Įkraunama...
Įkraunama...

Nenoriu maitinti krūtimi

QUOTE(jurtoma @ 2009 06 02, 22:50)
nu,o man tokios mamos irgi lb nepatinka,kurios savo leliukus nemaitina...jos nevertos ir tokiuose forumuose dalyvauti,kaip SUPERMAMA tongue.gif  na aisku nekalbu apie tas mamytes kurios negali maitinti del ligos....va taip  verysad.gif

O gyvent jos vertos?
Atsakyti
QUOTE(mama4XL @ 2009 06 02, 22:52)
O gyvent jos vertos?

o gal tokias kastruojam? g.gif
Atsakyti
QUOTE(jurtoma @ 2009 06 02, 20:50)
nu,o man tokios mamos irgi lb nepatinka,kurios savo leliukus nemaitina...jos nevertos ir tokiuose forumuose dalyvauti,kaip SUPERMAMA tongue.gif  na aisku nekalbu apie tas mamytes kurios negali maitinti del ligos....va taip  verysad.gif

skaiciau sita tema,tai prisijuokiau gerai lotuliukas.gif
bet va sita zinute tai supykde,zinai gal jeigu tau nepatinka tai ir nebuk tu sitam forume.

mama4XL thumbup.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(*GAILĖ* @ 2009 06 02, 22:51)
kūdikis taip elgiasi ne dėl nenoro. tam visada yra priažastis, pvz. pienligė (reiškia skauda burnytė), trumpas liežuvio pasaitėlis (reiškia sunku žįsti), širdies yda(reiškia vargina, nes trūksta deguonies) ir t.t tas priežastis išasiaiškint lb svarbu, nes jos kartais lb rimtų nelaimių pranašai.

Tipo naujiena praneset man?mano pirmoji su sirdies yda ir padidejusiu mitraliniu voztuvu, todel ir nusitraukinedavau pienuka 6 menesius, nes nezinde.
Atsakyti
QUOTE(jurtoma @ 2009 06 02, 22:50)

nu zinai ka supykau as ant taves aggressive.gifziople
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ausra1976: 02 birželio 2009 - 21:59
QUOTE(skorpea @ 2009 06 02, 22:56)
o gal tokias kastruojam? g.gif

Ne papus pjaunam,kam mums jie, vis tiek tik zindymui duoti doh.gif
Atsakyti
kiekvienos mamos reikalas manau kiek jos nori maitint ir kaip maitint, kazkokia issekus jusu tema matau. g.gif

Atsakyti
geda turetu jums but tongue.gif nenorite vaikeliui duoti visko ko geriausio...tai ko gi jus vertos? tongue.gif tongue.gif tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(acura_maniake @ 2009 06 02, 22:56)
mama4XL   thumbup.gif  4u.gif

group.gif
Atsakyti
QUOTE(jurtoma @ 2009 06 02, 23:00)
geda turetu jums but tongue.gif nenorite vaikeliui duoti visko ko geriausio...tai ko gi jus vertos? tongue.gif  tongue.gif  tongue.gif

tai pati atsakyk ko gi mes vertos g.gif
Atsakyti
QUOTE(jurtoma @ 2009 06 02, 23:00)
geda turetu jums but tongue.gif nenorite vaikeliui duoti visko ko geriausio...tai ko gi jus vertos? tongue.gif  tongue.gif  tongue.gif

Nu, kad tik tas pienas butu visa kas geriausia vaikuciui, tai dar ir is taves atimciau thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(mama4XL @ 2009 06 02, 21:57)
Tipo naujiena praneset man?mano pirmoji su sirdies yda ir padidejusiu mitraliniu voztuvu, todel ir nusitraukinedavau pienuka 6 menesius, nes nezinde.

tai prie ko čia tada tas jūsų postas apie tai, kad 2 mėn leliukas nežindo, nes gal nenori? g.gif
pati juk savo kailiu matot kad ne nore čia esmė g.gif
Atsakyti