Įkraunama...
Įkraunama...

Parduotuvių apgaulės 2 d.

QUOTE(Tomienė @ 2009 10 12, 19:47)
Sutaupėt? nejuokaukit  lotuliukas.gif

taip, sutaupiau. nesakiau, kad lyginant su namų gamybos maistu ar pan. turėjau omeny, kad sutaupiau jos pagalba atsižvelgiant į sąskaitą. kur man mokėt 40Lt, o kur su kortelės pagalba mokėt vos 20Lt... žinau tuos visus antkainius ir kainų skirtumus, kai maistą gamini namie. bet šiuo atveju, pasirinkusi nueiti pavalgyti į čili tinklą, tikrai sutaupau jos pagalba.
Atsakyti
QUOTE(Tomienė @ 2009 10 12, 19:47)
Sutaupėt? nejuokaukit  lotuliukas.gif

tokius antkainius nesvietiškus užsikėlę, kad net juokas pro ašaras  doh.gif nu kur matyta pyrago kaina 8-9 lt? kai žinai savikainą, tai bijai pagalvot, kiek pyragų galėtum nusipirkti už tą kainą  doh.gif
jau nekalbant apie pics, salotas, lazanijas ir t.t.  doh.gif
Pvz. lazanijos gabaliukas 12,90  blink.gif aš lazaniją pati gaminu namie, išeiga 23 lt, bet tokių "gabaliukų" gaunasi 12  doh.gif O vat čili lazanija gaunasi tokio dydžio 130-140 lt  blink.gif
MAN TAI ABSURDAS, PINIGŲ MĖTYMAS  doh.gif

Ne visi turi laiko ar galimybių namuose gaminti, valgyti, pietauti. Bedarbiams ar namų šeimininkėms tikrai yra tam laiko, o dirbantiems ir užsiėmusiems (ar galų gale negaminantiems) yra iš ko rinktis. Niekada nepagaminčiau tokių skanių sušių ar roll, kokie gaminami japonų restorane. O kai būna dienos pietūs, tai labai sąlyginai pigiai galima daug kur papietauti. thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Subjektyvi @ 2009 10 13, 11:41)
Ne visi turi laiko ar galimybių namuose gaminti, valgyti, pietauti. Bedarbiams ar namų šeimininkėms tikrai yra tam laiko, o dirbantiems ir užsiėmusiems (ar galų gale negaminantiems) yra iš ko rinktis. Niekada nepagaminčiau tokių skanių sušių ar roll, kokie gaminami japonų restorane. O kai būna dienos pietūs, tai labai sąlyginai pigiai galima daug kur papietauti. thumbup.gif

drinks_cheers.gif

kartais noris pabėgt nuo namų,nuo tos kasdienės aplinkos ir rutinos,palikt močiutei vaika ir su vyru praleist romantišką vakarą,nestovėjus puse dienos prie puodų ir nesvarbu,kad tai 5 kart brangiau. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Astra @ 2009 10 12, 08:31)
Nesu prijaučianti IKI parduotuvei, bet turiu pasakyti,kad norėjau pati įsitikinti,kaip mus,pirkėjus, išdurinėja dėl tos dešros -jokių E. Ir vis tik tas dešros svoris 280 g.Tai nežinau,kaip čia kam pasisekė mažesnį svorį rasti bigsmile.gif Nebent užrašyta daugiau, negu ištiesų sveria doh.gif

gal tau nuotrauką įdėt???
specialiai šiadien nufotkinau su telefonu, 150 gramų dešros po 66 lt/kg
Atsakyti
Beje, dar vieną IKi šlykštynių apgaulę pastebėjau šiandien

ten, kure parašyta sezoninės prekės - 50 proc. nuolaida - VISOMS sudėtoms prekėms kaina padvigubinta dukart, matyti seni lipdukai su dvigubai mažesnėmis kainomis...va tokia jų akcija doh.gif
Atsakyti
Nezinau, ar cia ta vieta tokia tema plepeti, bet man labai nepatiko IKI parduotuves zaidimo taisykles del lipduku gavimo. Pas mane korteleje 5 lipdukai, ir bukletelyje tiek pat. Perkant prasiau lipduku i rankas, bet man pasake, kad pervede i kortele, nors nepaminejo, jog imant kokia akcijos preke (Berghoff), reikia, kad lipdukai butu VIENOJE VIETOJE (t.y. arba korteleje, arba bukletelyje).
Man tai nesusipratimas. Is principo daugiau nesinori i IKI eiti.
Atsakyti
QUOTE(PlayIt @ 2009 10 12, 21:14)
lotuliukas.gif nejuokink, negi nesugebi sudauginti 5x3 ?

Ne mano darbas dauginti, dalinti, sudėti, traukti šaknį parduotuvėje cool.gif
Be to, skaičiai po kablelio irgi kelis litus sudaro, o jie iš mano kišenės turi išeiti ax.gif
Atsakyti
QUOTE(kadabra @ 2009 10 13, 15:51)
Nezinau, ar cia ta vieta tokia tema plepeti, bet man labai nepatiko IKI parduotuves zaidimo taisykles del lipduku gavimo. Pas mane korteleje 5 lipdukai, ir bukletelyje tiek pat. Perkant prasiau lipduku i rankas, bet man pasake, kad pervede i kortele, nors nepaminejo, jog imant kokia akcijos preke (Berghoff), reikia, kad lipdukai butu VIENOJE VIETOJE (t.y. arba korteleje, arba bukletelyje).
Man tai nesusipratimas. Is principo daugiau nesinori i IKI eiti.

taisykles yra taisykles ir nieko cia nepakeisi, nematau tame jokios problemos ax.gif
Papildyta:
QUOTE(Auska @ 2009 10 12, 19:54)
Nežinau, ar čia apgaudinėjimas, bet kad smulkus sukčiavimas, tai tikrai  cool.gif
Norfos parduotuvėje parduodami sausainiai, meduoliai dėžėse po 3 - 5 kg, o kaina užrašyta vieno kilogramo. Tai kaip man mintinai susiskaičiuoti, kiek kainuoja 3,5 kg dėžė už 5,69? mastau.gif Iki šiol iš tokių dėžių susverdavo nedideliais kiekiais ir pardavinėdavo.  Skyriuje, kuriame sausainius sveria, tokių rūšių sausainių net nėra. Kai paprašai pasverti, sako, jog imtume visą dėžę, "juk garantija ilgam laikui". Šiaip krizės laikais galėtų į dėžes po 15-20 kg pakuoti  irnesakyk.gif    hihihi.gif

nu cia tai isvis nesupratau, problema tame, kad jus skaiciuoti nemokate ar ka? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Auska @ 2009 10 13, 17:39)
Ne mano darbas dauginti, dalinti, sudėti, traukti šaknį parduotuvėje  cool.gif
Be to, skaičiai po kablelio irgi kelis litus sudaro, o jie iš mano kišenės turi išeiti  ax.gif

čia ne darbas, o 2 klasės matematikos kursas doh.gif o šaknį namie po kaldra traukyk blush2.gif
Atsakyti
Sveikos forumietes 4u.gif
na as vakar labai supykau ant IKI parduotuves, nors anksciau tai buvo megstamiausia mano apsipirkinejimo vieta... Mokejome savitarnos kasoje, reikejo sumoket 7 lt su centais as sudejau tuos centus, penkiu litu moneta ir dvi po lita monetas... Ziuriu i ekrana ir rodo kad sumoketa tik 1 lt su tais centais. Pasikvieciau ta mergaite kuri priziuri.. ji atidare paziurejo sako negali buti kad idejot 5 lt nes tada butu istrige o neuzskaityti negalejo doh.gif zodziu netiesiogiai melage isvadino... o as tikrai zinau kad dejau 5 lt moneta, dar po to isejus pasiskaiciavau kiek paste is 10 lt gavau grazos sumokejusi uz laisko issiuntima ir prisiminiau dar aiskiau kad gavau grazos 1ir 5lt monetas, o po iki parduotuves tos 5 lt monetos nebeturejau. Galejau aisku gal kviesti kazka is aukstesniu ir kad inkasuotu ta savitarnos kasa, bet neturejau tiek laiko ten stovet ir aiskintis nes tecio gimtadienis buvo doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Auska @ 2009 10 13, 17:39)
Ne mano darbas dauginti, dalinti, sudėti, traukti šaknį parduotuvėje  cool.gif
Be to, skaičiai po kablelio irgi kelis litus sudaro, o jie iš mano kišenės turi išeiti  ax.gif

Jeigu reikia centų tikslumu-į parduotuvę eik su kalkuliatorium ax.gif
Atsakyti
QUOTE(+777+ @ 2009 10 14, 13:07)
Jeigu reikia centų tikslumu-į parduotuvę eik su kalkuliatorium ax.gif

Ai nereikia čia taip -mokinkis skaičiuot ir t.t... žmogus turi susimokėt už tai ką perka o ne už tai ką jam priskaičiuoja,jai aš perku riešutų tai ir turėčiau mokėt už tiek kiek perku,o ne tiek kiek jų tyčia nureguliuotos svarstyklės pasveria,jai rašo didelėm raidėm,kad atpigo tai ir turėtų būt pigiau nei buvo vakar ir grąžą turi atiduot tiksliai centas į centą ir nepasakymas,kad lakstyk po salę ir ieškok svarstyklių,nešiokis skaičiafkę,tokiam kontekste,"kad durna,gluša ir bažnyčioj muša" ir t.t.Parduotuvės mus apgaudinėja ir tai yra faktas,pateisinimo tam nėra,nes pagal įstatymą tai vartotojų teisių pažeidinėjimas.Mes čia ir diskutuojam kokie apgaulių būdai egzistuoja,kur turim būti budrūs,kad nuo to apsisaugot,jai mus apgavo mes čia pasisakom,kad kiti pasimokytų iš mūsų klaidų ir nereikia čia siūlyt mokslų,nes apgauna ir labai išsimokslinusius žmones.
Atsakyti