Įkraunama...
Įkraunama...

Blondinės visos renkames ČIA! (7 tema)

QUOTE(rusiuke @ 2009 05 26, 13:49)
tai linkiu ir tau to paties 4u.gif , man palanga toli, tai ir neįsigysiu šių prekių ax.gif Bet jei kur kitur užmatysiu, tai nusipirksiu.

drinks_cheers.gif tikrai verta išbandyt bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(rusiuke @ 2009 05 27, 08:23)
palaidais, o viena pusė susegta, gali pasigarbanoti mirksiukas.gif

kažkas panašaus
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rusiuke: 27 gegužės 2009 - 13:11
QUOTE(rusiuke @ 2009 05 27, 14:07)
kažkas panašaus
user posted image

as panasia sukuosena dariaus pas kirpeja kai i baliu ejau, beja taip pat paris foto nesiaus tik ne sia, bet zinot kaip su tom foto, niekad kirpejos nepadaro taip kaip joje doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Melajja @ 2009 05 27, 14:15)
as panasia sukuosena dariaus pas kirpeja kai i baliu ejau, beja taip pat paris foto nesiaus tik ne sia, bet zinot kaip su tom foto, niekad kirpejos nepadaro taip kaip joje  doh.gif

nes mūsų veido forma, plaukų struktūra yra kažkiek kitokia nei foto. Na ir aišku kirpėja pasižiūrėjusi ne visada supras kaip ten ką supinti ir darys savaip bet stengsis panašiai.

Ar čia mano charakteris keičiasi, ar supratimas ateina, bet vis labiau imu suprasti kirpėjas ax.gif
Atsakyti
ziurineju nuotraukytes, kokios grazios blindines cia susirinke bigsmile.gif
kadangi mano fotikas parkeliaus tik po 1-1.5sav. tiksliai dar nezinau, tai galiu pasakyt, kad mano plauku spalva, isejus is kirpyklos atrode labai panasi i Semitos 5-ta nuotraukyte, o po poros plovimo atrode tokia kaip nr. 8-9 foto, tik pastebejau dabar isplovus galva, kad truputi apsiplove ji, nors islaike menesi, dabar vel eisiu dazytis, ziuresiu ka turesiu bigsmile.gif

Semita, o kokiais tu dazais dazaisi? kad galvosi tokia pat spava ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Akwilė: 27 gegužės 2009 - 16:47
QUOTE(rusiuke @ 2009 05 27, 14:59)
nes mūsų veido forma, plaukų struktūra yra kažkiek kitokia nei foto. Na ir aišku kirpėja pasižiūrėjusi ne visada supras kaip ten ką supinti ir darys savaip bet stengsis panašiai.

Ar čia mano charakteris keičiasi, ar supratimas ateina, bet vis labiau imu suprasti kirpėjas ax.gif

drinks_cheers.gif biggrin.gif
Atsakyti
prasom blondines ivertinti mano nauja spalvyte 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(rusiuke @ 2009 05 27, 14:07)
kažkas panašaus
user posted image

hmm g.gif gal ir nieko, bet as esu su kirpciukais doh.gif ir nespes ataugti tiek plaukai, nors dabar auginu, liko tik menesiukas blush2.gif
Papildyta:
QUOTE(gussste23 @ 2009 05 27, 22:53)

o kur tavo nuotraukyte? g.gif
Atsakyti
blondiniu albume 4u.gif
Atsakyti

Labai grazi spalvyte thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif Kokiais daziukais dazei?
Atsakyti
QUOTE(*moon* @ 2009 05 27, 22:08)
Labai grazi spalvyte  thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif  Kokiais daziukais dazei?

Nugi atradau naujus dazus Milkshake beamonjakinius thumbup.gif visada buvau balta, o dabar tokia naturali spalvyte 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Auks'iukė @ 2009 05 27, 22:58)
hmm  g.gif  gal ir nieko, bet as esu su kirpciukais  doh.gif  ir nespes ataugti tiek plaukai, nors dabar auginu, liko tik menesiukas  blush2.gif

tai juos galėsi paslėpti tam supynime su segtukais kaip nors... mirksiukas.gif
Papildyta:

ir spalva ir kirpimas super thumbup.gif ir blizga plaukučiai... wub.gif
Atsakyti