Įkraunama...
Įkraunama...

Blondinės visos renkames ČIA! (7 tema)

Sveikos smile.gif

Gal zinot kaip kovot su plauku elektrinimusi?? Ziema neimanoma susitvarkyt tik kas ir keliasi i virsu g.gif Esu blondine is prigimties, plauku ant galvos turiu daug, bet pats plaukas labai plonas.
Atsakyti
QUOTE(Schnitzel @ 2009 04 19, 19:07)
Sveikos smile.gif

Gal zinot kaip kovot su plauku elektrinimusi?? Ziema neimanoma susitvarkyt tik kas ir keliasi i virsu  g.gif Esu blondine is prigimties, plauku ant galvos turiu daug, bet pats plaukas labai plonas.

net nežinau ką patarti, nes man labai reati kada elektrinasi plaukai, tai niekaip ir nekovoju su tuo. kaip kitoms merginoms?
Atsakyti
QUOTE(Melajja @ 2009 04 19, 16:53)
Pas kirpeja sededama varciau zurnala, aptikau, kad kazkokie nauji dazai is svarskopf BLOND ME lyg vadinas, pasviesina 6-8n tonais, nugesina geltonuma !!!!! ir dar visokiu fintu daro, sudomino aprasymas, nieks negirdejot apie juos?  ax.gif

nereikia cia tom reklamom tiket biggrin.gif doh.gif
Papildyta:
QUOTE(Schnitzel @ 2009 04 19, 19:07)
Sveikos smile.gif

Gal zinot kaip kovot su plauku elektrinimusi?? Ziema neimanoma susitvarkyt tik kas ir keliasi i virsu  g.gif Esu blondine is prigimties, plauku ant galvos turiu daug, bet pats plaukas labai plonas.

Man ziema irgi elektrinasi, bet kazkaip nieko ypatingo nedarau..
Atsakyti
QUOTE(rusiuke @ 2009 04 19, 17:21)
man asmeniškai negražu, kai viršus šviesus, o apačia nutamsinta. čia tiesiog mano nuomonė. kiekvienam skirtingai. 4u.gif bet aš visada prašydavau, kad ne vien viršugalvį sruoguotų, bet ir apačią (mano sruogavimasis prasidėjo nuo poros sruogelių biršugalvyje).
tai gal tegu įdeda sruogų į visą galvą bet sakyk super plonų, o likusius lai vienoda spalva kokia ruda padaro.
pas mane būdavo tokių mažų daug sruogyčių panašiai tokios (tik gal ne tiek daug) kaip senais laikais per kepurėlę dažydavo gal ir db taip dažo g.gif  kad sekantį kartą neįmanoma visų išrankioti, bet tikriausiai sekantį kartą dėdavo naujas sruogeles, ar maždaug atrinkdavo ir šaknis padažydavo g.gif  na nesigilinau.

o pas mane ir dabar apcioj visi tamsus,nes man netinka kai visi sviesus,bet noriu kad dar daugiau butu tamsius,nors ir man nelabai taip patinka,na zinok as jai sakia visa galva issruoguokit smulkiom sruogom,bet kaip ji sroguoja kad net nesimato sruogu,atrodo kad visi plaukai dazyti
Atsakyti
QUOTE(rusiuke @ 2009 04 19, 18:29)
Įdėčiau į mūsų visų albumą ir duočiau tau prisijungimo duomenis, taip mes matysime tavo foto, o tu mūsų 4u.gif

Tai vat, kai nufotkinsiu savo blondenybe, tada atsiusiu jums i pasta. photo.gif Pasistengsiu gal ryt. unsure.gif
Atsakyti
smile.gif
QUOTE(rusiuke @ 2009 04 19, 18:21)
man asmeniškai negražu, kai viršus šviesus, o apačia nutamsinta. čia tiesiog mano nuomonė. kiekvienam skirtingai. 4u.gif bet aš visada prašydavau, kad ne vien viršugalvį sruoguotų, bet ir apačią (mano sruogavimasis prasidėjo nuo poros sruogelių biršugalvyje).
tai gal tegu įdeda sruogų į visą galvą bet sakyk super plonų, o likusius lai vienoda spalva kokia ruda padaro.
pas mane būdavo tokių mažų daug sruogyčių panašiai tokios (tik gal ne tiek daug) kaip senais laikais per kepurėlę dažydavo gal ir db taip dažo g.gif  kad sekantį kartą neįmanoma visų išrankioti, bet tikriausiai sekantį kartą dėdavo naujas sruogeles, ar maždaug atrinkdavo ir šaknis padažydavo g.gif  na nesigilinau.

man ir visad mistika atrode su tom smulkiom sruogelem, kaip dazo kai plaukai atauga, isrinkt ju neimanoma, tai negi deda vel papildomai per visa ilgi, o jei dazo tik saknis tai virsugalvis juk atrodys ryskesnis doh.gif smile.gif
Zinau del tos reklamos, bet kai raso kad nugesina geltonuma tai ir svajoju atrast tobulus dazus, nes dazant keune namie su 9 % man saknys lieka vistiek gelsvos, o vat kirpeja taip nudaze, kad vietom net zili plaukai nuo pilkumo g.gif
Papildyta:
QUOTE(Zhaltvyksle @ 2009 04 19, 19:59)
Tai vat, kai nufotkinsiu savo blondenybe, tada atsiusiu jums i pasta. photo.gif Pasistengsiu gal ryt.  unsure.gif

laukiam laukiam nail.gif
Atsakyti
QUOTE(bantukas @ 2009 04 18, 17:28)
Man pasiūlė medinėse šukose, atseit geri dažiukai, aha sakė, kad itališki, bet pabijojau negirdėto pavadinimo  ax.gif Melajja, labai labai graži spalva  wub.gif

niu draujges kirpeja juos giria. as galvojau eijti pas ja , bet taijp ir neisbanziau .
Atsakyti
QUOTE(pandutė @ 2009 04 19, 19:30)
o pas mane ir dabar apcioj visi tamsus,nes man netinka kai visi sviesus,bet noriu kad dar daugiau butu tamsius,nors ir man nelabai taip patinka,na zinok as jai sakia visa galva issruoguokit smulkiom sruogom,bet kaip ji sroguoja kad net nesimato sruogu,atrodo kad visi plaukai dazyti

pas mane irgi atodydavo lyg visi plaukai pašviesėję pora tonų ir be jokių ryžumų.sruogų nesimatydavo beveik
Papildyta:
QUOTE(Melajja @ 2009 04 19, 21:48)
smile.gif

man ir visad mistika atrode su tom smulkiom sruogelem, kaip dazo kai plaukai atauga, isrinkt ju neimanoma, tai negi deda vel papildomai per visa ilgi, o jei dazo tik saknis tai virsugalvis juk atrodys ryskesnis  doh.gif  smile.gif

na sruogavausi tai virš metų, gal net pora, ir niekad nebuvo dėmėm, ar kažkur ryškiau g.gif jei taip sruoguoja vadinasi žino, kaip dadažyti
Atsakyti
Pas kirpeja sededama varciau zurnala, aptikau, kad kazkokie nauji dazai is svarskopf BLOND ME lyg vadinas, pasviesina 6-8n tonais, nugesina geltonuma !!!!! ir dar visokiu fintu daro, sudomino aprasymas, nieks negirdejot apie juos?  ax.gif

idomu kas cia per daziukai g.gif lyg ir intriguoja biggrin.gif
Atsakyti

Na tai super blondai.Daug firmu juos turi.Na pvz pas mane irgi tra tokia linija,tik tie daziukai skiedziasi su dvylikos proc kremoksidu.yra stipresni,todel ir sviesina stipriau.
Atsakyti
QUOTE(carela @ 2009 04 20, 18:15)
Na tai super blondai.Daug firmu juos turi.Na pvz pas mane irgi tra tokia linija,tik tie daziukai skiedziasi su dvylikos proc kremoksidu.yra stipresni,todel ir sviesina stipriau.

tai š.. irnesakyk.gif
Atsakyti
Ryt 8 ryto jau sėdėsiu kirpėjos kėdej biggrin.gif bebe.gif clap_1.gif
Atsakyti