Įkraunama...
Įkraunama...

Blondinės visos renkames ČIA! (7 tema)

QUOTE(INGRIDIK81 @ 2009 05 23, 19:10)
GALIU biggrin.gif  as  dazau  su  NATURAL  MATCH NO  AMONIANA HELTHY SHINE COLOR  CREME LIGHT  BLOND 9N NATURALuser posted image

KARTAIS  DAZAU  SU  9C JIS  SALESNIS LIGHT ASH BLONDE,PRASOM 4u.gif

bigsmile.gif Aciu. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(rusiuke @ 2009 05 25, 14:53)
jei nori į albumėlį, atsiųsk savo foto į rusiukesm@gmail.com, tada įdėsiu tavo nuotraukas į albumą ir pačiai atsiųsiu prisijungimo duomenis 4u.gif

reiks grizus namo atrinkt, kur geriausia plaukai matosi bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Akwilė: 26 gegužės 2009 - 10:12
QUOTE(rusiuke @ 2009 05 25, 11:52)
Tai žinai būsim panašių plaukų biggrin.gif  buvai albumėlyje?

Man tai būtų įdomu pasižiūrėti ar žylu aš ar ne, bet kaip čia pamatysi, kai šviesinu doh.gif
Papildyta:
Pandute, aš pasižiūriu į tavo fotkes paskutines, kur buvai nepatenkinta nauja kirpėja, ir pagalvojau, kad įsimetusi dar kelias sruogas šviesias, turėtum tą rezultatą kur dabar visai norėtum ax.gif

tenai jie buvo visi tamsus,dabar jie atsiplove yra tokie kaip pilki kazkokie,bet sena kirpeja padare sruogu bet ne per visa ilgi o virsugalvi,tai nei sis nei tas,kad butu sruogos o atrodo kaip vientisai sviesu,jau daug atauge plaukai,bijau eit ,nes nezinau ka daryti su tais plaukais
Atsakyti
Sekmadienį Palngoj nusipirkau labai fainą dalykėlį plaukams ,tokias keratino ampules ,nu thumbup.gif ,plaukai neįtikėtino švelnumo wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Jurgutėlė @ 2009 05 26, 13:00)
Sekmadienį Palngoj nusipirkau labai fainą dalykėlį plaukams ,tokias keratino ampules ,nu  thumbup.gif ,plaukai neįtikėtino švelnumo wub.gif

ir kur pirkai, kiek kainavo? Iš ampuolių tai Milk shake man patiko, super švelnūs būna plaukai, o kažkada iš eurokoso nusipirkau kažkokias ampuoles tai š. gryniausias. nežinau, gal neužtaikiau ant gerų ar kaip. dar ir db kelios stovi, reiks kam nors iš draugių atiduoti, gal kuriai tamsiaplukei tiks.
Atsakyti
QUOTE(rusiuke @ 2009 05 26, 13:06)
ir kur pirkai, kiek kainavo? Iš ampuolių tai Milk shake man patiko, super švelnūs būna plaukai, o kažkada iš eurokoso nusipirkau kažkokias ampuoles tai š. gryniausias. nežinau, gal neužtaikiau ant gerų ar kaip. dar ir db kelios stovi, reiks kam nors iš draugių atiduoti, gal kuriai tamsiaplukei tiks.

pirkau Palangoj Grožio Simfonijoj ,viena kainavo turbūt berods 5,50 ,nežinau tiksliai ,nes pirkau ne vien jas .Pirkau be dėžutės ,tai nėra aprašymo .Ant to mažo butelaičio rašo Haircompany [Cairate ,Italy] Double Action Booster All Estratto di Cheratina [8 ml]
atrodo kaip pienelis ,man pardavėja patarė įsipilti į delną kelis lašus naudojamo aliejuko ,tada to keratino ,ir ištepti išplautus nusausintus plaukučius thumbup.gif superinis jausmas ,tuiru dar Orising ampules ,tai nuo jų plaukai tikrai nėra tokie šilkiniai doh.gif
Tos keratino ampulės -buteliuko užtenka 4 kartam maždaug thumbup.gif Dar nusipirkau tos pačios kompanijos aliejuko ,jis veikia kaip pylingas ,naudoti prieš plovimą ,sakė pati pardavėja naudojo ,tai jai išdygo ežiukas ant galvos thumbup.gif .O klientė ,kuri kurį laiką nuolat naudojo tas keratino ampules ,tai nereliai atsigaivino plaukus thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jurgutėlė: 26 gegužės 2009 - 12:37
QUOTE(Jurgutėlė @ 2009 05 26, 13:36)
pirkau Palangoj Grožio Simfonijoj ,viena kainavo turbūt berods 5,50 ,nežinau tiksliai ,nes pirkau ne vien jas .Pirkau be dėžutės ,tai nėra aprašymo .Ant to mažo butelaičio rašo Haircompany [Cairate ,Italy] Double Action  Booster All Estratto di Cheratina [8 ml]
atrodo kaip pienelis ,man pardavėja patarė įsipilti į delną kelis lašus naudojamo aliejuko ,tada to keratino ,ir ištepti išplautus nusausintus plaukučius thumbup.gif superinis jausmas ,tuiru dar Orising ampules ,tai nuo jų plaukai tikrai nėra tokie šilkiniai  doh.gif
Tos keratino ampulės -buteliuko užtenka 4 kartam maždaug thumbup.gif Dar nusipirkau tos pačios kompanijos aliejuko ,jis veikia kaip pylingas ,naudoti prieš plovimą ,sakė pati pardavėja naudojo ,tai jai išdygo ežiukas ant galvos thumbup.gif  .O klientė ,kuri kurį laiką nuolat naudojo tas keratino ampules ,tai nereliai atsigaivino plaukus thumbup.gif

tai linkiu ir tau to paties 4u.gif , man palanga toli, tai ir neįsigysiu šių prekių ax.gif Bet jei kur kitur užmatysiu, tai nusipirksiu.
Atsakyti
mirksiukas.gif jo man ir reike spabandyti
Atsakyti
sveikutes mergaites 4u.gif
as esu taip pat pusiau blondinike smile.gif noreciau pasiteirauti mazdaug kokia sukuosena galit pasiulyti blondinikei plauku ilgis peciu lygije ir dar pakarpuyti ir kas blogiausai viena puse linkusi garbanuotis doh.gif nezinau kokia galeciau pasidaryti sukuosena, nes busiu pamerge doh.gif gal galite pagelbeti verysad.gif gal visai net ne cia prasau pagalvos, atsiprsau is anksto tada ax.gif
Atsakyti
sveikos merginos, turiu klausymą.
Pas mane yra ilgi plaukai (beveik iki liemians) ir sviesūs. Šiaip viskas būtų lyg ir nieko, bet noriu tokiu švelnių, šilkinių plaukų ir tiesių plaukų... mano plaukai nėra banguoti, bet kažkokie sausi, pasūtę. Norėjau paklausti, ką jūs darote, tepate, skalaujate ar panašiai, kad plaukai blizgėtų. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Akwilė @ 2009 05 26, 11:12)
reiks grizus namo atrinkt, kur geriausia plaukai matosi  bigsmile.gif

nusiunciau 4u.gif paieskosiu, kai turesiu daugiau laiko ka nors normaliau, dabar issiunciau kur normaliau matesi blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Akwilė @ 2009 05 26, 23:36)
nusiunciau  4u.gif paieskosiu, kai turesiu daugiau laiko ka nors normaliau, dabar issiunciau kur normaliau matesi  blush2.gif

Įkėliau 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(Auks'iukė @ 2009 05 26, 20:18)
sveikutes mergaites  4u.gif
as esu taip pat pusiau blondinike  smile.gif noreciau pasiteirauti mazdaug kokia sukuosena galit pasiulyti blondinikei plauku ilgis peciu lygije ir dar pakarpuyti ir kas blogiausai viena puse linkusi garbanuotis  doh.gif  nezinau kokia galeciau pasidaryti sukuosena, nes busiu pamerge  doh.gif  gal galite pagelbeti  verysad.gif  gal visai net ne cia prasau pagalvos, atsiprsau is anksto tada  ax.gif

palaidais, o viena pusė susegta, gali pasigarbanoti mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(RENATYTE1982 @ 2009 05 26, 22:59)
sveikos merginos, turiu klausymą.
Pas mane yra ilgi plaukai (beveik iki liemians) ir sviesūs. Šiaip viskas būtų lyg ir nieko, bet noriu tokiu švelnių, šilkinių plaukų ir tiesių plaukų... mano plaukai nėra banguoti, bet kažkokie sausi, pasūtę. Norėjau paklausti, ką jūs darote, tepate, skalaujate ar panašiai, kad plaukai blizgėtų. ax.gif

kaukės, ampuolės, aliejukai, paskui spec. blizgiai purškiami (tik jo nepadauginti, nes riebaluotais atrodysi). Firmų nevardinu, nes kiekvienas atsirenka savo, rekomenduočiau kirpyklines daugiau mirksiukas.gif
Atsakyti