QUOTE(Diola @ 2009 10 20, 16:02)
Sveikutes niestukes, mums yra 8 sav. jauciuosi labai gerai, tik pas mane pilvas kazkoks didelis

na balionelis toks

, kol kas nepykina, bet kartais uzeina toks jausmas, kad tuoj apsivemsiu, bet nieko, ir nemieguista as visai,
oho net neisivaizdavau, kad 8 sav. jau galima girdeti sirdutes plakima, siandien buvau pas gine, tai kazi kodel ji man apie tai nepapasakojo, ai ir aplamai manau, kad teks ja keisti, nes pvz. man padare siandien tik kraujo tyrimus ir slapima pridaviau, kuri pati atsinesiau ,nieks manes to neprase ir klausia koks spaudimas pas mane, o is kur man zinoti, tai pasiimk spaudimo matuokli ir pamatuok ir zinosi, bet ne, taip ir liko be neaiskaus spaudimo, niekas man jo nematavo ir vitaminu jokiu neparekomendavo, geriu tik folio rugsti, kuri man liepe gert sesuo mano, o gyd. net neuzsimine apie tai, nei paklausia apie kaulu traukima ar gal reik magnio, nieko nesuprantu ar tai normalu ir as tiesiog per daug cia stresuoju, ar as negaunu normalios prieziuros is gydytojos,
sorry, cia as ne i tema, nepykit, tiesiog pirmas nestumas, labai del visko pergyvenu.
Labas, malonu, kad prisijungei
Matai, aš kaip buvau pas savo gine, tai man buvo 5-6 savaitės nėštumo. Man irgi tik padarė echo, pasakė, kad esu nėščia ir liepė folio rūgštį bei žuvies taukus gerti. Sako ateik po mėnesio. Nusipirkau folio rūgštį, o žuvies taukų nusprendžiau negerti. Konsultavausi dar su kitu gine, tai jis patarė iki 12 sav. gerti tik folio rūgštį. Pagal juos iki 12 sav. nelabai ką ir galima vartoti. Tipo dėl to ir nėra reikalo tuos tyrimus atlikinėti, nes papildus ar ką tik nuo 12 sav. galima vartoti
Šiandien man jau 8 savaitė, tai mano pilvas irgi didelis. Nesuprantu, sako, kad iki 12 sav. nesimato, bet pas mane tikrai jau matosi