Įkraunama...
Įkraunama...

1-4 nėštumo mėnesiai

QUOTE(pugaliuks @ 2009 10 15, 11:11)
ar galima atliekant echoskopyją 10 savaičių pamatyti kaip juda vaikutis?  g.gif  blink.gif  ax.gif

taip wub.gif as desimta savaite buvau ir maciau kaip judina kojytes ir rankytes nestuke.gif wub.gif pasakiskas jausmas, net nejauti koks veiksmas vyksta viduje kol nepamatai nestuke.gif nestuke.gif
Atsakyti
eina sau kaip laukiu nesulaukiu apsilankymo pas ginekologe smile.gif 4u.gif blush2.gif noriu pamatyti savo angeliuka tongue.gif
Atsakyti
pirmą kartą savo mažylį pamačiau tada kai sužinojau, kad laukiuosi (tai buvo beiveik 12 sav.) Mažylis buvo labai aktyvus o aš net nežinojau, kad jis yra blush2.gif
Atsakyti
keista kaip kitos taip velai suzino ar pajaucia kad yra nescios blink.gif doh.gif jug 12 savaite tai jau daug.. bigsmile.gif pazystu panele, kuri tik 6 menesi pajuto kad yra nescia doh.gif bet tai buvo ne i nauda vaikeliui...virkstele buvo apsivijusi puse vedelio ir ji paralizavo..be to negere jokiu vitaminu,folio rugsties g.gif taciau vaikutis puikus nors ir turi sokiu tokiu trukumu ax.gif visi vaikuciai mieli kad ir kokie jie bebutu nestuke.gif
Atsakyti
Sveikos merginos 4u.gif
Siandien man 6 savaites (pagal mm),pas gine si penktadieni , bus 6 sav. ir 3 dienos. Ar jau turi matysis sirdeles plakimas, ar as cia per anksti einu g.gif
Atsakyti
QUOTE(kinrozyte @ 2009 10 20, 13:00)
Sveikos merginos 4u.gif
Siandien man 6 savaites (pagal mm),pas gine si penktadieni , bus 6 sav. ir 3 dienos. Ar jau turi matysis sirdeles plakimas, ar as cia per anksti einu g.gif

jau turėtų matytis.
Atsakyti
QUOTE(avietia @ 2009 10 16, 20:40)
taip wub.gif as desimta savaite buvau ir maciau kaip judina kojytes ir rankytes nestuke.gif  wub.gif pasakiskas jausmas, net nejauti koks veiksmas vyksta viduje kol nepamatai nestuke.gif  nestuke.gif

aš tai buvau 8 savaičių nestuke.gif ir gi mačiau kaip jis juda kaip širdutė plaka ir nuotraukyčių padarė thumbup.gif
Papildyta:
QUOTE(kinrozyte @ 2009 10 20, 14:00)
Sveikos merginos 4u.gif

taip jau girdisi ir 5 savaičių thumbup.gif
Atsakyti
Sveikutes niestukes, mums yra 8 sav. jauciuosi labai gerai, tik pas mane pilvas kazkoks didelis g.gif na balionelis toks biggrin.gif , kol kas nepykina, bet kartais uzeina toks jausmas, kad tuoj apsivemsiu, bet nieko, ir nemieguista as visai,
oho net neisivaizdavau, kad 8 sav. jau galima girdeti sirdutes plakima, siandien buvau pas gine, tai kazi kodel ji man apie tai nepapasakojo, ai ir aplamai manau, kad teks ja keisti, nes pvz. man padare siandien tik kraujo tyrimus ir slapima pridaviau, kuri pati atsinesiau ,nieks manes to neprase ir klausia koks spaudimas pas mane, o is kur man zinoti, tai pasiimk spaudimo matuokli ir pamatuok ir zinosi, bet ne, taip ir liko be neaiskaus spaudimo, niekas man jo nematavo ir vitaminu jokiu neparekomendavo, geriu tik folio rugsti, kuri man liepe gert sesuo mano, o gyd. net neuzsimine apie tai, nei paklausia apie kaulu traukima ar gal reik magnio, nieko nesuprantu ar tai normalu ir as tiesiog per daug cia stresuoju, ar as negaunu normalios prieziuros is gydytojos,
sorry, cia as ne i tema, nepykit, tiesiog pirmas nestumas, labai del visko pergyvenu.
Atsakyti
QUOTE(Diola @ 2009 10 20, 16:02)
Sveikutes niestukes, mums yra 8 sav. jauciuosi labai gerai, tik pas mane pilvas kazkoks didelis  g.gif  na balionelis toks  biggrin.gif  , kol kas nepykina, bet kartais uzeina toks jausmas, kad tuoj apsivemsiu, bet nieko, ir nemieguista as visai,
oho net neisivaizdavau, kad 8 sav. jau galima girdeti sirdutes plakima, siandien buvau pas gine, tai kazi kodel ji man apie tai nepapasakojo, ai ir aplamai manau, kad teks ja keisti, nes pvz. man padare siandien tik kraujo tyrimus ir slapima pridaviau, kuri pati atsinesiau ,nieks manes to neprase ir klausia koks spaudimas pas mane, o is kur man zinoti, tai pasiimk spaudimo matuokli ir pamatuok ir zinosi, bet ne, taip ir liko be neaiskaus spaudimo, niekas man jo nematavo ir vitaminu jokiu neparekomendavo, geriu tik folio rugsti, kuri man liepe gert sesuo mano, o gyd. net neuzsimine apie tai, nei paklausia apie kaulu traukima ar gal reik magnio, nieko nesuprantu ar tai normalu ir as tiesiog per daug cia stresuoju, ar as negaunu normalios prieziuros is gydytojos,
sorry, cia as ne i tema, nepykit, tiesiog pirmas nestumas, labai del visko pergyvenu.

Labas, malonu, kad prisijungei 4u.gif
Matai, aš kaip buvau pas savo gine, tai man buvo 5-6 savaitės nėštumo. Man irgi tik padarė echo, pasakė, kad esu nėščia ir liepė folio rūgštį bei žuvies taukus gerti. Sako ateik po mėnesio. Nusipirkau folio rūgštį, o žuvies taukų nusprendžiau negerti. Konsultavausi dar su kitu gine, tai jis patarė iki 12 sav. gerti tik folio rūgštį. Pagal juos iki 12 sav. nelabai ką ir galima vartoti. Tipo dėl to ir nėra reikalo tuos tyrimus atlikinėti, nes papildus ar ką tik nuo 12 sav. galima vartoti 4u.gif
Šiandien man jau 8 savaitė, tai mano pilvas irgi didelis. Nesuprantu, sako, kad iki 12 sav. nesimato, bet pas mane tikrai jau matosi ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Malena30: 20 spalio 2009 - 15:38
QUOTE(Malena30 @ 2009 10 20, 17:37)
Labas, malonu, kad prisijungei 4u.gif
Matai, aš kaip buvau pas savo gine, tai man buvo 5-6 savaitės nėštumo. Man irgi tik padarė echo, pasakė, kad esu nėščia ir liepė folio rūgštį bei žuvies taukus gerti. Sako ateik po mėnesio. Nusipirkau folio rūgštį, o žuvies taukų nusprendžiau negerti. Konsultavausi dar su kitu gine, tai jis patarė iki 12 sav. gerti tik folio rūgštį. Pagal juos iki 12 sav. nelabai ką ir galima vartoti. Tipo dėl to ir nėra reikalo tuos tyrimus atlikinėti, nes papildus ar ką tik nuo 12 sav. galima vartoti 4u.gif
Šiandien man jau 8 savaitė, tai mano pilvas irgi didelis. Nesuprantu, sako, kad iki 12 sav. nesimato, bet pas mane tikrai jau matosi ax.gif

Aciukas uz info, bet jei ne mano sesuo, tai as ir folio rugsties negerciau, nes nieks nesake. na tiek to, cia su jumis pasikonsultavus as tikrai daugiau visko suzinosiu ir patarimu gausiu nei is savo gines.
Atsakyti
jai jau nesuzinai paprastu elementariu dalyku kurie yra svarbus nestumui, pvz kaip kad reikia folio rugsti butinai gerti doh.gif tai tikrai reikia keisti ginekologe blink.gif tongue.gif laikykis smile.gif man irgi pirmas nestumas, ir seip apskritai esu dar jauna unsure.gif todel labai pergyvenu del visko, bet savijauta puiki ir kita savaite eisiu pas daktare kad nuotraukele padarytu smile.gif noriu pamatyti kaip mano leliukas juda mirksiukas.gif nestuke.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(pugaliuks @ 2009 10 20, 21:22)
jai jau nesuzinai paprastu elementariu dalyku kurie yra svarbus nestumui, pvz kaip kad reikia folio rugsti butinai gerti  doh.gif  tai tikrai reikia keisti ginekologe  blink.gif  tongue.gif laikykis smile.gif man irgi pirmas nestumas, ir seip apskritai esu dar jauna unsure.gif  todel labai pergyvenu del visko, bet savijauta puiki ir kita savaite eisiu pas daktare kad nuotraukele padarytu smile.gif noriu pamatyti kaip mano leliukas juda mirksiukas.gif  nestuke.gif  thumbup.gif

Aš pritariu, jei jau nepasako elementariausių dalykų, geriau pakeisti gine.
Kaip minėjau man irgi pirmas nėštumas, nors esu ir ne pirmos jaunystės, bet irgi labai dėl visko pergyvenu doh.gif . Aš po dviejų savaičių eisiu pas gine, padarys kraujo ir šlapimo tyrimus, o dėl echo nežinau... Kiek esu girdėjusi, tipo dažnai daryti echo nėra gerai, kenkia mažyliui. Pagal rekomendacijas, tai per visą nėštumą yra rekomenduojama 3 echo, jei viskas gerai. O, jei kažkas negerai, tai daro kiek reikia.
Laikykimės būsimos mamytės 4u.gif
Pagaliuks, parašyk, kaip sekėsi pas gine mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Malena30: 21 spalio 2009 - 06:43