Įkraunama...
Įkraunama...

teletabiai

atitraukia demesi, bet neilgam, uzburia paslapciu sodas biggrin.gif
Atsakyti
Kai buvo siek tiek mazesne, kokiu 9men, tada uzburdavo. Is ju ismoko parodyt ate. Dabar kai tik pradeda rodyt siuzeta su vaikais jai pasidaro neidomu. Seip viena akim paziuri, bet geriau kreidelemis sekcija dailint negu teletabiai arba kokia maximos, delmos ar tele2 reklama paziuri. Va sios tai sugeba demesi patraukt...
Atsakyti
Mano dičkis dar dabar žiūri išsižiojęs cool.gif Mažiaus kažkaip nedomina nei teletabiai nei šiaip TV ax.gif
Atsakyti
Buria buria tongue.gif .. Topų topas teletabiai, paslapčių sodas ir Baby Einstein filmukai 4u.gif
Atsakyti
Mano mae irgi uzburdavo teletabiai,bet kai atsirado paslapciu sodas tai jis vaika paveike labiau uz teletabius,ziuri ir akiu nenutraukia,tai kad ryte ramiai kavos atsigerciau parsiunciau filmuka paslapciu sodo,ijungiu per dvd ir ziuri ji o astuo tarpu atsipaliduoju prie kavos puodelio tongue.gif
Atsakyti
buria buria vaikus sis filmukas drinks_cheers.gif
Atsakyti
teletabiai, paslapciu sodas ...ir reklamos idomiausios pasaulyje laidos lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif (gal jau 7 men. dbar 15 men)
Atsakyti
nu mano mažiaus netraukia nors tu ka lotuliukas.gif o galėtų nors trumpam tongue.gif
Atsakyti
maniskis taip pat del teletabiu eina is proto smile.gif
Atsakyti
Kartais įjungiu,bet tie burtai manosios neveikia. biggrin.gif Ir gerai. irnesakyk.gif
Atsakyti
Galetu ziureti ir ziureti. Meile begaline biggrin.gif
Atsakyti
As taip pat negaliu atsistebeti koks tai psichologinis darbas bigsmile.gif Mano 2,5 mazius neatsiraukia. Ir kartoja zodelius paskui teletabius, juokiasi, mojuoja. Tuo metu as galiu daryti su juo ka noriu - apkirpti, pavalgydinti, perrengti ir pan smile.gif
Atsakyti