Įkraunama...
Įkraunama...

Nenoriu maitinti krūtimi

QUOTE(skorpea @ 2009 06 02, 21:07)
aha pagal jus visu trumpai zindziusiu vaikai uz jusu prastesni? ania? mirksiukas.gif

prie ko čia pagal jus, pagal mane...? g.gif

tiesiog statistiniai faktai yra, kad didesnis skaičius žindytų vaikų ( o ne dirbtinai maitintų) turi geresnį imunitetą, 6 balais aukštesnį IQ, mažiau serga autoimuninėmis ligomis, rečiau būna hiperaktyvūs, turiu sveikesnius dantis, taisyklingesnį sąkandį, jų virškinimo traktas stipresnis ir t.t. tai statistika. be abejo ji nebūtinai iliustruoja kiekvieną konkretų vaiką. ji tik iliustruoja visumą
Papildyta:
QUOTE(mama4XL @ 2009 06 02, 21:01)
Na jo...velu, kai nera ka pasakyti

šiaip jau lb negražu taip sakyt šitai mamytei unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(*GAILĖ* @ 2009 06 02, 22:15)

mano pussesere iki metu maitino o vaikas ligu maisas doh.gif o man visi vaikai vienodai grazus ir protingi maitinti ar ne norit tolerancijos is nezindanciu bet pacios lgai maitinancios elgetes ne ka geriau 4u.gif
Atsakyti

QUOTE(skorpea @ 2009 06 02, 21:24)
mano pussesere iki metu maitino o vaikas ligu maisas  doh.gif  o man visi vaikai vienodai grazus ir protingi maitinti ar ne norit tolerancijos is nezindanciu bet pacios lgai maitinancios elgetes ne ka geriau 4u.gif

turbūt nedaskaitėt iki galo doh.gif CITUOJU:

QUOTE(*GAILĖ* @ 2009 06 02, 21:15)
tai statistika. be abejo ji nebūtinai iliustruoja kiekvieną konkretų vaiką. ji tik iliustruoja visumą

Atsakyti
QUOTE(*GAILĖ* @ 2009 06 02, 22:05)
taip, zoologija nagrinėja tik GYVŪNUS.

TFU GALVOJU KLAUSI APIE BIOLOGIJA, NU ZOOLOGIJA TAI JO, BET...
Atsakyti
QUOTE(mama4XL @ 2009 06 02, 21:29)
TFU GALVOJU KLAUSI APIE BIOLOGIJA, NU ZOOLOGIJA TAI JO, BET...

aš nieko neklausiau jūsų apie biologiją anei zoologiją biggrin.gif . čia jūs manęs klausėt mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(*GAILĖ* @ 2009 06 02, 22:15)
prie ko čia pagal jus, pagal mane...?  g.gif

tiesiog statistiniai faktai yra, kad didesnis skaičius žindytų vaikų ( o ne dirbtinai maitintų)  turi geresnį imunitetą, 6 balais aukštesnį IQ, mažiau serga autoimuninėmis ligomis, rečiau būna hiperaktyvūs, turiu sveikesnius dantis, taisyklingesnį sąkandį, jų virškinimo traktas stipresnis ir t.t. tai statistika. be abejo ji nebūtinai iliustruoja kiekvieną konkretų vaiką. ji tik iliustruoja visumą
Papildyta:

šiaip jau lb negražu taip sakyt šitai mamytei  unsure.gif

Mano zindytos ligu patalai,o nezindytas- dar nesirges....kiek sakyt jum kartu doh.gif
Nesupratau kas cia negrazaus, juk vaikam atostogos ir dar tik po desimt.
Papildyta:
QUOTE(*GAILĖ* @ 2009 06 02, 22:32)
aš nieko neklausiau jūsų apie biologiją anei zoologiją  biggrin.gif . čia jūs manęs klausėt mirksiukas.gif

As niekur nieko neklausiau, tingiu ieskot, nes lelius ant ranku. Cia viena mama sake kad pagal zoologija reikia maitint iki kol nuolatiniaio dantys isdigs, tai as paklausiau ar jos vaikiukas ir vaiksciojo 2 valandu, o kad jus isokot neperskaicius nieko pries tai...tokia ir tolerancija...kaip matau,neisklausius sokt,kaip panterai
Atsakyti
QUOTE(mama4XL @ 2009 06 02, 21:35)
Mano zindytos ligu patalai,o nezindytas- dar nesirges....kiek sakyt jum kartu doh.gif
Nesupratau kas cia negrazaus, juk vaikam atostogos ir dar tik po desimt.

dar kartą cituoju:

QUOTE(*GAILĖ* @ 2009 06 02, 21:15)
tai statistika. be abejo ji nebūtinai iliustruoja kiekvieną konkretų vaiką. ji tik iliustruoja visumą

beje, mano tiek trumpai žindytas tiek ilgai žindytas nuo 1 iki 2 m sirgo lb daug. tik ligos skirtingos g.gif . bet pvz mažai žindytam dantys - tragedija, sąkandis blogas, virškinimo sistema lb jautri. mažiukas tokių problemų neturi. bet vėlgi, mano vaikai nerodo statistinės visumos, kažkas iš to tinka, kažkas ne. bet tai ne pagrindas ignoruoti tyrimų išvadas.

parašysiu AŽ jums dėl to mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *GAILĖ*: 02 birželio 2009 - 21:42
tarpkitko mane mane mama zinde 2 menesius atsisakiau valgyti is kruties tai as turbut labai neprotinga mastau.gif doh.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(skorpea @ 2009 06 02, 21:42)
tarpkitko mane mane mama zinde 2 menesius atsisakiau valgyti is kruties

tai as turbut labai neprotinga mastau.gif  doh.gif  lotuliukas.gif

kai kurie kūdikiai taip elgiasi. tam pakeisti yra metodų mirksiukas.gif

mes tai taip nesakėm, bet jei jau pati tikinat... lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(skorpea @ 2009 06 02, 22:24)
mano pussesere iki metu maitino o vaikas ligu maisas  doh.gif  o man visi vaikai vienodai grazus ir protingi maitinti ar ne norit tolerancijos is nezindanciu bet pacios lgai maitinancios elgetes ne ka geriau 4u.gif

Nu, va skaiciau, bet tik skaiciau ten pas mamas kur trimecius zindo ir verkia,kad jau nenori, nes jos labai nori,-tame forume. Ir viena mama sake,kad ji is minios atskirtu zindytus ilgai vaikus, - nu as ir gi, bet nepasakyciau, kad mano potyris teigiamas, todel ir nriu to mokslininko pavardes apie kuri cia kalba, bet sake tik angliskai (tipo durne gal nesuprasi), nu bet pavarde ir angliskai perskaityciau g.gif
Papildyta:
QUOTE(*GAILĖ* @ 2009 06 02, 22:43)
kai kurie kūdikiai taip elgiasi. tam pakeisti yra metodų mirksiukas.gif

jo butinai reikia pakeisti, nes mama be malonumo liks, koks skirtumas ko vaikiukas nori-mama zindyt nori verysad.gif
Papildyta:
QUOTE(*GAILĖ* @ 2009 06 02, 22:28)
turbūt nedaskaitėt iki galo  doh.gif  CITUOJU:

Noretusi,kad tik ne savo postus skaitytumet, bet ir kitu mamyciu, jei jau isiterpiat
Atsakyti
nu,o man tokios mamos irgi lb nepatinka,kurios savo leliukus nemaitina...jos nevertos ir tokiuose forumuose dalyvauti,kaip SUPERMAMA tongue.gif na aisku nekalbu apie tas mamytes kurios negali maitinti del ligos....va taip verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(mama4XL @ 2009 06 02, 21:46)
jo butinai reikia pakeisti, nes mama be malonumo liks, koks skirtumas ko vaikiukas nori-mama zindyt nori verysad.gif

kūdikis taip elgiasi ne dėl nenoro. tam visada yra priažastis, pvz. pienligė (reiškia skauda burnytė), trumpas liežuvio pasaitėlis (reiškia sunku žįsti), širdies yda(reiškia vargina, nes trūksta deguonies) ir t.t tas priežastis išasiaiškint lb svarbu, nes jos kartais lb rimtų nelaimių pranašai.
Atsakyti