Neskaičiau visų sioje temoje esančių žinučių, todėl gal pasikartosiu. Man teletabiai - didžiausias nesusipratimas. Kažkur skaičiau, kad vaikams nėra gerai šį "šedevrą" žiūrėt, nes veikėjai yra belyčiai ir vaikai nesupranta, kuris berniukas, kuri mergaitė. Tokiu atveju, siūlyčiau kitą išeitį, kaip pati darau: yra cd su rusiškais multikais, bet įgarsinti lietuviškai. Paleidi per dvd ir vaikas neatsitraukdamas žiūri. Tai yra super. Turbūt pačios žinot, kokie geri jie yra. Jokių ten "lia lia" ir t.t.

tiek didyis,tiek mazasis ziuri neatsitraukdami.. o ir pamokantis filmukas... vyresnelis daug zodziu ismoko butent is teletabiu...
del belytiskumo,kaip viena mamyte rase... nu man asmeniskai cia nesamone... tai ka ir suniukas ar kaciukas irgi turi but uzdraustas vaisius vaikui,juk tie patys suniukai,kaciukai ir kiti gyvuneliai,yra vienodos isvaizdos ir vaikas neskirs ar mergyte ar berniukas...
tuose paciuose rus filmukuose,kaciukai,suniukai ir krokodilai ir t.t. tai juose skiriama kur mergyte kur berniukas?
aisku teletabiai ne gyvuneliai,bet ir ne zmones.. tai apie lytis ner cia ka net sneket...
del belytiskumo,kaip viena mamyte rase... nu man asmeniskai cia nesamone... tai ka ir suniukas ar kaciukas irgi turi but uzdraustas vaisius vaikui,juk tie patys suniukai,kaciukai ir kiti gyvuneliai,yra vienodos isvaizdos ir vaikas neskirs ar mergyte ar berniukas...
tuose paciuose rus filmukuose,kaciukai,suniukai ir krokodilai ir t.t. tai juose skiriama kur mergyte kur berniukas?
aisku teletabiai ne gyvuneliai,bet ir ne zmones.. tai apie lytis ner cia ka net sneket...

QUOTE(zhulikele @ 2011 11 17, 16:55)
tiek didyis,tiek mazasis ziuri neatsitraukdami.. o ir pamokantis filmukas... vyresnelis daug zodziu ismoko butent is teletabiu...

musiskiui 2,7 - nesupranta teletabiu - visai neziuri. jam mieliau, kur aiskus padareliai - meskuciai, voverytes, vilkas...

maniske teletabius paziuri ryte pries iseinant i darzeli kol pati apsirengiu, siaip juos gali ziuret tik kokia viena serija, nes paskui atsibosta ir eina kitais reikalais uzsiimt

Mūsiškės mėgstamiausias serialas
Kai buvo 1-1,5 metukų, tai įdomūs buvo tik tabiai bet dabar, kai jau beveik dviejų, tai ilgiau sukoncentruoja dėmesį ir jau domisi, ką ten vaikučiai veikia.

Mums irgi net labai patinka teletabiai, be ju net nei sauksto i burna, va cia tai beda
Mums ti 1m3men bet taip idemei ziurim ipac kai pradeda rodit vaikus. Labai patinka

mano mazoji taip pat teletabiu fane, pradzioj buvau nieko pries liesti ziuret, bet kuo tolaiu tuo baisau ryte atsibudus, ji isdainuoja visa pradzia tinkis vinkis, dipsi liailia po....ir a au....bet savo zaiso nepavaldo i darzeli nenueina, ir net is darzelio bande pasiimt nesao o jei tik 1.9 men....nzn kaip nuo ju atpratinti, stengiuos ta sena animacija geriau rodyt....tam kartu uzsimirsta ir vel po to duduoja teletabiai

O taip, kiekvieną rytą klausia: teletabiai bus? Žiūri tik savaitgaliais tai labai laukia ir pyksta kad pasibaigia, bet kol kas sekasi nukalbėt, kad teletabiai išeina pas kitus vaikus nes jie irgi labai laukia
Prisiklausiau ir aš visokių nuomonių apie teletabių bukinamus vaikus ir kaip šokinėja į kanalizacijos šulinius ir pan.
Mano nuomone tai visai normalus filmukas, o suaugusiem laikas įprasti, kad vaikai viską priima kaip realybėje ir pasirūpinti vaikų saugumu.
Teletabis berniukas ar mergaitė?
Čia labiau suaugusiem įdomu, o vaikams, manau, svarbiau, kad jie linksmai žaidžia

Prisiklausiau ir aš visokių nuomonių apie teletabių bukinamus vaikus ir kaip šokinėja į kanalizacijos šulinius ir pan.

Mano nuomone tai visai normalus filmukas, o suaugusiem laikas įprasti, kad vaikai viską priima kaip realybėje ir pasirūpinti vaikų saugumu.
Teletabis berniukas ar mergaitė?

Mano suneliui tuoj 2, fanas beveik visu animaciniu filmuku, nieko nebijo, nei tamsos, nei dar ko, o tik teletabiu
, ir anksciau, ir neperseniausiai bandziau jungt CD, ijungiau, isejau is kambario, o vaikas su asarom atbega, bijo jis tu padaru...