Įkraunama...
Įkraunama...

teletabiai

O cia tai stebuklas ko tik ji beziuredama nedaro ir ploja ir mosikuoja, kazkoks uzburiantis filmukas smile.gif
Atsakyti
Pritariu smile.gif
Atsakyti
O as saviskei ju nerodysiu sakiau mirksiukas.gif Maciau kaip vaikams tie teletabiai kaip kokia liga tampa.... Paciai teko kelis kartus pamatyt juos blink.gif Nu kazkas baisaus blink.gif Arba mano nervai nepakankamai stiprus lotuliukas.gif
Atsakyti
as taip pat kartais parodau teletabius smile.gif tik va tos saulutes nemegsta, atsisuka nepatenkinta. O kai teletabiai juokiasi, tai jai tiek dziaugsmo! biggrin.gif
Atsakyti
Mano merginai "teletabiai" mazdaug nuo 4.5 men pradejo patikti, pamenu, guli vaikas mano ant lavinamo kilimelio ir netyciai kazkaip perjungiau kanala ir uztaikiau ant sio filmuko, ji tiek staiga sureagavo, net savo kramtuka ismete is rankos biggrin.gif
emiau stebeti jos reakcija, tiek krykstavo mergina.... thumbup.gif
paskui kuriam laikui jai jie neidomus patapo, bet nuo 6-7 men mums jie tikri draugai biggrin.gif

ir dabar, stengiuosi per diena po 1 serija uztaikyt ir ijungti jai, tiek gero ismoko is sio filmuko, ir ate, parodyt, pasakyt, ir vienas-du, skaiciuoti, gelytes, paukscius...
bet bijo, vieno dalyko-meskos rudosios ant ratuku laugh.gif
Atsakyti
sveikos,kiek pamenu musu teletabiu etapas prasidejo sulaukus 2 metuku,tai be ju gyvent negalejo,tik ryte pramerkes rodydavo,kad ijungti teletabius,aisku po to ejo ir zaislai...bet galiu pasakyt kaip uzejo ju bumas taip ir praejo.daba mazajam 2.6 metuku,tai prasidejo Tomo ir Dzerio etapas...idomu,kas seks toliau... g.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
paskaiciau ir suprpatau kad ne tik mums manija teletabiu doh.gif
ryte ateina prie tv ababius ijunk ir avavos biggrin.gif ( teletabius ir kakavos) seniau filmuku kur er juos rodo neziuredavo, dbr jau ziuri blush2.gif ai man tokia manija man nelb, jei tik ijungi tv iskart ababiu praso.. bet leidziu tai 1 kart dienoj ziuret, nes kitaip nieko daugiau nenores..(vyras tai pries.. : ir ves tuos pederastus ziurit, buvo visokiu nuomoniu kad ten vienas is ju berniukas ir vis su sijonu tai visokiu kalbu buvo, dar plius kad zoles pprisiruke juos kure... ) lb patinka babytv dar pamainom .. man ten labiau patinka.. svarbiausia viskas su saiku 4u.gif
Atsakyti
maniski Teletabiai jau ilga laika uzbure yra biggrin.gif
Atsakyti
pirmi vaikuciai uzaugo su jais , ir mazajai jau taip patinka wub.gif
Atsakyti
Dukrytė retkarčiais pažiūri,bet tikrai nesvaigsta dėl jų tongue.gif
Atsakyti
Mes kiekviena vakara skiriam Teletabiams 10-15 minuciu. Tai vienintelis kartas, kai ijungiamas televizorius ir ziurimas filmukas. Lukui labai patinka. Jau po vakarienes pradeda linksniuoti "Lialia, Lialia....
Nezinau, ar sioje, ar kitoje temoje buvo labai geras psichologes komentaras apie Teletabius.
Atsakyti
mus tas pats su teletabiais tik lialia galvoje biggrin.gif kiekviena ryta keliames puse 8 kad mazas teletabiu nepraziuretu smile.gif
Atsakyti