Įkraunama...
Įkraunama...

Nenoriu maitinti krūtimi

QUOTE(Simulcika @ 2009 04 21, 20:06)
Nereik įsižeisti, čia tik posakis toks liaudies. Kaip ir nervus į konservus  biggrin.gif  Man ryži vaikiukai šiaip gražūs, ir tikrai nenorėjau užgauti.

O papus turiu. Netgi du.  lotuliukas.gif

2 lotuliukas.gif Su zalionka gydot ...
Atsakyti
QUOTE(Panelė_Monika* @ 2009 04 21, 19:04)
drinks_cheers.gif  drinks_cheers.gif

Žinot, kokie tėvai tokie ir vaikai ... obuolis nuo obels netoli rieda  mirksiukas.gif  Tai jos stėvų nuomone ir '' papai'' buvo kam skirti - seksui ir grožiui...  doh.gif

Reiks paklausti. Nors nemanau kad atsakymo sulauksiu. O ir šiaip - ant tėvų galėtumėt ir nevažiuoti, nes tai jau žema. Nieko prieš, jei iš manęs "pasilazdavoja", pati iš kitų irgi pasišaipau. Bet nevarau nei ant šeimos narių nei ant vaikų nei ant tėvų.
Atsakyti
Tik neprisesk kelias dienas ir tokiu nesamoniu prirasot...
Visiskai ne i tema.
Sita tema atidariau sitoj skilty todel, kad pagrinde maziukus mamos maitina ir sia problema kelia iki 1 metu. Veliau ji nebebuna tokia opi.
Vis kad nesuprantu, kodel cia skaito ir raso mamos, kurios nori maitinti???
Visiskas nepakantumas kitokiai nuomonei, ypac tai pasireiskia SM....
Daugmaz as NORIU maitinti, tai ir visos kitos turi noreti, o jei nenori, tai su jom kazkas negerai.
Tai kaip tada zmones nebijos pasisakyti, kai yra sitaip uzsipuolami...
Atsakyti
QUOTE(Panelė_Monika* @ 2009 04 21, 19:07)
lotuliukas.gif  Su zalionka gydot ...

Jo, su kuo gi dar? bigsmile.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(amelituke @ 2009 04 21, 20:09)
Tik neprisesk kelias dienas ir tokiu nesamoniu prirasot...
Visiskai ne i tema.
Sita tema atidariau sitoj skilty todel, kad pagrinde maziukus mamos maitina ir sia problema kelia iki 1 metu. Veliau ji nebebuna tokia opi.
Vis kad nesuprantu, kodel cia skaito ir raso mamos, kurios nori maitinti???
Visiskas nepakantumas kitokiai nuomonei, ypac tai pasireiskia SM....
Daugmaz as NORIU maitinti, tai ir visos kitos turi noreti, o jei nenori, tai su jom kazkas negerai.
Tai kaip tada zmones nebijos pasisakyti, kai yra sitaip uzsipuolami...

Aš Jus suprasiu vien tik dėl to, kad vaikiuką turit 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Simulcika @ 2009 04 21, 20:03)
Man seksui ir malonumui - nu gi didžiają gyvenimo dalį tam ir naudojam, vaikų kasmet negimdom gi ar ne? Su papais irgi tas pats.
Biologiškai žiūrint tai taip - ta vieta reprodukcijai, papai - žindymui. Bet šiais laikais tiek papai, tiek ta vietelė turi ir kitą reikšmę ir dažniausiai pagal tą kitą reikšmę naudojam, nes pirmykštė biologinė funkcija jau kaip ir antrame plane.  ax.gif  4u.gif

na pries gerus dvejus metus, tikrai, buciau su jumis sutikusi drinks_cheers.gif bet tapus mama, patikekit, supratau, kad moteris - ne vien seksui ir groziui sutverta ax.gif Va butent dabar jauciuosi pilnaverte moteris wub.gif ir nei zindymas, nei gimdymas groziui bei sexui netrukde, priesingai tik thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Panelė_Monika* @ 2009 04 21, 20:11)
Aš Jus suprasiu vien tik dėl to, kad vaikiuką turit  4u.gif

As pati maitinu, bet to nesureiksminu. Nei per daug noriu, nei nenoriu, duodu kol yra pieno, nes taip daug patogiau man ir mano manymu naudingiau mano mergytei.
Taciau suprantu tiek tas kurios NORI, tiek tas, kurios NENORI.
Juo labiau, kad sia tema domiuosi daug giliau, nei jus.
Atsakyti
Gerai, merginos - gal baigiam tą karą ir leiskit pasireikšti toms, kurios nemaitina. Vis dėl to, žmogus tyrimą atlieka, tai jam gal ta informacija, gaunama iš nemaitinančių ir nenorinčių maitinti yra aktuali? O mes čia tik temą gadinam. Aš - kaip neturinti dar patirties, nes dar negimdžius, o jūs su savo moralais. blush2.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(inetata @ 2009 04 21, 20:15)
na pries gerus dvejus metus, tikrai, buciau su jumis sutikusi drinks_cheers.gif  bet tapus mama, patikekit,  supratau, kad moteris - ne vien seksui ir groziui sutverta ax.gif  Va butent dabar jauciuosi pilnaverte moteris wub.gif  ir nei zindymas, nei gimdymas groziui bei sexui netrukde, priesingai tik thumbup.gif

drinks_cheers.gif Tik kad va aš ir dar nebūdama nėščia, galvojau ir žinojau, kad krūtys maitinimui, o ne seksui, o ypač grožiui doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Panelė_Monika* @ 2009 04 21, 20:18)
drinks_cheers.gif  Tik kad va aš ir dar nebūdama nėščia, galvojau ir žinojau, kad krūtys maitinimui, o ne seksui, o ypač grožiui doh.gif

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif saunuole thumbup.gif
Papildyta:
QUOTE(Simulcika @ 2009 04 21, 20:16)
Gerai, merginos - gal baigiam tą karą ir leiskit pasireikšti toms, kurios nemaitina. Vis dėl to, žmogus tyrimą atlieka, tai jam gal ta informacija, gaunama iš nemaitinančių ir nenorinčių maitinti yra aktuali? O mes čia tik temą gadinam. Aš - kaip neturinti dar patirties, nes dar negimdžius, o jūs su savo moralais.  blush2.gif  4u.gif

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif irgi saunuole 4u.gif
Atsakyti
O man praktiskai visose temose apie vaikiuku auginima, zindyma ar nezindyma grazu skaityti Simulcikos postus.Jinai labai teisingai masto pagal savo patirti ir manyciau butu nesveika, jei negimdziusi ir neauginusi vaiku moteris pradetu postringauti, kaip ji sukurta tik tam kad vaikus gaminti.
Dauguma pasigimdom ir pamirstam, kiba be mamos statuso daugiau nieko ir nebeturim, o jei samoningai nusprestu moteriske neturet vaiku - tai jau vadinas nesuteiktu prasmes savo gyvenimui?kazkokia kvailyste - nereik pamirst, kad gimdymai, zindymai ir leliu supimai - tai tik mazyte gyvenimo dalis.Vaikai uzaugs iseis, o mes ka?..verksim, kad turim papus ir nebera kam naudot?

Papildyta:
QUOTE(Lera @ 2009 04 21, 19:42)
didelis skirtumas. čia tas pats kas celkute pradedu pasakot ir mokint apie lovos reikalus. va kai pagimdysi tada gal tavo nuomonė ir bus įdomi o kol ne, tai ir tylėk negali pasakot apie tai ko nesi patyrus.

QUOTE(Raselelyte @ 2009 04 21, 19:50)
Tai aisku kad tau jokio skirtumo, nei tu nescia nei tu vaiku turi, tai isvis i sitokia skilti nosies nekisk  blink.gif

QUOTE(Panelė_Monika* @ 2009 04 21, 20:04)
drinks_cheers.gif  drinks_cheers.gif

Žinot, kokie tėvai tokie ir vaikai ... obuolis nuo obels netoli rieda  mirksiukas.gif  Tai jos stėvų nuomone ir '' papai'' buvo kam skirti - seksui ir grožiui...  doh.gif

NU ZINOT BRANGIOS MAMOS CIA JAU ZEMA, PAMASTYKIT APIE SAVO DUKRAS IR NESPJAUDYKIT I SULINI..KAD GIMDET TAI JAU SVENTOS PALIKOT? IR GALIT NUSPREST KAM KUO DERA DOMETIS?
Atsakyti
QUOTE(Panelė_Monika* @ 2009 04 21, 20:18)
drinks_cheers.gif  Tik kad va aš ir dar nebūdama nėščia, galvojau ir žinojau, kad krūtys maitinimui, o ne seksui, o ypač grožiui doh.gif

Pagimdziau tris vaikus. Tiek pries nestuma, tiek nestumo metu, tiek po gimdymo man krutys yra moters grozio etalonas 4u.gif Nes tiek zindancioje, tiek nezindancioje motinoje pirmiausia matau as MOTERI, kuri gali buti grazi, negrazi, laiminga, nelaiminga, motiniska ar karjeriste, bet MOTERIS. O moteris-pirmiausia krutys, paskui kojos, paskui jau visa kita lotuliukas.gif

QUOTE(Dineda @ 2009 04 22, 08:10)
kazkokia kvailyste - nereik pamirst, kad gimdymai, zindymai ir leliu supimai - tai tik mazyte gyvenimo dalis.Vaikai uzaugs iseis, o mes ka?..verksim, kad turim papus ir nebera kam naudot?

Visiskai sutinku drinks_cheers.gif Zindymas-nezindymas tai tooooookia menka gyvenimo atkarpa, kad ji net nereiksminga moters gyvenime.
Atsakyti