Įkraunama...
Įkraunama...

Nenoriu maitinti krūtimi

QUOTE(mama4XL @ 2009 06 02, 20:50)
Man Tavo nereikia, man tu mokslininku duok, nes l.daznai ta girdziu, bet niekur neradau , tai patvirtinanciu moksliniu straipsniu, tik mamyciu pezalus

skyrelyje "kūdikio žindymas" forumietė Raideles yra įdėjus lb daug nuorodų visokiom kalbom į tyrimus apie ilgo žindymo naudą tiek kūdikiui, tiek mamai. jei tikrai lb domina, gali pabandyt paieškot. aš asmeniškai dar nėščia būdama daug domėjausi ir skaičiau. todėl mano motyvas žindyti kuo ilgiau buvo pastiprintas tų žinių. ir nesutrikau atsiradus sunkumams. ir net minties neprisileida, kad galėčiau nežindyt, nes žinojau, kad tai yra pirmasis pagrindas vaiko tiek fizinei tiek psichinei sveikatai. ir jokio noriu-nenoriu čia neesmė. man po gimdymo kūdikis yra svarbesnis už daugelį mano poreikių. aš žinau, kad taip grynai fiziškai jam būsiu reikalinga tik mažą akimirką palyginus su visu jo gyvenimu. tai kodėl turėčiau iš jo tą akimirką, tą pirmą pagrindą atimt?
Atsakyti
QUOTE(ragnez @ 2009 06 02, 21:58)
atleisk, atsakinejau i tavo posta, cituoju:
tai vis delto kieno tau minciu reikia: mokslininku ar mano kaip eilinio zmogelio?

ps., atsijungiu, velu jau  4u.gif

Mokslininku, nes eilinio zmogelio minciu as pati turiu ir maitinus ir ne ir jau didelius turedama. Nes mano isvada, kaip eilinio zmogelio, maitinti max iki 6 menesiu, daugiau doh.gif jei kas irodys, kad be to vaikas nieko nepasieks, niekad neislips is ligu, bus kazkas baisaus. Kaip jau ir minejau Cingischanas zudikas buvo..

Na jo...velu, kai nera ka pasakyti
Atsakyti
QUOTE(mama4XL @ 2009 06 02, 20:53)
Na va, kad as apie ta biologijos kursa zinau daugiau, nei 8 klases, tai ir klausiau, nes kazkas zoologija su biologija stipriai maiso. Zmogus nepradeda vaiksciot, bet zinda kaip zinduolis, Jau kazkokie pegasai tie musu vaikai gautis pradejo

blink.gif blink.gif blink.gif doh.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
nu ir ką daugiau tu žinai? biggrin.gif biggrin.gif

šiaip jau apšviesiu, gi nesunku - zoologija - tai biologijos mokslo šaka, nagrinėjanti gyvūnus lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(*GAILĖ* @ 2009 06 02, 21:59)
skyrelyje "kūdikio žindymas" forumietė Raideles yra įdėjus lb daug nuorodų visokiom kalbom į tyrimus apie ilgo žindymo naudą tiek kūdikiui, tiek mamai. jei tikrai lb domina, gali pabandyt paieškot. aš asmeniškai dar nėščia būdama daug domėjausi ir skaičiau. todėl mano motyvas žindyti kuo ilgiau buvo pastiprintas tų žinių. ir nesutrikau atsiradus sunkumams. ir net minties neprisileida, kad galėčiau nežindyt, nes žinojau, kad tai yra pirmasis pagrindas vaiko tiek fizinei tiek  psichinei sveikatai. ir jokio noriu-nenoriu čia neesmė. man po gimdymo kūdikis yra svarbesnis už daugelį mano poreikių. aš žinau, kad taip grynai fiziškai jam būsiu reikalinga tik mažą akimirką palyginus su visu jo gyvenimu. tai kodėl turėčiau iš jo tą akimirką, tą pirmą pagrindą atimt?

schmoll.gif nesutiksiu niekada kad tu kurios maitina ilgai vaikai yra kazkuo geresni doh.gif
Atsakyti
4u.gif
QUOTE(*GAILĖ* @ 2009 06 02, 21:59)
skyrelyje "kūdikio žindymas" forumietė Raideles yra įdėjus lb daug nuorodų visokiom kalbom į tyrimus apie ilgo žindymo naudą tiek kūdikiui, tiek mamai. jei tikrai lb domina, gali pabandyt paieškot. aš asmeniškai dar nėščia būdama daug domėjausi ir skaičiau. todėl mano motyvas žindyti kuo ilgiau buvo pastiprintas tų žinių. ir nesutrikau atsiradus sunkumams. ir net minties neprisileida, kad galėčiau nežindyt, nes žinojau, kad tai yra pirmasis pagrindas vaiko tiek fizinei tiek  psichinei sveikatai. ir jokio noriu-nenoriu čia neesmė. man po gimdymo kūdikis yra svarbesnis už daugelį mano poreikių. aš žinau, kad taip grynai fiziškai jam būsiu reikalinga tik mažą akimirką palyginus su visu jo gyvenimu. tai kodėl turėčiau iš jo tą akimirką, tą pirmą pagrindą atimt?

Mes matau nesusikalbam 4u.gif As prasau nuorodu apie vaiku zindytu ilga,ilgaii tolesne psichika. O tas nuorodas as zinau, ne to man reikia.
Atsakyti
QUOTE(skorpea @ 2009 06 02, 21:02)
schmoll.gif  nesutiksiu niekada kad tu kurios maitina ilgai vaikai yra kazkuo geresni doh.gif

statistiniai faktai nesikeičia nuo to, kad tu asmeniškai su kažkuo nesutinki biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(*GAILĖ* @ 2009 06 02, 22:02)
blink.gif  blink.gif  blink.gif  doh.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif
nu ir ką daugiau tu žinai?  biggrin.gif  biggrin.gif

šiaip jau apšviesiu, gi nesunku - zoologija - tai biologijos mokslo šaka, nagrinėjanti gyvūnus lotuliukas.gif

Nu ir...ar tik gyvunus?
Atsakyti
QUOTE(mama4XL @ 2009 06 02, 21:04)
4u.gif
Mes matau nesusikalbam 4u.gif As prasau nuorodu apie vaiku zindytu ilga,ilgaii tolesne psichika. O tas nuorodas as zinau, ne to man reikia.

pagooglink angliškai, tikrai rasi mirksiukas.gif

taip, zoologija nagrinėja tik GYVŪNUS.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *GAILĖ*: 02 birželio 2009 - 21:06
QUOTE(*GAILĖ* @ 2009 06 02, 22:04)
statistiniai faktai nesikeičia nuo to, kad tu asmeniškai su kažkuo nesutinki  biggrin.gif

Plys... tu statistiniu faktu, bet ne pieno rodikliu, psicologiniu
Atsakyti
QUOTE(*GAILĖ* @ 2009 06 02, 22:04)
statistiniai faktai nesikeičia nuo to, kad tu asmeniškai su kažkuo nesutinki  biggrin.gif

aha pagal jus visu trumpai zindziusiu vaikai uz jusu prastesni? ania? mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(mama4XL @ 2009 06 02, 21:06)
Plys... tu statistiniu faktu, bet ne pieno rodikliu, psicologiniu

pagooglink angliškai, esu tikrai kad yra tokių tyrimų publikuota
Atsakyti
QUOTE(*GAILĖ* @ 2009 06 02, 22:05)
taip, zoologija nagrinėja tik GYVŪNUS.

TFU GALVOJU KLAUSI APIE BIOLOGIJA, NU ZOOLOGIJA TAI JO, BET...
Atsakyti