QUOTE(Violeta* @ 2009 05 25, 12:25)
Sveikos,
Esu irgi nauja blondinių narė..bet šiaip ar taip blondė jau daug metų..Iš esmės net natūrali, tik kad jauna labai žilti pradėjau - nuo 22, tai plaukus dažau beveik ta pačia spalva..Pasakysiu, man nepatinka būt šviesiai - tiesiog svaigstu pavydu pamačius šokoladines garbanas..natūralias..bandžiau plaukus tamsint, buvo tamsiai pilki, paskui dar ryžoki..netinka, oda pernelyg šviesi - esu visiškai baltaodė ir niekas man netinka be šviesių plaukų..Dažau kirpykloj, Selective dažais..Vienus maišo su kitais ir žinoma, su peroksidu 9 proc..Kirpėja savo pasitikiu absoliučiai..Sutampa taip sakant, biolaukai, ji perpratus mano stilių, aš - jos..Nereik baimintis trynio geltonumo spalvos

..(kažkada taip buvo, kaip neapsikentus žiliukų ėjau pirmąkart dažytis...neteisingai su kirpėja interpretavom kviečių spalvą)..o įdėtos fotkės tai senos..Po eilinio dažymo, tą pačią dieną..bet fotkinta mobiliu..taip sakant..nežinau ar apskritai įmanoma išgaut tikrą plaukų spalvą fotkinant..Saulė, elektra, pavėsis vis duoda koki kitą toną, kuris nuotraukas daro skirtingas nuo realybės...mano plaukai dabar tokie natūralios medaus/auksinės spalvos..ir garbanoti
Tai žinai būsim panašių plaukų

buvai albumėlyje?
Man tai būtų įdomu pasižiūrėti ar žylu aš ar ne, bet kaip čia pamatysi, kai šviesinu
Papildyta:
Pandute, aš pasižiūriu į tavo fotkes paskutines, kur buvai nepatenkinta nauja kirpėja, ir pagalvojau, kad įsimetusi dar kelias sruogas šviesias, turėtum tą rezultatą kur dabar visai norėtum