Įkraunama...
Įkraunama...

Blondinės visos renkames ČIA! (7 tema)

QUOTE(ambriu @ 2009 05 24, 04:04)
Sveikos mielosios auksaplaukės,  4u.gif
As norėčiau sužinoti ar įmanomas dalykas yra mums savo plaukus šviesinti su "Belaja Chna"?Švaros prekėse šių dažų yra.Apie 5lt pakuotė viena. Visas internetas pilnas pagyrimų Chna dažams raudonos spalvos..Kad jie ir maitina ir puoselėja ir gražiai,ryžai nudažo.. Na mums juk ryžai netinka.. Tačiau apie baltą spalvą nieko neradau.. O tokie dažai yra.Pati mačiau. unsure.gif Prašau Jūsų nuomonės.
Ačiukas.  wub.gif

As nepasitikeciau tokiais dazais schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(aistuliaa @ 2009 05 24, 08:11)
As nepasitikeciau tokiais dazais  schmoll.gif

Nepasitikėtum todėl ,kad šviesinantys. rusiški, pigūs ir neaiškūs? Nors tos pačos firmos raudonus dažus, kaip jau sakiau, visos giria ir liaupsina kaip tikrai gera dalyka.. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(ambriu @ 2009 05 24, 12:05)
Nepasitikėtum todėl ,kad šviesinantys. rusiški, pigūs ir neaiškūs? Nors tos pačos firmos raudonus dažus, kaip jau sakiau, visos giria ir liaupsina kaip tikrai gera dalyka.. smile.gif

nepasitikeciau, nes bijociau, kad nenusviesins schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(ambriu @ 2009 05 24, 04:04)
Sveikos mielosios auksaplaukės,  4u.gif
As norėčiau sužinoti ar įmanomas dalykas yra mums savo plaukus šviesinti su "Belaja Chna"?Švaros prekėse šių dažų yra.Apie 5lt pakuotė viena. Visas internetas pilnas pagyrimų Chna dažams raudonos spalvos..Kad jie ir maitina ir puoselėja ir gražiai,ryžai nudažo.. Na mums juk ryžai netinka.. Tačiau apie baltą spalvą nieko neradau.. O tokie dažai yra.Pati mačiau. unsure.gif Prašau Jūsų nuomonės.
Ačiukas.  wub.gif

Kad juos galetu naudoti nebent naturalios sviesiaplaukes atspalviui atgaivinti. Jie nieko nesviesina, ten zoleles juk, taip kad nerizikuokit ir nedazykit, nes po dazymo visokiais chna/basma reikia nuauginti plaukus, nes ant jais dazytu plauku jau cheminiu dazu tepti negalima, neiima schmoll.gif Taip kad gerai pagalvokit mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(aistuliaa @ 2009 05 24, 09:11)
As nepasitikeciau tokiais dazais  schmoll.gif

as taip pat... jau geriau dviraciu neisradineti,saugiai nusidazyti kirpykloje ar bent namuose su normaliais dazais mirksiukas.gif
Atsakyti
Sveikutes, priimsit i savo buri?
As jau senokai dazau sviesiai, tik kad visada budavo tas ryzai geltonas atspalvis doh.gif daug prinaudojus sampunu ir kaukiu pilkinanciu, dabar kirpeja isbande viena, tipo sviesiausia atspalvi (daze su selectivo dazais), tai gavosi pilka blondine, o po dvieju plovimu tokia grazi spalvyte, vis einu prie veidrodzio ir groziuosi biggrin.gif tiesa is pradziu isejau is kirpyklos sakyciau per daug pilka, nes mano galai balti, o paprasiau, kad suvienodintu spalva, tai daze ant visu plauku, tai tie balti matyt per daug isigere pilkos spalvos, bet dabar taip graziai atrodo thumbup.gif Laukiu kada tie balti nuaugs, nes jau atsibodo jie man, tai tureciau turet grazia plauku spalvyte thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Akwilė: 24 gegužės 2009 - 13:23
QUOTE(Akwilė @ 2009 05 24, 14:23)
Sveikutes, priimsit i savo buri?
As jau senokai dazau sviesiai, tik kad visada budavo tas ryzai geltonas atspalvis  doh.gif  daug prinaudojus sampunu ir kaukiu pilkinanciu, dabar kirpeja isbande viena, tipo sviesiausia atspalvi (daze su selectivo dazais), tai gavosi pilka blondine, o po dvieju plovimu tokia grazi spalvyte, vis einu prie veidrodzio ir groziuosi  biggrin.gif tiesa is pradziu isejau is kirpyklos sakyciau per daug pilka, nes mano galai balti, o paprasiau, kad suvienodintu spalva, tai daze ant visu plauku, tai tie balti matyt per daug isigere pilkos spalvos, bet dabar taip graziai atrodo  thumbup.gif  Laukiu kada tie balti nuaugs, nes jau atsibodo jie man, tai tureciau turet grazia plauku spalvyte  thumbup.gif

Priimsim, tik foto geriau noretusi pamatytyi, o ne tik aprasyma skaityti biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(aistuliaa @ 2009 05 24, 14:25)
Priimsim, tik foto geriau noretusi pamatytyi, o ne tik aprasyma skaityti  biggrin.gif

kad foto pries tai turiu, o po dazymo nepasidarius blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Akwilė @ 2009 05 24, 14:28)
kad foto pries tai turiu, o po dazymo nepasidarius  blush2.gif

Neturi galimybes nusifotografuoti? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(aistuliaa @ 2009 05 24, 17:13)
Neturi galimybes nusifotografuoti? smile.gif

kad paskolinau fotoaparata, kai gris drauge is keliones padarysiu, nes su telefonu nesugauna spalva, kiek dabar bandziau, gaunasi ne tokia, kokia yra g.gif
Atsakyti
QUOTE(Akwilė @ 2009 05 24, 18:27)
kad paskolinau fotoaparata, kai gris drauge is keliones padarysiu, nes su telefonu nesugauna spalva, kiek dabar bandziau, gaunasi ne tokia, kokia yra  g.gif

tikrai butu idomu foto pamatyt pries ir po,nes man ta pati beda vargina - greitai islendantis geltonumas po dazymo, tik nusidazius pasakiska spalva, bet siaubingai greit nublunka doh.gif jau dairausi kitos firmos dazu blush2.gif
Atsakyti
Kiek save atsimenu-visada buvau blonde... biggrin.gif po gimdymo žiauriai pradejo slinkt plaukai ir nusprendžiau nebedažyt.//kirpėja imete pilku sruogu kad neatrodyčiau negražiai,,,ir ka aš galiu pasakyt-nu ne aš čia ,,,negaliu žiuret i save,atrodau pilka,neidomi ir pavargus-kitaip sakant-be spalvos doh.gif taip kad einu kita savaite nusirėšiu gera gabala ir tapsiu vėl BLONDINE thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif NES BLONDINĖS VEEEEŽA smile.gif
Atsakyti