Įkraunama...
Įkraunama...

teletabiai

mano dukra 2m negali atsiziuret telertabiu, mes siulom kitus filmukus ziuret, bet ji reikalauja teletabiu ir viskas. o juokingiausia, kad ir mano mazelis 7 men, tik isgirsta, kad teletabiai, kelia snapa ir ziuri biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(*meduota* @ 2010 03 30, 11:58)
maniškio neužbūrė  schmoll.gif

na,kad užburt ir mūsų labai neužbūrė,bet kai rodo per TV visada mielai pažiūri ax.gif
kaip sakant dar neprašo drabužėlių,žaislų ir t.t su šiais personažais biggrin.gif
Atsakyti
maniske tai labai megsta ziuret si filmuka, bet mes tel kadangi beveik visiskai neziurim tai per video, sujungia laidelius is grotuvo i tv net:)) bet ziurim tik karta per men arba kartais dazniau(buna kad ir i sav po karta). Turi du teletabius vienas grojantis kitas paprastas, tai labai megsta su jais zaisti ir valgydina su savim pasiemus. Jau moka ir spalvas melynas zalias ir raudonas:)) geltona tik pamirsta:D zino kada atia reik sakyt:)) zinau kad visi filmukai negerai vaikiukam, bet kazkaip teletabius as net pati sedziu su ja ir ziuriu, mes diskutuojam ka jie ten daro(soka bega zaidzia ar dar ten ka:)) net surinka is laimes kai triuselius parodo:))
Atsakyti
mano Viltei patinka teletabiai...galetu turbut kiaura diena ziuret doh.gif
ismoko skaiciuoti su teletabiais,ismoko teletabiu vardus lotuliukas.gif
kiti multikai kazkaip nesudomina jos
Atsakyti
Maniskis irgi miegsta ziureti teletabius smile.gif
Atsakyti
maniškis prieš mėnesį gyvent nenorėjo be teletabių (buvo pirmą savaitę, kai parodėm jam smile.gif Dabar jau viskas, rodo - pažiūri viena akim, nerodo dar geriau. Tad nesusidraugavo su jais lotuliukas.gif
Atsakyti
1. Reklamos
2. Teletabiai
3. "Upsy daisy" Tomblibukai, kur rodo per LTV

4u.gif 4u.gif 4u.gif

Bet jei pasistatau kibira su vandeniu grindims plauti, tai viskas eina i antra plana lotuliukas.gif
Atsakyti
na sutinku,tie teletabiai tai kazkas tokio vaikuciams smile.gif nors mamytems atokvepis buna pusvalanduka thumbup.gif
ziuri ir reklamas nezmoniskai,bet......kas per daug tas nesveika drinks_cheers.gif
Atsakyti
O mums teletabiai tikras issigelbejimas, kai reikia valgyt thumbup.gif
Ir ligoninej labai padejo, kai po 5 val. su laseline reikedavo isbut verysad.gif
Atsakyti
maniskis nuo 1m 3 men. iki 2,5 metuku tik teletabius ur ziuredavo doh.gif dabar jau nebe schmoll.gif atrado smalsute dora bigsmile.gif
Atsakyti
vaiko negirdeti kai teletabius rodo biggrin.gif
Atsakyti
mano vaika uzburia teletabiai biggrin.gif
Atsakyti