Įkraunama...
Įkraunama...

Parduotuvių apgaulės 2 d.

QUOTE(dzhina @ 2008 06 12, 22:33)
visai nesenai buvo istorija, kad kai dukra dirbo kasoje tai motina prisikraudavo prekiu o dukra tik kelias del akiu imusdavo i kasa  schmoll.gif

esu mačiusi - pirko gal 4 rankšluosčius, žodžiu po keletą daiktų, tai tik po 1 praskanuodavo. mačiau ekranėly.. kažkaip nedašuto, kad čia vagystė.. būč pasakius... doh.gif
Atsakyti
QUOTE(jovana @ 2008 06 13, 07:57)
esu mačiusi - pirko gal 4 rankšluosčius, žodžiu po keletą daiktų, tai tik po 1 praskanuodavo. mačiau ekranėly.. kažkaip nedašuto, kad čia vagystė.. būč pasakius...  doh.gif

jos buna viena nuskanuoja o kiek yra vnt tiek kompe surenka skaiciu, vat tada buna ir per daug paraso... doh.gif
Atsakyti
Bet siaip apsauginiai mato kas musama i kasa. Nzn ar visur ir ar visada. Bet buvo maximoj, pirkom visokiu smutkiu ir 10 porciju ledu, o mums imuse kaip viena. Mes net neziurejom, susidejom daiktus ir einam lauk, girdim apsauginis saukia is uz nugaros, paaiskejo, kad jie savo ekrane mato kas musama i kasa, bet tada tik viena kasa dirbo, o siaip jauciu visu kasu jie nemato, jauciu gali stebet viena pasirinktinai.
Atsakyti
QUOTE(siaulietuke @ 2008 06 13, 10:25)
Bet siaip apsauginiai mato kas musama i kasa. Nzn ar visur ir ar visada. Bet buvo maximoj, pirkom visokiu smutkiu ir 10 porciju ledu, o mums imuse kaip viena. Mes net neziurejom, susidejom daiktus ir einam lauk, girdim apsauginis saukia is uz nugaros, paaiskejo, kad jie savo ekrane mato kas musama i kasa, bet tada tik viena kasa dirbo, o siaip jauciu visu kasu jie nemato, jauciu gali stebet viena pasirinktinai.

oi jie ten turi tiek televizoriuku kad tikrai gali matyti visas kasas vienu metu, gal vat tik akis dvi turi tongue.gif o seip ne visose parduotuvese gali matyti kasininkes ekraneli schmoll.gif
Atsakyti
Reikia prie kasos sake skaiciuoti kiekviena centa. Mano bendradarbe pasakojo, jei ji i parduotuve uzsuka su vaikas ir dar prie kasu su jais ciauska, tai sako kaip taisykle bus nusukta, tai litas, tai daugiau. Bet ji moteris gudri niekada nenueis nuo kasos kol nesusiskaiciuos iki paskutinio cento, tada dar papraso, kad grazintu.
Atsakyti
Mano draugė nusiuntė sūnų į senukus nupirkti dažų, tas sugrižo gražą parvežes kaip iš 20lt. nors ji davė 50 tai kaip nuvažiavo kasininkė labai geranoriškai pakvietė apsauga ir pasakė, kad prie kiekvienos kasos yra kamera ir filnuotoje medžiagoje matysis kiek davė pinigų, o jei ne tai perskaičiuos kasą. Taigi ir jos kartais būna pervargusios, ir suklysta netyčia. blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(skarpionuke @ 2008 07 10, 21:00)
Mano draugė nusiuntė sūnų į senukus nupirkti dažų, tas sugrižo gražą parvežes kaip iš 20lt. nors ji davė 50 tai kaip nuvažiavo kasininkė labai geranoriškai pakvietė apsauga ir pasakė, kad prie kiekvienos kasos yra kamera ir filnuotoje medžiagoje matysis kiek davė pinigų, o jei ne tai perskaičiuos kasą. Taigi ir jos kartais būna pervargusios, ir suklysta netyčia.  blush2.gif

Būna ir pervargusios, ir suklysta - mes visi žmonės. Bet kai viename prekybcentrį įsidarbino dvi mano gerai "žinomos" sesutės - ten daugiau nevaikštau. schmoll.gif
Ne, jos nevagiliauja - tam reikia smegenėlių ir apsukrumo. Tiesiog nesu tikra, ar normaliai skaičiuoti moka (mokyklos laikų patirtis) hihihi.gif
Atsakyti
mamai buvo atvejis, kai batona pasvere vietoj nuskenavimo ir butu gerai nugreze, jei mama pakankamai pinigu but turejus blink.gif visad toj norfoj ziuri, nes vis pagauna ka nors sukant doh.gif
Atsakyti
QUOTE(skarpionuke @ 2008 07 10, 21:00)
Mano draugė nusiuntė sūnų į senukus nupirkti dažų, tas sugrižo gražą parvežes kaip iš 20lt. nors ji davė 50 tai kaip nuvažiavo kasininkė labai geranoriškai pakvietė apsauga ir pasakė, kad prie kiekvienos kasos yra kamera ir filnuotoje medžiagoje matysis kiek davė pinigų, o jei ne tai perskaičiuos kasą. Taigi ir jos kartais būna pervargusios, ir suklysta netyčia.  blush2.gif

gerai kad taip maloniai viską sutvarkė, bet būna kartais taip jog pinigus įsideda ne į kasą o pas save ir tad skaičiuok neskaičiavus vistiek nebus trūkumo kadangi ant čekio parašys mažesnę sumą gautą mirksiukas.gif bet malonukaip taip geranoriškai sutvarko.
Žinau kad tos apgavystės dažnai vyksta suderinus su apsauginiais (pardavėjos ir apsauginiai dalinasi prekias kokių jiems reikia). blink.gif
Atsakyti
Man vis nesiseka Senukuose Megoje. Tai ne tokia kaina, tai nuolaidos nemoka padaryti, tai išvis ne ta prekė...trys kartus iš eilės nepasisekė. Todėl dabar visada patikrinu čekį po pirkimo vietoje.
Atsakyti
QUOTE(Izabele @ 2008 05 29, 23:33)
Nu va, ir man neseniai buvo taip nutike, daviau 200 Lt, o pirkau uz kokius 50 lt, tai grazino 50 Lt. Ziuriu ir pati savim suaejojau, 100 ar 200 daviau kasininkei, tai gerai, kad visgi savim patikejau  biggrin.gif  Paprasiau likusios dalies, tai grazino nesigincijusi. Is tiesu iki tol net nepagalvojau, kad tokia situacija gali nutikti  doh.gif

neseniai maciau atvirkstine situacija
du vyrai pirko kazka, ir tikrai nemaciau ka jie padave, bet kai gavo graza,jie pasake,kad dave 50 o atmete kaip is 20. Pardaveja tikrai akivaizdziai pasimete, sako, vyrai neatsimenu tikrai ir sako kvieciam apsauga,skaiciuosim kasa... ir ka gi,tie vyrai pasipuste padus, nebereikejo jiems kasos skaiciuot doh.gif .
Atsakyti
teko apsipirkinėti šiaurės prospekto IKI ir papuoliau pas tokią kasininkę, kad dar ilgai negalėjau atsitokėti...negražu taip sakyti, bet ji tikrai nepilno proto, nepiktybiška, bet matosi iš veido kad su ja kažkas negerai...viena žmogų aptarnauja 10 minučių ( čia jei perka tik kokius 5 prod.) negi jau tokia bėda PC kad darbina bele ką??? tegu kelia algas ir eis normalūs žmonės dirbti
Atsakyti