Įkraunama...
Įkraunama...

1-4 nėštumo mėnesiai

Sveikos mergytes 4u.gif

Man jau 6 sav., penktadieni jau matem zirniuka , lyg viskas gerai- atitinka savaites, bet aplink ji gleivinej yra kraujosruvu, ar yra kam taip buve,taip neramu g.gif
gine israse dufastono ir gulima rezima.
Atsakyti
Labas mergaites, noreciau prisijungti prie jusu nestuke.gif . Mums jau 5sav. Bet pas gine dar nebuvau. Vis dar renkuosi, kad ramiai praleistume tuos 9 men. Manau, kad kita savaite jau leksiu pasiziuret. Nors ir 2 leliukas, bet po 10 metu pertraukos nelabai ka atsimenu doh.gif Todel landzioju po visus forumus ir renkuosi ziniu. Foline rugsti pradejau gerti dar pries pastojima ir dabar geriu. Bet kas kenkia nelabai atsimenu ir zinau. Tai gal jus parasytumet, kas nerekomenduotina??? Butu labai faina thumbup.gif Bo cia tuose forumuose pasiklysti gali. Kaip atsisedu, tai puse dienos praeina g.gif Savijauta tai praeita savaite buvo prasta: silpna, pilva skaudejo, sleikstulys kamavo. Bet dabar pora dienu kaip agurkelis. Tik krutine kaip svinine, kaista, skauda schmoll.gif , kad galeciau i lentyna pasideciau. O ir tas dydis D, tai kas bus veliau doh.gif
Atsakyti
Jau rekomendaciju nereikia 4u.gif Gerai pasikuitusi radau blush2.gif
Atsakyti
nu taip nestuke.gif cia sunku yra ka nors rasti doh.gif bet kaip sakei, pasikuiti ir randi thumbup.gif
Atsakyti
labas vakarelis 4u.gif
Jei leisit ir as prisijungsiu ax.gif mes dar visai maziukai, uzvakar tik suzinojau kad nestuke.gif , tad dabar mastau, kada pas gine mums keliaut? g.gif kad nei per anksti nei per velu nebutu, jei dar nieko nesimatys - blogai, bet jei kas negerai butu irgi gerai butu zinot anksciau unsure.gif tad gal patarsit? 4u.gif beje vis pamaudzia pilvo apacia ir nudiegia tai vienas tai kitas sonas, kazin ar cia taip turi buti? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Skorpione_amzinai @ 2009 10 25, 23:32)
labas vakarelis  4u.gif
Jei leisit ir as prisijungsiu  ax.gif  mes dar visai maziukai, uzvakar tik suzinojau kad  nestuke.gif , tad dabar mastau, kada pas gine mums keliaut?  g.gif  kad nei per anksti nei per velu nebutu, jei dar nieko nesimatys - blogai, bet jei kas negerai butu irgi gerai butu zinot anksciau  unsure.gif  tad gal patarsit?  4u.gif  beje vis pamaudzia pilvo apacia ir nudiegia tai vienas tai kitas sonas, kazin ar cia taip turi buti?  g.gif

labas smile.gif na kad tau nudiegia šonus tai nieko blogo taip ir turi būti ir kad pilvo apačią skauda tai nėra blogai viskas normalu, o pas daktarus reikai būtinai nueiti tai kas kad nėra pilvo tai gi padarys tau tyrimus na kas priklauso smile.gif aš ir buvau nuėjus 5savaičių thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Skorpione_amzinai @ 2009 10 25, 22:32)
labas vakarelis  4u.gif
Jei leisit ir as prisijungsiu  ax.gif  mes dar visai maziukai, uzvakar tik suzinojau kad  nestuke.gif , tad dabar mastau, kada pas gine mums keliaut?  g.gif  kad nei per anksti nei per velu nebutu, jei dar nieko nesimatys - blogai, bet jei kas negerai butu irgi gerai butu zinot anksciau  unsure.gif  tad gal patarsit?  4u.gif  beje vis pamaudzia pilvo apacia ir nudiegia tai vienas tai kitas sonas, kazin ar cia taip turi buti?  g.gif

Sveikute, zinok man tas pats su pilvu, bet mergaites cia mane nuramino, kad visiskai normalu. Svarbiausia, kad netepliotu. Tokiu atveju reikia lekt pas gydytoja.
As planuoju sekancia savaite jau pasirodyti gydytojams. Tipo 6-7sav. geriausiai, kai sirdute jau plaka.
Sekmes 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Jurgutia18 @ 2009 10 26, 08:17)
labas  smile.gif  na kad tau nudiegia šonus tai nieko blogo taip ir turi būti ir kad pilvo apačią skauda tai nėra blogai  viskas normalu, o pas daktarus reikai būtinai nueiti tai kas kad nėra pilvo tai gi padarys tau tyrimus na kas priklauso  smile.gif aš ir buvau nuėjus 5savaičių  thumbup.gif

nuraminai del tu skausmu 4u.gif tai as ne pilvo dydi ginei rodyt noriu, o kad matytusi tas mano zirniukas ir kad sirdele girdetus, jei dar nieko nesimatys tai nenoriu kad bereikalo ten landziotu, jei nieko nesimatys vel sakys ateik veliau ir vel krapstysis, dabar taip saugausi, kaip kiausinis vaikstau, kad tik nepabegtu blush2.gif
tai tau 5 sav jau mate viska, na ar pastojimas vietoj ir kad zirniukas jau yra, sirdute plaka?

braske323, io kaip gerai kad nieko blogo tie skausmai nereiskia bigsmile.gif jau visokiu nesamoniu prisigalvojau doh.gif
mmm, niu tai aisku tuomet reiks eiti antra lapkricio savaite mazdaug drinks_cheers.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Skorpione_amzinai: 26 spalio 2009 - 08:41
QUOTE(Skorpione_amzinai @ 2009 10 26, 10:36)
nuraminai del tu skausmu  4u.gif  tai as ne pilvo dydi ginei rodyt noriu, o kad matytusi tas mano zirniukas ir kad sirdele girdetus, jei dar nieko nesimatys tai nenoriu kad bereikalo ten landziotu, jei nieko nesimatys vel sakys ateik veliau ir vel krapstysis, dabar taip saugausi, kaip kiausinis vaikstau, kad tik nepabegtu  blush2.gif
tai tau 5 sav jau mate viska, na ar pastojimas vietoj ir kad zirniukas jau yra, sirdute plaka?

braske323, io kaip gerai kad nieko blogo tie skausmai nereiskia  bigsmile.gif  jau visokiu nesamoniu prisigalvojau  doh.gif
mmm, niu tai aisku tuomet reiks eiti antra lapkricio savaite mazdaug  drinks_cheers.gif

na man 5savaičių nežiūrėjo ehoskopu tik taip tyrimus padarė o aš buvau 8 savaičių privačiai, nes atceit kaip mano daktarė sakė kad geriausia daryti 18-20 savaitės, nes ten yra tokie teminai bet aš jos neklausiau ir nuvaževau privačiai smile.gif o mano drauge nuvarė privačiai 5savaičių ir ją apžiūrėjo ehoskopu ir viską matė kad vietoi pastojimas ir kad viskas gerai ir širdutė jau girdisi 5savaičių smile.gif
Atsakyti
Aš buvau 5-6 savaičių, pas gine, tai pažiūrėjo echoskopu. Pasakė, kad viskas ok ir liepė ateiti po 4 savaičių. Tai dabar eisiu lapkričio 9-10 dieną. Žiūrėsim ką čia man darys, gal kraujo tyrimus g.gif
O šonus ir pilvo apačią man irgi skauda, tad nesijaudink, čia normalu mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Malena30: 26 spalio 2009 - 09:49
as pas ginekologe buvau 6 savaite blush2.gif padare echoskopija ir pasake kad viskas gerai..liepe iki 12 savaites apsilankyti ir pasidaryti tyrimus smile.gif tai siandien ir eisiu po pietu viska atlikti smile.gif gal atliks echoskopija: )labai noriu pamatyti savo maziuka nestuke.gif kai pirma karta maciau jis buvo dar toks mazas zirniukaS smile.gif o dabar sake jau ir kaip sirdute plaka turi matytis bigsmile.gif blush2.gif ax.gif
Atsakyti
sveikutes nestuke.gif 4u.gif
Niu va, buvom vakar pas gine, tai sake, kad viskas gerai-mum lygiai 9 sav. ir jau visi 2 cm biggrin.gif Maciau sirdele plakant thumbup.gif kaip gera, tai kazkas nerealaus...
Dabar eisiu 12 sav. tada surasys kokius tyrimukus pasidaryti.
Ai, dar pamate, kad prasideda pienlige, tai, kad neisisiautetu ji liepe lomexim zvakutes naudot.

visom nestuke.gif maziau blogumo daugiau energijos tongue.gif
Atsakyti