Įkraunama...
Įkraunama...

Parduotuvių apgaulės 2 d.

QUOTE(Forget The Pain @ 2009 10 07, 16:56)
O tam gautam kupune kyr nors smulkiai nėra parašyta, kad nuolaida taikoma tik su kortele? jei tikrai ne, tai galima vadinti klaidinančia reklama.

žinot, jau su tais smulkiai aprašymais, tai žinau, kad būna kokios nors sąlygos vos matomom raidėm parašyta doh.gif , o čia nieko nėra, net tokį dalyką pastebėjau nėra net nuo kada iki kada galioja tas kuponas g.gif smile.gif
Papildyta:
QUOTE(*Evut @ 2009 10 07, 17:01)
o galbūt gavote ne kuponą (tokiu atveju būtų parašyta, kad su šiuo kuponu galite pasinaudoti nuolaida), o tiesiog reklaminį bukletą? nes man šis variantas labiau tikėtinas...  4u.gif

va čia tai gali būti, dabar prie savęs neturiu to kupono, bet kažkaip lyg parašyta, kad su kuponu galite pirkti vieną kartą ar kažkas panašaus, tai manau turėtų būti kaip ir kuponas, bet pagalvojus, jei tai ne kuponas, o skelbia nuolaidas, seno patiekalo kaina perbraukta ir nauja užrašyta ir nei vieno žodžio apie draugų kortelę tai turėtų ir taip pritaikyti nuolaidą, ar ne? g.gif smile.gif Tadl ir klausiu ar čia kažką praleidau doh.gif ar tiesiog klaidinanti reklama smile.gif 4u.gif
Atsakyti
Erdene , idekit foto to kupono-reklamos, tuoj cia supermamos viska isiaiskins bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(naf_naf @ 2009 10 08, 08:52)
Erdene , idekit foto to kupono-reklamos, tuoj cia supermamos viska isiaiskins bigsmile.gif

dabar esu darbe, neturiu galimybės nufotografuoti doh.gif bet kuponas toks kaip čia: http://www_pigutis_l...IU-picoms.html# tik draugų kortelė nenupiešta ir apie ją niekur neužsiminta. o šį kuponą atsivertus surašyti patiekalai, kuriems akcija. (sunkiai čia man sekasi pasakoti doh.gif lotuliukas.gif )
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Erdene: 08 spalio 2009 - 08:43
aš pašto dėžutėje irgi radau tokį kuponą,tai dabar apziūrėjau-apie papildomas salygas nieko neparašyta,bet įlindau į internetinį čili picos puslapį,tai yra parašyta,kad nuolaida suteikiama tik su draugų kortele
Atsakyti
QUOTE(329 @ 2009 10 08, 09:48)
aš pašto dėžutėje irgi radau tokį kuponą,tai dabar apziūrėjau-apie papildomas salygas nieko neparašyta,bet įlindau į internetinį čili picos puslapį,tai yra parašyta,kad nuolaida suteikiama tik su draugų kortele

bet šiaip tai turėtų būti kupone nurodytos papildomos sąlygos arba tai gaunasi klaisdinga reklama, bent jau aš taip suprantu g.gif smile.gif smile.gif
Atsakyti
QUOTE(329 @ 2009 10 08, 09:48)

va va, taip kai kurie ir nepamato...

o parduotuves buna uzkelia kainas, o tada taiko nuolaidas, ne karta esu pastebejusi...
Atsakyti
pamiršau paminėti,kad galioja kuponas iki 2009.11.30(yra parašyta šalia patiekalo,vertikaliai).Reklama tai klaidingai parašyta doh.gif
Atsakyti
IKI apgaudinėja, atkreipkit dėmesį:

dešra Jokių E, kuri čia reklamuojama kaip 280 g

http://www.daugakcij...=...&Itemid=29#

iš tikrųjų yra susitraukęs 150 g gabaliukas, kurio kg kaina beveik 70 lt doh.gif

Atsakyti
QUOTE(PlayIt @ 2009 10 08, 10:52)
IKI apgaudinėja, atkreipkit dėmesį:

dešra Jokių E, kuri čia reklamuojama kaip 280 g

http://www.daugakcij...=...&Itemid=29#

iš tikrųjų yra susitraukęs 150 g gabaliukas, kurio kg kaina  beveik 70 lt doh.gif

Aha as vakar norejau imti, bet galvoju gi labai maza, o ten rimtai tik 150 g. Tai jau uz tokia kaina tikrai desru nereikia doh.gif
Atsakyti
Erdene, paziurekite atidziau, po nuliu, apacioje, mikroskopinem raidytem parasyta - su draugu kortele... ax.gif
Atsakyti
QUOTE(PlayIt @ 2009 09 24, 09:16)
Pvz vaikiški batai vasarą PC parkas  žygio batų išparduotuvėje buvo 29 lt, o dabar jau 59 lt...

Oi, su batais tai pastoviai taip būna. Pavasarį MB Žygio batuose nusipirko batus už 129 Lt (tada dar net didžiausių nuolaidų nebuvo), dabar žvilgt į parduotuvę: tie patys batai pristatomi kaip nauja kolekcija doh.gif ir kaina atitinkamai 199 Lt.
Atsakyti
QUOTE(naf_naf @ 2009 10 08, 17:00)
Erdene, paziurekite atidziau, po nuliu, apacioje, mikroskopinem raidytem parasyta - su draugu kortele... ax.gif

100 proc., kad su draugu kortele, nes gavau sms, kur parasyta, kad tik su draugu kortele akcija cili picoms 50 proc. Kadangi turiu draudu kortele, tai ir meto man tokias reklamas
Atsakyti