009 04 21, 19:58)
Nu jo, tikrai kad prasidėjo.  doh.gif
Papildyta:
Nesinervuok, vaikas ryžas gims  lotuliukas.gif

Jau nebežinot prie ko kabinėtis, kad jau po parašus ir prierašus knaisiojatės?
Verčiau jau ką nors labiau į temą tada. Jau geriau agituojantys žindyti straipsniukai nežindančių temoje, nei tokios kačių peštynės.

Nors ir ryžas, tai jau čia ne Jūsų reikalas Panele Gražuole, pagal kuria ''papai'' tik grožiui ir seksui, gal iš vis tokių ir neturi lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif Sorriukas Mamos, man kartu juokinga ir graudu, kad tokių žmonių dar yra doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Panelė_Monika* @ 2009 04 21, 20:02)
Nors ir ryžas, tai jau čia ne Jūsų reikalas Panele Gražuole, pagal kuria ''papai'' tik grožiui ir seksui, gal iš vis tokių ir neturi  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  Sorriukas Mamos, man kartu juokinga ir graudu, kad tokių žmonių dar yra  doh.gif

thumbup.gif drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(inetata @ 2009 04 21, 18:58)
nu cia jus ir pasisaket blink.gif  nu dievas papus  mums, moterims, tikrai,ne groziui ir seksui dave!!!!!!!!!!! Kazkaip keista, kai moteris taip galvoja  g.gif  tai ta vieta pro kuria vaikai gimsta irgi gal tik sexui ir groziui? tai aplamai kam ta moteris tada?
pagal jus iseitu, kad groziui ir seksui tongue.gif  doh.gif  tam sexshopai  yra:P

Man seksui ir malonumui - nu gi didžiają gyvenimo dalį tam ir naudojam, vaikų kasmet negimdom gi ar ne? Su papais irgi tas pats.
Biologiškai žiūrint tai taip - ta vieta reprodukcijai, papai - žindymui. Bet šiais laikais tiek papai, tiek ta vietelė turi ir kitą reikšmę ir dažniausiai pagal tą kitą reikšmę naudojam, nes pirmykštė biologinė funkcija jau kaip ir antrame plane. ax.gif 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Simulcika: 21 balandžio 2009 - 19:04
QUOTE(inetata @ 2009 04 21, 19:58)
nu cia jus ir pasisaket blink.gif  nu dievas papus  mums, moterims, tikrai,ne groziui ir seksui dave!!!!!!!!!!! Kazkaip keista, kai moteris taip galvoja  g.gif  tai ta vieta pro kuria vaikai gimsta irgi gal tik sexui ir groziui? tai aplamai kam ta moteris tada?
pagal jus iseitu, kad groziui ir seksui tongue.gif  doh.gif  tam sexshopai  yra:P

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif

Žinot, kokie tėvai tokie ir vaikai ... obuolis nuo obels netoli rieda mirksiukas.gif Tai jos stėvų nuomone ir '' papai'' buvo kam skirti - seksui ir grožiui... doh.gif
Atsakyti
merginos o ko jus nervuojates? na jei ji tik pisnikui gimus , tai lai sau dėl to ir gyvena. ar jums labai rūpi nuomonė tos kuri net iš tolo neįsivaizduoja apie ką kalba? ramiai , ikvepkit iškvepkit, eikit į žindimo skyrėlį pabendraukit. ot padumaješ čia visokios su savo "originaliom" nuomonėm ir papais seksui skirtus irnesakyk.gif nekreipkit dėmesio greit nusibos wink.gif
Atsakyti
QUOTE(Panelė_Monika* @ 2009 04 21, 19:02)
Nors ir ryžas, tai jau čia ne Jūsų reikalas Panele Gražuole, pagal kuria ''papai'' tik grožiui ir seksui, gal iš vis tokių ir neturi  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  Sorriukas Mamos, man kartu juokinga ir graudu, kad tokių žmonių dar yra  doh.gif

Nereik įsižeisti, čia tik posakis toks liaudies. Kaip ir nervus į konservus biggrin.gif Man ryži vaikiukai šiaip gražūs, ir tikrai nenorėjau užgauti.

O papus turiu. Netgi du. lotuliukas.gif
Atsakyti