sveikutes,mano mazylis irgi labai ziuri teletabius,bet as tai nematau tame nieko blogo ir visai del to nepergyvenu. Kaip ir viena mama minejo irgi ismoko iv.dalyku is ju.O atpras savaime nes kuo toliau augs,prades dominti rimtesni dalykai ir net nepriversit ju ziuret,jau visa ta praejau su dukra

Teletabiai valdo
Kai juos rodo, namie ramybė

mano matrioska ziuri teletabius tol,kol nerodo kokio filmuko su gyvais vaikuciais,na ant teletabiu pilvuko esanciame ekrane.tas kazko jai neidomu visai
,bet tik pradeda po ekrana makaluotis spalvotieji puodagalviai(taip mano vyras juos vadina)mazoji net issiziojusi ziuri.

QUOTE(takupaj @ 2010 10 22, 02:02)
mano matrioska ziuri teletabius tol,kol nerodo kokio filmuko su gyvais vaikuciais,na ant teletabiu pilvuko esanciame ekrane.tas kazko jai neidomu visai
,bet tik pradeda po ekrana makaluotis spalvotieji puodagalviai(taip mano vyras juos vadina)mazoji net issiziojusi ziuri.

Cia turbut su amzium tas filmukas su vaikais idomus pasidaro, maniske 2.5 metu labiau domisi jau butent juo, o pries metus, taip pat esme buvo tie puodagalviai

manoji, kai virs metuku truputi buvo, susirgo teletabiais. cia jau buvo vaistas nuo visu oziu, okia ramybe isivyraudavo, ta pacia serija ziuredavo po kelis kartus ir vis nepabosdavo, dabar jau kita menesi du metukai sukaks, tai jau atsibosta, per kompiuteri nebenori ziureti, per tv kartais paziuri naujas serijas. O tuos reportazus su vaikuciais ziuri pakankamai noriai dabar, ypac, jei gyvuneliai kokie rodomi.
labai trumpam jie pas mus apsigyvene buvo tv ekrane, ilgesni laika domejosi paslapciu sodu, bet vat RATAI valdo jau gal 6-7 men

Mano mazylis teletabius paziuri. Vienu metu budavo tikra ramybe kai juos ziuri, bet atsibodo. Taciau kartais labai praso jungti televizoriu ir pyksta jei ju nerodo
Taciau ziuri tik kol nerodo vaiku, ten jam dar neidomu
Bet paskutniu metu labai pradejo per kompiuteri ziureti Mike Pukuotuka, tai net teletabius nustelbe. O siaip TV nelabai ziuri, nebent reklamas. Turi kelias megstamiausiais tai vos isgirdes is kito kambario atlekia

QUOTE(79asta @ 2010 10 21, 20:52)
sveikutes,mano mazylis irgi labai ziuri teletabius,bet as tai nematau tame nieko blogo ir visai del to nepergyvenu. Kaip ir viena mama minejo irgi ismoko iv.dalyku is ju.O atpras savaime nes kuo toliau augs,prades dominti rimtesni dalykai ir net nepriversit ju ziuret,jau visa ta praejau su dukra 

Visiškai sutinku su šia nuomone, nes ir maniškė metų ir mėnuo, o teletabius žiūri ir leidžiu jai

As irgi karts nuo karto ijungiu, pasiziuri, pazaidzia, vel pasiziuri. Labiausiai patinka kai roDo ta saulute, tai juoko pilni namai buna, dabar labai patinka ta serija, kur mergaite step'a soka, pati kojytes kiloja, grazu ziuret. Kazkaip nieko blogo tame irgi nematau, kad karts nuo karto pasiziuri ta tv.
Pas mus kaip ir pas visus
Didysis pradejo ziuret virs 2metu tai labai patiko ir filmukai, mazoji tada ziuredavo tik tabius, o dabar mazoji ziuri viska su filmuku, o brolio beveik isvis nebedomina