Įkraunama...
Įkraunama...

Parduotuvių apgaulės 2 d.

[quote=Surfinija,2008 04 19, 14:49]
Gavau tokį laišką į savo el. paštą. Tai ne visai į šią temą, bet... Manau, kad naudinga žinoti.

"Nepatingekit paskaityti, taip gali atsitikti kiekvienam. Naudinga zinoti

Būkite atidūs, atsitikus panašiam įvykiui nesiveržkite į apsaugos būdą, nes kasoje gali būti sąmoningai ar nesąmoningai padarytas minusas tai buvimas šalia nieko nepakeis tik pagadins nervus. Jeigu išgirsite atsakymą, kad jie jums nieko neskolingi iškvieskite policiją, kad surašytų įvykio protokolą ir duokite tuos ðûdþius į teismą. Po tokios procedūros jei jie nepajëgs įrodyti, kad jūs davëte mažiau pinigų, privalës jums grąžinti sumą kurią nurodëte, tačiau tai sužinojau tik šiandien iš pažįstamo teisininko.

A.A."

bet kokiu tik situaciju nebuna g.gif Zinosiu ir as kaip reikstu elgtis tokiu atveju blink.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sole: 27 gegužės 2008 - 10:12
Nu va, ir man neseniai buvo taip nutike, daviau 200 Lt, o pirkau uz kokius 50 lt, tai grazino 50 Lt. Ziuriu ir pati savim suaejojau, 100 ar 200 daviau kasininkei, tai gerai, kad visgi savim patikejau biggrin.gif Paprasiau likusios dalies, tai grazino nesigincijusi. Is tiesu iki tol net nepagalvojau, kad tokia situacija gali nutikti doh.gif
Atsakyti
Aš irgi gavau tokį laišką ir galvojau,kad eilinis spam'as, bet paskaičius supratau, kad reikia viską ir visur tikrint.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo wioletukas: 30 gegužės 2008 - 18:25
Be abejo visada reikia tikrint, taigi ne robotai kasose dirba, o žmonės, kurie kartais klysta. Ir nemanau kad kasininkės specialiai vietoj vienos prekės įmuša kitą, ar specialiai neteisingai atidavinėja grąžą. Man irgi yra pasitaikę, kad įmušė brangesnę ar pigesnę prekę, atidavė keliolika centų per mažai ar per daug grąžos. Natūralu, kad kasininkės kartais suklysta, gi pavargsta jos, ypač per šventes, net baisu žiūrėti kokios jos pervargę atrodo smile.gif
Atsakyti
Dabar dar atidžiau stovėsiu prie kasos schmoll.gif Didelių nuostolių patirti neteko, bet tikrai jų nenorėčiau.
Atsakyti
mamytes su vaikais bukit atidzios. kasininkes tikrai naudojasi - nuo to laiko, kai man 2x viena preke paskaiciavo ir as tik namie pamaciau, tai dabar demonstratyviai skaitau ceki prie kasos kiekviena karta.
Atsakyti
QUOTE(Babaa @ 2008 06 12, 16:11)
mamytes su vaikais bukit atidzios. kasininkes tikrai naudojasi - nuo to laiko, kai man 2x viena preke paskaiciavo ir as tik namie pamaciau, tai dabar demonstratyviai skaitau ceki prie kasos kiekviena karta.

Kaip gi ta vargšė kasininkė gali tuo naudotis?
Atsakyti
QUOTE(Eligint @ 2008 06 12, 17:20)
Kaip gi ta vargšė kasininkė gali tuo naudotis?

tai ji ta preke sau namo pasiima kuria imuse du kart, mums taip vakar tomas filip parduotuveje imuse, bet tik namie pamatem... doh.gif
Atsakyti
QUOTE(dzhina @ 2008 06 12, 19:45)
tai ji ta preke sau namo pasiima kuria imuse du kart

A jo? Esat tuo įsitikinusi? Parduotuvės darbuotojai gali išsinešt prekę tik su apsaugos štampu ir čekiu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Kuzia @ 2008 06 12, 21:19)
A jo? Esat tuo įsitikinusi? Parduotuvės darbuotojai gali išsinešt prekę tik su apsaugos štampu ir čekiu smile.gif

Taip, bet turiu minti. Tos prekes nenuskanuoja savo pazistamam, kuris ramiai praeina pro jos kasa. Tikra nesu. Tik pamasciau (o gal kokiai nesaziningai pardavejai ideja pakisau).
Atsakyti
QUOTE(Dilgynė @ 2008 06 12, 21:28)
Taip, bet turiu minti. Tos prekes nenuskanuoja savo pazistamam, kuris ramiai praeina pro jos kasa. Tikra nesu. Tik pamasciau (o gal kokiai nesaziningai pardavejai ideja pakisau).

visai nesenai buvo istorija, kad kai dukra dirbo kasoje tai motina prisikraudavo prekiu o dukra tik kelias del akiu imusdavo i kasa schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(dzhina @ 2008 06 12, 22:33)
visai nesenai buvo istorija, kad kai dukra dirbo kasoje tai motina prisikraudavo prekiu o dukra tik kelias del akiu imusdavo i kasa  schmoll.gif

Nesinori tiket, kad tokiu buna doh.gif
Atsakyti