QUOTE(rusiuke @ 2009 04 19, 18:21)
man asmeniškai negražu, kai viršus šviesus, o apačia nutamsinta. čia tiesiog mano nuomonė. kiekvienam skirtingai.

bet aš visada prašydavau, kad ne vien viršugalvį sruoguotų, bet ir apačią (mano sruogavimasis prasidėjo nuo poros sruogelių biršugalvyje).
tai gal tegu įdeda sruogų į visą galvą bet sakyk super plonų, o likusius lai vienoda spalva kokia ruda padaro.
pas mane būdavo tokių mažų daug sruogyčių
panašiai tokios (tik gal ne tiek daug) kaip senais laikais per kepurėlę dažydavo gal ir db taip dažo 
kad sekantį kartą neįmanoma visų išrankioti, bet tikriausiai sekantį kartą dėdavo naujas sruogeles, ar maždaug atrinkdavo ir šaknis padažydavo

na nesigilinau.
man ir visad mistika atrode su tom smulkiom sruogelem, kaip dazo kai plaukai atauga, isrinkt ju neimanoma, tai negi deda vel papildomai per visa ilgi, o jei dazo tik saknis tai virsugalvis juk atrodys ryskesnis

Zinau del tos reklamos, bet kai raso kad nugesina geltonuma tai ir svajoju atrast tobulus dazus, nes dazant keune namie su 9 % man saknys lieka vistiek gelsvos, o vat kirpeja taip nudaze, kad vietom net zili plaukai nuo pilkumo
Papildyta:
QUOTE(Zhaltvyksle @ 2009 04 19, 19:59)
Tai vat, kai nufotkinsiu savo blondenybe, tada atsiusiu jums i pasta.

Pasistengsiu gal ryt.
laukiam laukiam