Įkraunama...
Įkraunama...

Parduotuvių apgaulės 2 d.

Labas rytas

Man panašiai atsitiko Minsko IKI. Pirkau 2 bandeles ir vietoj 1,98 Lt, čekyje atsirado 19,8 Lt. Kai grįžau prie kasos aiškintis, pralaukiau dar 20 min. Šiaip - dabar laukiuosi ir.. ką tik grįžau iš ligoninės, kur buvau gydyta dėl prasidėjusio priešlaikinio gimdymo. Nei paaiškinimo "kada atgausiu pinigus", nei kažkokio atsiprašymo dėl klaidos nesulaukiau. Atėjo pasipiktinusi pardavėja iš saldumynų skyriaus ir įbruko man pinigus, pareiškusi, kad "skolinga tik 18 Lt.". Čia jau aš pasipiktinau ir pareikalavau VISOS grąžos.
Gerai, kad draugė buvo šalia. Kitu atveju, tikriausiai būčiau apsiverkusi, kad esu tokia negera ir reikalauju savo pinigų...
Atsakyti
QUOTE(trudeme @ 2008 05 02, 11:10)
Labas rytas

Man panašiai atsitiko Minsko IKI. Pirkau 2 bandeles ir vietoj 1,98 Lt, čekyje atsirado 19,8 Lt. Kai grįžau prie kasos aiškintis, pralaukiau dar 20 min. Šiaip - dabar laukiuosi ir.. ką tik grįžau iš ligoninės, kur buvau gydyta dėl prasidėjusio priešlaikinio gimdymo. Nei paaiškinimo "kada atgausiu pinigus", nei kažkokio atsiprašymo dėl klaidos nesulaukiau. Atėjo pasipiktinusi pardavėja iš saldumynų skyriaus ir įbruko man pinigus, pareiškusi, kad "skolinga tik 18 Lt.". Čia jau aš pasipiktinau ir pareikalavau VISOS grąžos.
Gerai, kad draugė buvo šalia. Kitu atveju, tikriausiai būčiau apsiverkusi, kad esu tokia negera ir reikalauju savo pinigų...

O kiek jūs kasininkei padavėte pinigų?
Atsakyti
kartais ne is blogos valios galit but apgauti
karta mamai atidave 100 litu per mazai, ji apsiziurejau isejus is parduotuves po kokiu 20min, grizo pasake pardavejai, iskviete apsauga uzdare kasa, perskaiciavo pinigus ir grazino 100 lt. pardaveja buvo jaunute ir tik kelinta diena dirbo, nors jau gal pusmetis praejes, bet jei lig siol dreba rankos aptarnaujant mama
teko dirbt parduotuvej pas mus prie kasos pamete 100lt jauna porele ir nieks nemate, tik mes 2 pardavejos. su pinigais islekem ieskot tos poreles ir grazinom pinigos ir kaip faina atnese mum saldainiu uztai
Atsakyti
QUOTE(rugsėjė @ 2008 05 02, 15:50)
teko dirbt parduotuvej pas mus prie kasos pamete 100lt jauna porele ir nieks nemate, tik mes 2 pardavejos. su pinigais islekem ieskot tos poreles ir grazinom pinigos ir kaip faina atnese mum saldainiu uztai

Kad tokiu zmoniu daugiau butu(saziningu) thumbup.gif
Mane irgi ne karta yra apgave, dabar is karto prie kasos graza tikrinu. Neseniai mazoje parduotuveleje prie darbo ant keliu lt norejo/nenorejo apgauti ir akis isputusi dar ziuri kasininke, kai pasakiau, kad grazos ten tiek ir tiek turejau gauti...
Atsakyti
QUOTE(_Kere_ @ 2008 05 02, 16:54)
Kad tokiu zmoniu daugiau butu(saziningu) thumbup.gif 
Mane irgi ne karta yra apgave, dabar is karto prie kasos graza tikrinu. Neseniai mazoje parduotuveleje prie darbo ant keliu lt norejo/nenorejo apgauti ir akis isputusi dar ziuri kasininke, kai pasakiau, kad grazos ten tiek ir tiek turejau gauti...

Man vienakart uz 2 druskos pakelius"Norfoj"paskaiciavo 90 litu.Nuvaziavau tik kt.diena,nes ta pacia labai neturejau laiko.Atidave,bet gerai,kad jauna pardaveja prisimine,kad uz tiek druskos nieks nepirko blink.gif Jei pvz.butu buvus kokia avalyne,kazin ar buciau atgavus..
Atsakyti
man karta buvo kad vyriskis prie kasos paliko graza, nepamenu kiek ten buvo pinigu bet virs 100lt, kai pastebejau bandziau ji vytis bet neberadau, laikiau tuos pinigus savaite, vis galvojau gal ateis, bet taip ir neatejo schmoll.gif
o karta buvo toks nutikimas kad pirkosi dvi pensininkes, na nedaug jos pirko, atidaviau graza viskas ok, po 15min grizta ir rekia ant manes kad as jas apsukau, ziuriu blink.gif sitiek laiko dirbu dar taip nebuvo schmoll.gif isikvieciau vyr kasininke, perskaiciavom kasa (buvo pati darbo pradzia) nu kasoje centas i centa doh.gif o tos bobelkos rekia kad as vagilka 20lt paemiau, atejo vadove, vel perskaiciavom, nu tikrai centas i centa kasoje, mane net karstis ispyle, nu sakau tikrai neemiau ir tikrai gerai atidaviau graza, net savo kisenes ispurciau, jos ten sklaidesi valanda, koliojosi ir isejo pareiskusios kad gyvenime cia nebepirks ir ka jus manot? valytoja perpiet valydama siuksledeze joje rado 20lt doh.gif matyt su cekiu pacios ismete doh.gif bet jos taip ir nebegrizo i parduotuve, o as likau vagilka verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(dute_a @ 2008 05 02, 18:02)
<...> bobelkos rekia kad as vagilka 20lt paemiau, atejo vadove, vel perskaiciavom, nu tikrai centas i centa kasoje, <...> valytoja perpiet valydama siuksledeze joje rado 20lt doh.gif matyt su cekiu pacios ismete doh.gif bet jos taip ir nebegrizo i parduotuve, o as likau vagilka verysad.gif

Va čia tai bjauri situacija. Na, bet svarbu, kad tau pačiai sąžinė rami mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Eligint @ 2008 05 02, 15:34)
O kiek jūs kasininkei padavėte pinigų?

Sveiki. Padaviau, kiek buvo parašyta bendroje sumoje (75 lt).. tik išeidama peržiūrėjau čekį.
Atsakyti
mes tai dirbame Statoile, tai klientai daznai pamirsta graza, tai i diena buna kelis kart lakstai, kad pinigus grazint, o uztai dar padeka ir kokie nors saldainukai thumbup.gif thumbup.gif
labai geras jausmas, kai zmones dar grizta ir prisimena tave geruoju... mirksiukas.gif
Atsakyti
Esu dirbusi kasininke 6 mėn ir galiu pasakyti, kad kasa turi būti perskaičiuojama vietoje, prie žmogaus. Niekas niekur neturi bėgti.
Mane būtų apgavusi bobelė per patį Naujametinį apsipirkinėjimą kai daug žmonių. Buvau neseniai dirbanti, bet nepasimečiau ir pasikviečiau apsaugos darbuotoją perskaičiuoti kasą, nes ji tvirtino, kad neatidaviau jai 20 Lt. Bet kai suskaičiavom ir pinigų nebebuvo per daug, bumbėdama nuėjo ir tiek.. O būčiau paskui iš savo kišenės dėjusi.. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Otuxe @ 2008 05 03, 20:27)
mes tai dirbame Statoile, tai klientai daznai pamirsta graza, tai i diena buna kelis kart lakstai, kad pinigus grazint, o uztai dar padeka ir kokie nors saldainukai thumbup.gif  thumbup.gif
labai geras jausmas, kai zmones dar grizta ir prisimena tave geruoju... mirksiukas.gif

as labai issiblaskiusi bunu kartais, tai jau ne karta statoile susimoku uz prekes ir palieku biggrin.gif bet visada pardavejai pasaukia ir pasako kad palikau thumbup.gif saunuoliai 4u.gif
as kazkaip pasitikiu zmonem ir nelabai skaiciuoju kiek atiduoda, tik popierinius pasiziuriu doh.gif bet panasu, akd reiks pradeti skaiciuoti doh.gif
Atsakyti
aš tai visada žiuriu kai skenuoja prekes, ir jei kada tik neseku ir po to pasižiūriu į čekį, tai praktiškai visada būna kokia nesąmonė.man čia jau sekasi taip su darbuotojų klaidom verysad.gif pvz praeitą sav maximoj pirkau pora žalių paprikų, kurių kg kaina 9,99. o pardavėja vietoj žalių paprikų įmušė, kad tai raud paprikos, kurių kaina jau 24,99, tai taip apmaudu paskui buvo doh.gif kad tik nepažėjau ir vėl klaida ax.gif
Atsakyti