O cia tai stebuklas ko tik ji beziuredama nedaro ir ploja ir mosikuoja, kazkoks uzburiantis filmukas

Pritariu

O as saviskei ju nerodysiu sakiau
Maciau kaip vaikams tie teletabiai kaip kokia liga tampa.... Paciai teko kelis kartus pamatyt juos
Nu kazkas baisaus
Arba mano nervai nepakankamai stiprus

as taip pat kartais parodau teletabius
tik va tos saulutes nemegsta, atsisuka nepatenkinta. O kai teletabiai juokiasi, tai jai tiek dziaugsmo!

Mano merginai "teletabiai" mazdaug nuo 4.5 men pradejo patikti, pamenu, guli vaikas mano ant lavinamo kilimelio ir netyciai kazkaip perjungiau kanala ir uztaikiau ant sio filmuko, ji tiek staiga sureagavo, net savo kramtuka ismete is rankos 
emiau stebeti jos reakcija, tiek krykstavo mergina....
paskui kuriam laikui jai jie neidomus patapo, bet nuo 6-7 men mums jie tikri draugai
ir dabar, stengiuosi per diena po 1 serija uztaikyt ir ijungti jai, tiek gero ismoko is sio filmuko, ir ate, parodyt, pasakyt, ir vienas-du, skaiciuoti, gelytes, paukscius...
bet bijo, vieno dalyko-meskos rudosios ant ratuku

emiau stebeti jos reakcija, tiek krykstavo mergina....

paskui kuriam laikui jai jie neidomus patapo, bet nuo 6-7 men mums jie tikri draugai

ir dabar, stengiuosi per diena po 1 serija uztaikyt ir ijungti jai, tiek gero ismoko is sio filmuko, ir ate, parodyt, pasakyt, ir vienas-du, skaiciuoti, gelytes, paukscius...
bet bijo, vieno dalyko-meskos rudosios ant ratuku

sveikos,kiek pamenu musu teletabiu etapas prasidejo sulaukus 2 metuku,tai be ju gyvent negalejo,tik ryte pramerkes rodydavo,kad ijungti teletabius,aisku po to ejo ir zaislai...bet galiu pasakyt kaip uzejo ju bumas taip ir praejo.daba mazajam 2.6 metuku,tai prasidejo Tomo ir Dzerio etapas...idomu,kas seks toliau...

paskaiciau ir suprpatau kad ne tik mums manija teletabiu
ryte ateina prie tv ababius ijunk ir avavos
( teletabius ir kakavos) seniau filmuku kur er juos rodo neziuredavo, dbr jau ziuri
ai man tokia manija man nelb, jei tik ijungi tv iskart ababiu praso.. bet leidziu tai 1 kart dienoj ziuret, nes kitaip nieko daugiau nenores..(vyras tai pries.. : ir ves tuos pederastus ziurit, buvo visokiu nuomoniu kad ten vienas is ju berniukas ir vis su sijonu tai visokiu kalbu buvo, dar plius kad zoles pprisiruke juos kure... ) lb patinka babytv dar pamainom .. man ten labiau patinka.. svarbiausia viskas su saiku

ryte ateina prie tv ababius ijunk ir avavos

maniski Teletabiai jau ilga laika uzbure yra

pirmi vaikuciai uzaugo su jais , ir mazajai jau taip patinka

Dukrytė retkarčiais pažiūri,bet tikrai nesvaigsta dėl jų

Mes kiekviena vakara skiriam Teletabiams 10-15 minuciu. Tai vienintelis kartas, kai ijungiamas televizorius ir ziurimas filmukas. Lukui labai patinka. Jau po vakarienes pradeda linksniuoti "Lialia, Lialia....
Nezinau, ar sioje, ar kitoje temoje buvo labai geras psichologes komentaras apie Teletabius.
Nezinau, ar sioje, ar kitoje temoje buvo labai geras psichologes komentaras apie Teletabius.
mus tas pats su teletabiais tik lialia galvoje
kiekviena ryta keliames puse 8 kad mazas teletabiu nepraziuretu