Pasidalinsiu savo nuomone: pvz. man iš esmės yra nepriimtas maitinimas krūtimi, bet ne MP, t.y. aš pieną nusitraukdavau ir tada duodavau vaikeliui. Taip buvo apie mėnesį. Ir žinote ką, jaučiausi kaip melžiama karvė. Neskaitant to, kad po gimdymo fizinis kūnas ir taip būna visas išdarkytas (tarpkojis, krūtys, pilvas) + dar nuėjus į dušą bėga tai pienas, tai kraujas per visus galus.... kaip moteris jaučiausi tikrai blogai. Ir nemanau, kad kiekvieną kartą, kai vaikelis niurzga turėjau jam kišti savo skausmingas krūtis ir tuo mėgautis. Man buvo daug patogiau nusitraukti pieną ir tada duoti vaikui.
Manau, kad pagimdžiusi moteris neturėtų pamiršti, kad visų pirma ji yra MOTERIS, o tik paskui mama, žmona, meilužė ir t.t. Ir tikrai nesuprantu tų, kurios gimus vaikeliui taip pameta protą, kad pagrindinės jų pokalbių temos pasidaro tik pampersai ir kakučio spalva, kurios pamiršta pasirūpinti savimi (susitvarkyti plaukus, pasportuoti ir pan.), kurios išstumia vyrus iš savo kaip moters gyvenimo - nes labai pavargsta būdamos su vaiku, kurios taip subobėja, kad paaugus vaikui, jos tampa neįdomios netgi pačiam vaikui.
Beje, rūpinimasis savimi po gimdymo tikrai nereiškia, kad vaikelis nėra toks svarbus, tiesiog pritariu tam pasisakymui,kad ne per papus meilė perduodama.
O papai yra tikrai svarbūs moters gyvenime ir tik nereikia sakyti, kad jie skirti tik maitinimui. Turėdama gražius papus kiekviena jaučiasi daug geriau negu su nutampytomis spanielio ausimis vietoj jų.
Tokia ta mano nuomonė. Beje ruošiamės su vyru turėti dar vieną vaikelį ir nesiruošiu maitinti krūtimi.
Dar vienas momentas - būna taip, kad maitinanti moteris negali valgyti įvairaus maisto, tam, kad vaikeliui nepūstų pilvo, kad nebūtų alergijos. Vat ar nereikėtų tada pagalvoti apie tai, kad kokybiškame mišinėlyje maistingų medžiagų ir vitaminų yra milijoną kartų daugiau negu tame MP. Ir dar, toks neprivalgymas manau kenkia moters sveikatai, juk prasideda visokios mažakraujystės, slenka plaukai ir pan. Tada tampama dar ir ligota. Ne visoms taip pasitaiko, bet būna...
BŪKIME LABIAU TOLERANTIŠKI VIENAS KITO NUOMONEI - MAITINTI AR NEMAITINTI MP YRA KIEKVIENOS ASMENINIS REIKALAS IR SU MEILE VAIKUI TAI NIEKAIP NESUSIJĘ.
oi prirašiau aš čia