Niu va tolimesni ispudziai apie SO SILVER sampuna

Si karta ir ilgiau palaikiau,gal apie penkiolika min.Niu super.Tas sampunas ne kiek pilka atspalvi uzdeda,kiek tiesiog nugesina geltona spalva ir taip naturaliai plaukai pasvieseja,to pilkumo tik vos vos...Dziaugiuosi

Nes pvz KC sampunas laaaabai plaukus man sausino,C:HENKO man konsistencija nepatiko.Na dar apie milk shake nieko blogo negaliu pasakyti,bet jis irgi stiprokas,nes greitai pilkinasi

tai vat. Rusiuke,bet tokiu budu tai reiketu dazniau pasikirpti,jei nenori visu nukirpti.Nes plaukas viska atiduoda galam.Jei kazkur yra pazeidimas,tai organizmas visus vitaminus atiduoda tai vietai pirmiausia.Taip ir su galais.visas pasisavinas medziagas,plaukai atiduoda galam,kurie yra negyvi.Todel nukirpus dali plaukai ir toliau triusta,stringa plauku augimas.As irgi taip gailejau ir tada plaukus dazydavau kas pora menesiu,nes tiesiog labai letai jie augo,na o kai mane nuzarino (pasakojau jau

) dazau vos ne kas tris savaites,kas keturias,nes labai pradejo plaukai augti.O pradejo todel kad visas geras medziagas plaukai pasisavina sau.

ir tas ilgis dar pora men ir bus toks koks buvo nukirptas,tai manau cia visai greitai
Papildyta:
QUOTE(rusiuke @ 2009 04 19, 13:39)
jau antras šią savaitę sraipsnis užkliūna už akių apie plaukų dažymo namuose pavojų. anas buvo apie garnier dažus, šitas apie loreal.
PASISKAITYMUI
Dar klausimas nuo ko tokia reakcija. Ar darotes mergaites ta alergijos testa, kai dazotes?Manau kad nesidarote

Dar plius man tai atrodo kad gal koks galiojimo laikas dazu buvo pasibaiges,dazai gi chemija,o galiojimui pasibaigus chemines medziagos dazuose gali "susipykti"...O ir dar,blin perkant tuos dazus,velniai zino ko ten prideta,man tai toks ispudis kad atliekos nuo profesionaliu dazu gamybos

nes ta kaina dazu daugiau uz priedus dezuteje ir ipakavima buna.

BAISU,vargse mergaite