Įkraunama...
Įkraunama...

teletabiai

Ziuri ir maniskis,tik i savaites pabaiga jau atsibosta.Per savaitgali pasiilgsta ir vel ziuri 4u.gif Bet labiausiai tai aisku patinka reklamos smile.gif
Atsakyti
musu merginai teletabiai buvo kazkoks stebuklas, kai jai buvo gal 10 menesiu. Dabar jau mums metukai ir 2 menesiukai, tai teletabiu vienos serijos jau nelabai paziurim. vakar visai pavare, paziurejo gal 5 minutes, nuejo prie televizoriaus, isjunge, pasake "BABA". Sakau 'tai jau neziuresi tabiu?" sake "ne" lotuliukas.gif
geriausias uzsiemimas mama.. doh.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Mes irgi labai žiurime teletabius,dar "paslapciu soda".Laaabai maziukui patinka.
Atsakyti
Ir musu maziukei laaabai patinka kiek teletabiai, tiek Paslapciu sodas, net spegti is dziaugsmo pradeda kai pamato per TV biggrin.gif
Atsakyti
Oi tie Teletabiai. Jie mano vaiko nepaleidzia biggrin.gif
Megsta juos be galo, be krasto. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Daiva41 @ 2010 10 03, 06:44)
Oi tie Teletabiai. Jie mano vaiko nepaleidzia biggrin.gif
Megsta juos be galo, be krasto. ax.gif

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti
Šypsena veide atsiranda kai "te" saulutė pateka. smile.gif Purto galvą ir sako "nea" kai reikia atsisveikinti su teletabiais. Patinka mano mažylei, nors viso filmuko ištisai nežiūri.
Atsakyti
Musu maziukei irgi patinka thumbup.gif Galiu ta valandele skirti sau, kol ji ziuri TV biggrin.gif Musiske ir dainuoja, ir soka pagal ju dainele smile.gif
Atsakyti
Aha,mes irgi pastebejome ta keista teletabiu liga?kazkoks keistas uzburimas,,nes siaip musu mazyle labai retai pasiziuri i tv, o kai pasigirsta teletabiai,tai tarsi uzsihipnotizuoja ir ziuri,perjungi vel tarsi atsigauna ir vel toliau zaidzia.Mums 1m.ir 3men.
Ziurejom ir Paslapciu soda,bet sitas taip neveikai kaip legendiniai teletabiai ax.gif
Atsakyti
labai ir maniskei patinka teletabiai.ale dabar nauja beda su jais. kai juos pabaigia rodyti,ji nesa man distancini ir tipo ijunk doh.gif o kaip as jai ijungsiu jei ju neberodo.ir prasideda tada verkimas baisiausias doh.gif ir dar jei isgirsta zodi teletabis,tai tas pats buna.kazkokia nesamone.patarineja man cia daug kas,tipo irasyk ir leisk ziureti,nu bet kiek galim juos zeti? as manau kiek rodo per telika tiek gana. zodziu vargstu as su tais tabiais biggrin.gif
Atsakyti
Maniškis nuo kokių 8 mėn išmoko atę jiems rodyt. Juokinga kai dar tik filmuko pradžia o jis mojuoja atę.
Atsakyti
QUOTE(irenele @ 2010 10 15, 13:19)
Maniškis nuo kokių 8 mėn išmoko atę jiems rodyt. Juokinga kai dar tik filmuko pradžia o jis mojuoja atę.

Nori iš anksto atsiveikinti, jei vėliau nepavyktų smile.gif
Mum irgi taip būdavo pradžioje. Nors ir dabar atsisveikina, sako "nea" daug kartų purtydama galvą ir distancinius pultelius atneša tikėdamasi teletabius išvyti. Laimei be ašarų, jei TV jų nerodo. Manau teletabių vienos ar dviejų serijų per dieną turėtų užtekti, nes ir be jų TV prisižiūri...
Atsakyti