Įkraunama...
Įkraunama...

Blondinės visos renkames ČIA! (7 tema)

QUOTE(GinMintė @ 2009 04 18, 20:55)
Na kad man jie nesisakoja, bet sausi yra, tai kaip ir nebutu ka kirpti  smile.gif

na tada reikia drekinti mirksiukas.gif yra keunes SO PURE visa linija drekinimui,pradedant sampunus,baigiant eteriniais aliejais,kuriu reikia ilasinti pvz i kauke,ar i sampuna.pabandyk mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Melajja @ 2009 04 18, 13:28)
Na va vakar buvau pas kirpeja, pasakiau kad man gyvent neduoda ryzas virsugalvis ir tamsus apatiniai plaukai, aisku sake, kad man vaidenas tas ryzumas  doh.gif  Tai vistik nenoredama, bet nudaze su 9 % gerus 5 cm nuo saknu ir dar padaze galinius kai kuruos, paskui einant plaut kazkuo istepe (man taip atrode arba tik suslapino, pamirsau paklaust  doh.gif ) ir visus suslapinus dar palaikiau kelias min, kad spalva suvienodetu, kazkuriai merginai pamenu ir taip daro. Labai likau patenkinta rezultatu, as vel normali blondine  biggrin.gif
Imeciau foto  smile.gif 
Ir dar ka pasakysiu, kai praitus kartus meginau isgaut naturalesne, tamsesne spalva, kad plaukam butu sveikiau, nusidazius ziuredavau i veidrody ir galvodavau, ar man tinka ar patinka, o dabar pas kirpeja nuemus ranksluosti tokia palaima uzpludo, plaukai sviesus pilki  wub.gif  Daugiau nesitamsinsiu plauku  pioneer.gif

Pasakiska spalva!!!Kaip man dabar prie tokios gryzti,na ir klaida padariau nusidazius tamsiai!! cray.gif Treciadieni varau i kirpykla,nu ziuresiu su kokia nuotaika grysiu...
Atsakyti
Cia ziuriu dauguma keune naudoja, o kur perkat tos firmos produktus?
Pas mane plaukai palyginus sveiki, bet plauku bukle ypac pagerejo, kai pradejau kirpti su karstom zirklem, tai nors ir sviesus, dazau, bet galiukai jau nebeskilineja, tik sauseja. Dar kartais patiesinu su zirklem, tai irgi kenkia, bet stengiuosi nepiktnaudziauti. Gal zinot kokia stebuklinga kauke sviesiems plaukams???
Praita vasara buvau pasviesinus plaukus blokais, po to vel daziau saknis su tais paciais dazais, kur pries sviesinima, tai dabar jau matosi tamsesni plaukai, bet sviesinti nebesinori ir taip baisu, kad nenukristu plaukai. Jus kiekviena menesi dazot saknis?? mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Zhaltvyksle: 18 balandžio 2009 - 22:49
QUOTE(Zhaltvyksle @ 2009 04 18, 23:44)
Pas mane plaukai palyginus sveiki, bet plauku bukle ypac pagerejo, kai pradejau kirpti su karstom zirklem, tai nors ir sviesus, dazau, bet galiukai jau nebeskilineja, tik sauseja. Dar kartais patiesinu su zirklem, tai irgi kenkia, bet stengiuosi nepiktnaudziauti. Gal zinot kokia stebuklinga kauke sviesiems plaukams???
Praita vasara buvau pasviesinus plaukus blokais, po to vel daziau saknis su tais paciais dazais, kur pries sviesinima, tai dabar jau matosi tamsesni plaukai, bet sviesinti nebesinori ir taip baisu, kad nenukristu plaukai. Jus kiekviena menesi dazot saknis??  mirksiukas.gif

Na as tai ne kiekviena dazau, isvis istempiu po tris menesius net biggrin.gif
Papildyta:
Praita vasara buvau pasviesinus plaukus blokais, po to vel daziau saknis su tais paciais dazais, kur pries sviesinima, tai dabar jau matosi tamsesni plaukai, bet sviesinti nebesinori ir taip baisu, kad nenukristu plaukai. Jus kiekviena menesi dazot saknis??  mirksiukas.gif

As tai po tris menesius istampiu iki saknu dazymo biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(aistuliaa @ 2009 04 19, 05:39)
Na as tai ne kiekviena dazau, isvis istempiu po tris menesius net biggrin.gif
Papildyta:
As tai po tris menesius istampiu iki saknu dazymo biggrin.gif

Biski kompas sustreikavo, pasikartojau blush2.gif
Atsakyti

labukas. na aš tai dažnai dažau. tik juoduoja koks ne pilnas cm nuo šaknų ir tepu. panašiai ir gaunasi 3-5 savaitės, prilkausomai, nuo to kaip auga plaukai. o jei iš tikro tai būtų įdomu kur žymėtis, kada dažau plaukus, tai žinočiau tiksliai kas kiek laiko dažau, nes tas laikas taip greitai bėga, kad savaitė, kaip diena praeina.
Atsakyti
Visada esu blondinė. Dabar naudoju cenko dažus su pilku atspalviu. Kai labai jau nutamsėja, vasarai pasidažau su miltelais.
Atsakyti
QUOTE(carela @ 2009 04 18, 20:54)
tai sakotus visu pirma deja reikia nukirpti,numirusiu plauku jau nebeatgaivinsi 4u.gif

drinks_cheers.gif nes pvz kirpčiai ir iki pusės plaukų tokie švelnūs nuo milk shake linijos, o vat galai įpatingai viršutinių plaukų sausi sausi. tai kol nenukirpsiu jų tol tokie ir liks. bet gaila tiek rėžti, tai kas kelis mėn. pakirpsiu po truputį
Atsakyti
jau antras šią savaitę sraipsnis užkliūna už akių apie plaukų dažymo namuose pavojų. anas buvo apie garnier dažus, šitas apie loreal.
PASISKAITYMUI
Atsakyti
Niu va tolimesni ispudziai apie SO SILVER sampuna biggrin.gif thumbup.gif Si karta ir ilgiau palaikiau,gal apie penkiolika min.Niu super.Tas sampunas ne kiek pilka atspalvi uzdeda,kiek tiesiog nugesina geltona spalva ir taip naturaliai plaukai pasvieseja,to pilkumo tik vos vos...Dziaugiuosi drinks_cheers.gif Nes pvz KC sampunas laaaabai plaukus man sausino,C:HENKO man konsistencija nepatiko.Na dar apie milk shake nieko blogo negaliu pasakyti,bet jis irgi stiprokas,nes greitai pilkinasi 4u.gif tai vat. Rusiuke,bet tokiu budu tai reiketu dazniau pasikirpti,jei nenori visu nukirpti.Nes plaukas viska atiduoda galam.Jei kazkur yra pazeidimas,tai organizmas visus vitaminus atiduoda tai vietai pirmiausia.Taip ir su galais.visas pasisavinas medziagas,plaukai atiduoda galam,kurie yra negyvi.Todel nukirpus dali plaukai ir toliau triusta,stringa plauku augimas.As irgi taip gailejau ir tada plaukus dazydavau kas pora menesiu,nes tiesiog labai letai jie augo,na o kai mane nuzarino (pasakojau jau biggrin.gif ) dazau vos ne kas tris savaites,kas keturias,nes labai pradejo plaukai augti.O pradejo todel kad visas geras medziagas plaukai pasisavina sau. mirksiukas.gif ir tas ilgis dar pora men ir bus toks koks buvo nukirptas,tai manau cia visai greitai mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(rusiuke @ 2009 04 19, 13:39)
jau antras šią savaitę sraipsnis užkliūna už akių apie plaukų dažymo namuose pavojų. anas buvo apie garnier dažus, šitas apie loreal.
PASISKAITYMUI

Dar klausimas nuo ko tokia reakcija. Ar darotes mergaites ta alergijos testa, kai dazotes?Manau kad nesidarote 4u.gif Dar plius man tai atrodo kad gal koks galiojimo laikas dazu buvo pasibaiges,dazai gi chemija,o galiojimui pasibaigus chemines medziagos dazuose gali "susipykti"...O ir dar,blin perkant tuos dazus,velniai zino ko ten prideta,man tai toks ispudis kad atliekos nuo profesionaliu dazu gamybos doh.gif nes ta kaina dazu daugiau uz priedus dezuteje ir ipakavima buna. doh.gif BAISU,vargse mergaite verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(rusiuke @ 2009 04 19, 13:39)
PASISKAITYMUI

Nereikia tokiu isvis skaityti ir gasdintis smile.gif
Atsakyti
as sutinku irgi, kad ner cia ko gasdintis
Atsakyti