Įkraunama...
Įkraunama...

teletabiai

Mūsų mažoji teletabių fanatikė, išgirs kitam kambaryje būdama ta pradžios muzikėlę tai tekina lekia žiūrėti ir vis kartoja Eeeeauuu biggrin.gif šiaip, mano nuomone, teletabiai nėra koks blogis, anaiptol, mažiukė išmoko labai raiškiai atsisveikinti, mėgsta atkartoti žodelius girdimus filmuke. Tik pats televizoriaus žiūrėjimo faktas man ne prie širdies, na bet nuo pusvalanduko per dieną, neturėtų nieko blogo nutikti, o ir kažkokios priklausomybės nuo to dukrytė tikrai nejaučia, nėra ir nereikia.
Atsakyti
Mums patiko teletabiai iki 2 m. ar dvieju su keliais men. Po to jau pradejo Mike pukuotuka ziureti, dabar jau ledynmedi, Ratus ir kitus animacinius filmukus megsta.
O kad teletabius ziuredavo nieko bloga nematau, ismoko skaiciuoti (nors pati sunkiai patikejau), zinoma pradzioje "as cia", "Ate", "Bala" ir kitus tabiskus zodelius sakyti ax.gif biggrin.gif
Atsakyti
Mes jau nebegalim be jų gyvent doh.gif ryte Teletabiai,per pietus Teletabiai,einant miegoti vėl Teletabiai.Moka padainuot kartu su jais ir pašokt.Mums dar nėra 2 rolleyes.gif
Atsakyti
Tie teletabiai tikrai turi kažką "tokio". Daugumai vaikų žiūriu jie patinka.
Nematau aš juose nieko blogo kaip ne kai kurie Seimo nariai bandė įžvelgt lotuliukas.gif
Atsakyti
Musu maziukas net nzn kad teletabiai egzistuoja smile.gif
Atsakyti
Ziurejom tarpais,iki dvieju metu tiko ir labai patiko thumbup.gif
Veliau kazkas jai juose pradejo nepatikti,saukdavo isjunks ,nenoriu ir ne tik ziureti bet ir girdeti,po kokiu 3-4men.praejo ir vel ziuri issiziojusi g.gif Taip ir nesupratau kas ten juose buvo negerai,paaiskinti dar tuomet nemokejo tik man pasitode ,kad kazkaip jai gaila kada jie atsisveikina ir ties ta vieta pradejo prasyti nerodyti ju.
Atsakyti
Oi teletabiai ir Gustavo anciklopedija biggrin.gif
Atsakyti
Na maniskis nelabai draugauja su teletabiais- jam viena diena patinka ziuret, kita diena net i ta puse neziuri doh.gif
Atsakyti
pas mus jau visa kolekcija teletabiu.... lotuliukas.gif doh.gif net miega su vienu
Atsakyti
Mano mažajam labiau patinka ne patys Teletabiai, o jų rodomi filmukai apie vaikus. Ir aš kartais kartu pažiūriu: nusižiūrėjau daugybę vaikiškų užsiėmimų, tikrai įdomių ir lavinančių thumbup.gif
O jau ta serija, kur rodomas lokys ir jį gaudantis lūtas, mano mažajam kaip siaubo filmas doh.gif Tik išgirsta tą grėsmingą muziką ir lekia drebėdamas,išpūstom akim pas mane unsure.gif
Atsakyti
O jau ta serija, kur rodomas lokys ir jį gaudantis lūtas, mano mažajam kaip siaubo filmas doh.gif Tik išgirsta tą grėsmingą muziką ir lekia drebėdamas,išpūstom akim pas mane unsure.gif
[/quote]

Va, va, pas mus tas pats. 4u.gif Vos tik medžiai pradeda judėti ir pasigirsta liūto riaumojimas, bėga pas mane ir prašosi apa, apa. Kažkaip nelabai patinka ir lėlė, kuri namelyje languose pasirodo, nors ir stengiuosi labai ramiai paaiškinti, kad lėlytė namuose švieseles užsidega. g.gif
Kartais nesuprasi tų vaikučių vaizduotės. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Eliandra @ 2011 05 17, 08:39)
Mano mažajam labiau patinka ne patys Teletabiai, o jų rodomi filmukai apie vaikus. Ir aš kartais kartu pažiūriu: nusižiūrėjau daugybę vaikiškų užsiėmimų, tikrai įdomių ir lavinančių thumbup.gif

o maniskiui atvirsciai kol kas patinka tik teletabiai, filmukai ne, bet labiausiai tai patinka vaikiukas saulute wub.gif
Atsakyti