Įkraunama...
Įkraunama...

teletabiai

Žiūri ir mūsų dama kaip apkerėta doh.gif Nors pastaruoju metu labiau "valdo" Mikė Pūkuotukas thumbup.gif
Atsakyti
na maniske dabar 1.4m, bet nepasakyciau kad jai teletabiai butu idomu rolleyes.gif , isvis jai kazkaip tie multikai nelabai, va buna jei nevalgo,tai uzdedu ne multika,o butent viena klipa, Denmark is 2010 metu eurovizijos lotuliukas.gif
Atsakyti
sveiki, musu mergaitei 1m ir 10 m. labai patinka teletabiu, as tik pasakau, akd jau rodys teletabius, iskart bega ant lovytes sestis, ir ziureti teletabius. jai jie kazkas nerealaus. taip tuos uzburianciai ziuri, kad net negirdi kai ja sauki, aks aplink vyksta
Atsakyti
QUOTE(geeta @ 2011 03 18, 23:40)
na maniske dabar 1.4m, bet nepasakyciau kad jai teletabiai butu idomu  rolleyes.gif , isvis jai kazkaip tie multikai nelabai

maniškei irgi nelabai nei teletabiai nei kokie kiti filmukai, o aš visai norėčiau kad per dieną tą valandžiukę mažylė ramiai pažiūrėtų teletabius, nes pas mus veiksmas visą dieną non stop tongue.gif anksčiau nė pietų miego pertraukos nebūdavo...
aš dabar galvoju, nežiūri ji tų multikų gal dėl to, kad pas mus tv visą dieną eina nuo pat jos gimimo g.gif tai ji prie jo pripratus tiek, kad nekreipia per daug dėmesio
Atsakyti
QUOTE(Avieteee @ 2011 03 17, 16:18)
Aš taip pat pastebėjau kad mano megaitė labai reaguoją į šį filmuką vaikams, Jei dar tik metukai, o jau supranta, kai išgirsta ta muzikėlę, tai sustingus į ekraną spokso ir tokia patenkinta 4u.gif  Šitas filmukas matyt specialiai sukurtas tokio amžiaus vaikų tarpsniui, pritraukdami juos muzikiniu fonu.

Isties tai teletabiai buvo sukurti sutrikusio vystymosi vaikams 4u.gif Uztad ten ir yra tas daugiatukstantinis kartojimas, toks paprastas visko isreiskimas 4u.gif
Atsakyti
Teletabiai sventas reikalas thumbup.gif
Atsakyti
Stengiuosi ir as ijungti Teletabius kai rodo, taciau neypatingai ziuri, patinka tik pradzia ir pabaiga, o per visa filmuka zaidzia su savo zaislais, retkarciais zvilktereja ir viskas. Uztat kai Ratus rodo, tai akiu neatitraukia.
Atsakyti
Maniškę 1,7 teletabiai irgi žavi - džiaugiasi ir tempia tėvus parodyt, kad toookį gėrį rodo biggrin.gif
Atsakyti
Mes nuo 9men sita geri atradom biggrin.gif Tik pasakai kad tuoj teletabius rodys, tai sypsena iki ausu, o ziuredamas tiesiog nenustygsta vietoje-linguoja ir soka pagal muzika pradzioje, su ta saulyte kartu juokiasi, gale multiko kartu su teletabiais sako ne ne ne, ate ate jiems parodo biggrin.gif nu zodziu aktyviai ziuri biggrin.gif
Atsakyti
maniske 1,4 m kelias minutes paziuri. Bet ne teletabius, mums labiau paslapciu sodas patinka. Kasdien netenka, keleta kartu per savaite, jei nerami buna, o man bent indus issiplauti norisi, tai ijungiu. Bet ji tokia prielipukas, jei salia bunu ir komentuoju tai kone visa laida gali paziuret, o viena tai nea.
Atsakyti
QUOTE(viola78 @ 2011 03 19, 16:10)
maniškei irgi nelabai nei teletabiai nei kokie kiti filmukai, o aš visai norėčiau kad per dieną tą valandžiukę mažylė ramiai pažiūrėtų teletabius, nes pas mus veiksmas visą dieną non stop tongue.gif anksčiau nė pietų miego pertraukos nebūdavo...
aš dabar galvoju, nežiūri ji tų multikų gal dėl to, kad pas mus tv visą dieną eina nuo pat jos gimimo g.gif tai ji prie jo pripratus tiek, kad nekreipia per daug dėmesio

QUOTE(Sonie @ 2011 03 19, 22:47)
Isties tai teletabiai buvo sukurti sutrikusio vystymosi vaikams  4u.gif Uztad ten ir yra tas daugiatukstantinis kartojimas, toks paprastas visko isreiskimas 4u.gif

4u.gif sveikutes
mano maze irgi ilgai multiku neziurejo,nei teletabiu,bet kai buvo 1.7m tai pradejo ziureti,nes pradejo pati suprasti zodziu reiksmes ir po truputi kalbeti.tai metus laiko teletabius ziurejo neatsitraukusi.irasydavau i diska ir kai man reikedavo laiko sau tai jai teletabius paleisdavau thumbup.gif buvo geras atradimas.Ji nemazai ismoko zodziu,nors ir tie multikai sukurti intelektui sutrikusiems vaikams,bet jie labai tinka vaikams pradedantiems kalbeti, suprasti zodzius,daiktus ir t.t.Bet neperseniausiai jai pradejo nepatikti,erzinti.dabar mike maus ziuri.Kai vaikas auga tobuleja tai palaipsniui pereina i sudetingesnius filmukus.
O kai buvo visai maziuke ,tai jai multikai neidomu buvo,muzikinius klipus ziuredavo smile.gif
Atsakyti
mum beveik 2 metai bet vis dar draugaujam su siais personazais biggrin.gif
Atsakyti