Įkraunama...
Įkraunama...

Blondinės visos renkames ČIA! (7 tema)

QUOTE(jurgasinger @ 2009 05 24, 23:02)
Kiek save atsimenu-visada buvau blonde... biggrin.gif  po gimdymo žiauriai pradejo slinkt plaukai ir nusprendžiau nebedažyt.//kirpėja imete pilku sruogu kad neatrodyčiau negražiai,,,ir ka aš galiu pasakyt-nu ne aš čia ,,,negaliu žiuret  i save,atrodau pilka,neidomi ir pavargus-kitaip sakant-be spalvos doh.gif  taip kad einu kita savaite nusirėšiu gera gabala ir tapsiu vėl BLONDINE  thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif  NES BLONDINĖS VEEEEŽA smile.gif

tai sveika prisijungus 4u.gif
įdomu būtų pamatyti prieš ir po rezultatus paskui ax.gif
Atsakyti
Sveikos,

Esu irgi nauja blondinių narė..bet šiaip ar taip blondė jau daug metų..Iš esmės net natūrali, tik kad jauna labai žilti pradėjau - nuo 22, tai plaukus dažau beveik ta pačia spalva..Pasakysiu, man nepatinka būt šviesiai - tiesiog svaigstu pavydu pamačius šokoladines garbanas..natūralias..bandžiau plaukus tamsint, buvo tamsiai pilki, paskui dar ryžoki..netinka, oda pernelyg šviesi - esu visiškai baltaodė ir niekas man netinka be šviesių plaukų..Dažau kirpykloj, Selective dažais..Vienus maišo su kitais ir žinoma, su peroksidu 9 proc..Kirpėja savo pasitikiu absoliučiai..Sutampa taip sakant, biolaukai, ji perpratus mano stilių, aš - jos..Nereik baimintis trynio geltonumo spalvos doh.gif ..(kažkada taip buvo, kaip neapsikentus žiliukų ėjau pirmąkart dažytis...neteisingai su kirpėja interpretavom kviečių spalvą)..o įdėtos fotkės tai senos..Po eilinio dažymo, tą pačią dieną..bet fotkinta mobiliu..taip sakant..nežinau ar apskritai įmanoma išgaut tikrą plaukų spalvą fotkinant..Saulė, elektra, pavėsis vis duoda koki kitą toną, kuris nuotraukas daro skirtingas nuo realybės...mano plaukai dabar tokie natūralios medaus/auksinės spalvos..ir garbanoti cool.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Violeta*: 25 gegužės 2009 - 11:28
QUOTE(Violeta* @ 2009 05 25, 12:25)
Sveikos,

Esu irgi nauja blondinių narė..bet šiaip ar  taip blondė jau daug metų..Iš esmės net natūrali, tik kad jauna labai žilti pradėjau - nuo 22, tai plaukus dažau beveik ta pačia spalva..Pasakysiu, man nepatinka būt šviesiai - tiesiog svaigstu pavydu pamačius šokoladines garbanas..natūralias..bandžiau plaukus tamsint, buvo tamsiai pilki, paskui dar ryžoki..netinka, oda pernelyg šviesi - esu visiškai baltaodė ir niekas man netinka be šviesių plaukų..Dažau kirpykloj, Selective dažais..Vienus maišo su kitais ir žinoma, su peroksidu 9 proc..Kirpėja savo pasitikiu absoliučiai..Sutampa taip sakant, biolaukai, ji perpratus mano stilių, aš - jos..Nereik baimintis trynio geltonumo spalvos  doh.gif ..(kažkada taip buvo, kaip neapsikentus žiliukų ėjau pirmąkart dažytis...neteisingai su kirpėja interpretavom kviečių spalvą)..o įdėtos fotkės tai senos..Po eilinio dažymo, tą pačią dieną..bet fotkinta mobiliu..taip sakant..nežinau ar apskritai įmanoma išgaut tikrą plaukų spalvą fotkinant..Saulė, elektra, pavėsis vis duoda koki kitą toną, kuris nuotraukas daro skirtingas nuo realybės...mano plaukai dabar tokie natūralios medaus/auksinės spalvos..ir garbanoti   cool.gif

Tai žinai būsim panašių plaukų biggrin.gif buvai albumėlyje?

Man tai būtų įdomu pasižiūrėti ar žylu aš ar ne, bet kaip čia pamatysi, kai šviesinu doh.gif
Papildyta:
Pandute, aš pasižiūriu į tavo fotkes paskutines, kur buvai nepatenkinta nauja kirpėja, ir pagalvojau, kad įsimetusi dar kelias sruogas šviesias, turėtum tą rezultatą kur dabar visai norėtum ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rusiuke: 25 gegužės 2009 - 11:52
Kiek save atsimenu-visada buvau blonde... biggrin.gif  po gimdymo žiauriai pradejo slinkt plaukai ir nusprendžiau nebedažyt.//kirpėja imete pilku sruogu kad neatrodyčiau negražiai,,,ir ka aš galiu pasakyt-nu ne aš čia ,,,negaliu žiuret  i save,atrodau pilka,neidomi ir pavargus-kitaip sakant-be spalvos doh.gif  taip kad einu kita savaite nusirėšiu gera gabala ir tapsiu vėl BLONDINE  thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif  NES BLONDINĖS VEEEEŽA smile.gif

drinks_cheers.gif laukiu nesulaukiu kada vėl tapsiu blondine ,tiesiog galiu numirt iš pavydo kai pamatau šalia blondinę lotuliukas.gif ,kaip keikiu save ,kad nutariau pasikeist iš šviesios į šokoladinę ,o dabar ,norėdama vėl tapti blonde ,praradau visus plaukus [tiksliau jų ilgį ] ir dar net nesu blondine ,būsiu tik rugpjūčio gale verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Jurgutėlė @ 2009 05 25, 12:53)
drinks_cheers.gif laukiu nesulaukiu kada vėl tapsiu blondine ,tiesiog galiu numirt iš pavydo kai pamatau šalia blondinę  lotuliukas.gif  ,kaip keikiu save ,kad nutariau pasikeist iš šviesios į šokoladinę ,o dabar ,norėdama vėl tapti blonde ,praradau visus plaukus [tiksliau jų ilgį ] ir dar net nesu blondine ,būsiu tik rugpjūčio gale verysad.gif

Aš irgi dabar užsimanau kartais nusitamsinti, tai gerai, kad pasiskaitau jūsų patirtį, paskui prisimenu savo kelią iki blondinės, tai apsiraminu blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(rusiuke @ 2009 05 25, 12:55)
Aš irgi dabar užsimanau kartais nusitamsinti, tai gerai, kad pasiskaitau jūsų patirtį, paskui prisimenu savo kelią iki blondinės, tai apsiraminu blush2.gif

raminkis ,raminkis lotuliukas.gif ,man net kirpėjas sakė pasidaryt dabartinę plaukų foto ,ir paskui kai jau būsiu blond ,kai tik užeis nesveikas noras keistis ,iškart žiūrėti į seną tamsių plaukų foto ,tai fantazija iškart dings eksperimetuot ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Jurgutėlė @ 2009 05 25, 13:00)
raminkis ,raminkis  lotuliukas.gif ,man net kirpėjas sakė pasidaryt dabartinę plaukų foto ,ir paskui kai jau būsiu blond ,kai tik užeis nesveikas noras keistis ,iškart žiūrėti į seną tamsių plaukų  foto ,tai fantazija iškart dings eksperimetuot ax.gif

ilgą laiką siekiau siekiau rezultato, db jau kai yra rezultatas, tai noriu kažko kitaip lotuliukas.gif
dar pakentėsiu, o paskui kadanors įsimesiu rudų sruogelių. esu jau bandžiusi. patiko. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(rusiuke @ 2009 05 25, 13:07)
ilgą laiką siekiau siekiau rezultato, db jau kai yra rezultatas, tai noriu kažko kitaip lotuliukas.gif
dar pakentėsiu, o paskui kadanors įsimesiu rudų sruogelių. esu jau bandžiusi. patiko. biggrin.gif

a taip ,sruogėlės tai visai nieko ,o aš paskui jau visą gyvenimą būsiu blondinė bigsmile.gif nesvarbu ar sruogelėm ,ar kaip ,bet ,kad tik šviesi lotuliukas.gif
Atsakyti

zinok ne tauu vienai taip, cia dauguma,tame tarpe ir as, pabandziusi pasitamsint plaukus, jausdavomes lyg nesavam kailyje 4u.gif
vakar varciau albuma vakystes lotuliukas.gif kai buvau tamsiai rudais plaukais, o kiek ju daaaug, tai ne dabar... bet kokia negrazi spalva, nuobodi, dar kart supratau kad tamsi man netinka schmoll.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(rusiuke @ 2009 05 25, 12:52)
Tai žinai būsim panašių plaukų biggrin.gif  buvai albumėlyje?

o kur pamatyt ta albumeli? ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Akwilė: 25 gegužės 2009 - 13:38
QUOTE(rusiuke @ 2009 05 25, 13:07)

man ir sruogeles patinka, puiki iseitis norint permainu, tik tiek kad augaliniais dazais kai man ju dedavo greit nusiplaudavo ir likdavo is tamiais rudu ryzos sruogeles doh.gif o kai dedavo su normaliai dazais paskui jos neuzsisviesindavo normaliai irgi geltonos likdavo doh.gif vien zodz vargas biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Akwilė @ 2009 05 25, 14:36)
o kur pamatyt ta albumeli?  ax.gif

jei nori į albumėlį, atsiųsk savo foto į rusiukesm@gmail.com, tada įdėsiu tavo nuotraukas į albumą ir pačiai atsiųsiu prisijungimo duomenis 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(Melajja @ 2009 05 25, 14:39)
man ir sruogeles patinka, puiki iseitis norint permainu, tik tiek kad augaliniais dazais kai man ju dedavo greit nusiplaudavo ir likdavo is tamiais rudu ryzos sruogeles  doh.gif  o kai dedavo su normaliai dazais paskui jos neuzsisviesindavo normaliai irgi geltonos likdavo  doh.gif  vien zodz vargas  biggrin.gif

aš jau nebežinau, kaip man jos nunyko,net nebėra, tik apatiniuose plaukuose kelios rusvuoja. o dėjo tai pakankamai tamsiais
Atsakyti