Įkraunama...
Įkraunama...

1-4 nėštumo mėnesiai

QUOTE(Jurgutia18 @ 2009 10 20, 15:25)
aš tai buvau 8 savaičių  nestuke.gif ir gi mačiau kaip jis juda kaip širdutė plaka ir nuotraukyčių padarė  thumbup.gif
Papildyta:
taip jau girdisi ir 5 savaičių  thumbup.gif

Kai buvau pas ginę 5 sav. matėsi tik gemalinė puslytė ir trynio maišelis, o širdutę pamačiau 7 savaitę. Dabar pas ginę tik lapkričio 5 d., net nepaklausiau ką darys, bet turbūt echo daryti turėtų, pilvo pas mane kaip ir nėra tik vakare pūpso, o ryte pasislepia ax.gif Šiaip bent jau šią savaitę nejaučiu jokų blogumų, pragaras buvo atsivėręs 9 sav. doh.gif
Atsakyti
labas mergaitės mum jau 12 sav. ir ačiū dievui pradedu normaliai jaustis. jau ir šoniukų taip neskauda ir blogumas baigėsi. pradėsiu džiaugtis nieštumu. 4u.gif nestuke.gif o jūs laikykitės kam vis dar labai bloga žinokit, kad visa tai vistiek kada nors baigsis. smile.gif
Atsakyti
smile.gif zinoma kad viskas anksciau ar veliau baigiasi ax.gif o kas svarbiausia kad laimingai tongue.gif ar normalu kad per 10 savaiciu nestuma tik 2 kartus tebegau i toleta palikti pusryciu? blush2.gif doh.gif manes visai nevimdo.. tik krecia kartais sleikstulys schmoll.gif gal cia blogai yra del to kad neissivemiu blink.gif gal paneles kuriai nors taip panasiai buvo ar yra ? cool.gif
Atsakyti
QUOTE(pugaliuks @ 2009 10 21, 15:36)
smile.gif zinoma kad viskas anksciau ar veliau baigiasi ax.gif  o kas svarbiausia kad laimingai tongue.gif  ar normalu kad per 10 savaiciu nestuma tik 2 kartus tebegau i toleta palikti pusryciu?  blush2.gif  doh.gif  manes visai nevimdo.. tik krecia kartais sleikstulys schmoll.gif  gal cia blogai yra del to kad neissivemiu  blink.gif gal paneles kuriai nors taip panasiai buvo ar yra  ? cool.gif

Viskas tau yra gerai, nepergyvenk smile.gif Kiekvienai skirtingai nėštumo simptomai pasireiškia. Man lygiai taip pat, kaip tau, pykina, ima šleikštulys ir tik porą kartų bėgau į wc ir tai tik tada, kai valiau dantis doh.gif
Atsakyti
nu duok Dieve tavo tiesa biggrin.gif nestuke.gif thumbup.gif seip taip labai nerimauju del to nes puikiai jauciuosi mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(pugaliuks @ 2009 10 21, 15:36)
smile.gif zinoma kad viskas anksciau ar veliau baigiasi ax.gif  o kas svarbiausia kad laimingai tongue.gif  ar normalu kad per 10 savaiciu nestuma tik 2 kartus tebegau i toleta palikti pusryciu?  blush2.gif  doh.gif  manes visai nevimdo.. tik krecia kartais sleikstulys schmoll.gif  gal cia blogai yra del to kad neissivemiu  blink.gif gal paneles kuriai nors taip panasiai buvo ar yra  ? cool.gif

Į toleta bėgti man nereikėjo, bet tas šleikštulys nuo ryto iki vakaro buvo. kartais pagalvodavau, kad išsivemčiau tai gal geriau pasidarytu. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(rairona @ 2009 10 22, 09:48)
Į toleta bėgti man nereikėjo, bet tas šleikštulys nuo ryto iki vakaro buvo. kartais pagalvodavau, kad išsivemčiau tai gal geriau pasidarytu. ax.gif

Mane irgi kankina šleikštulys, bet vemti dar nė karto neteko. Kartai irgi atrodo, kad geriau jau išsivemčiau biggrin.gif . Šiaip gan normaliai ir aš jaučiuosi, tik gan daug miegu. Rytais vos pakylu į darbą doh.gif . Vis dar nenoriu imti nedarbingumo lapelių, bet tikriausia, kad sunkiai apseisiu be jųdoh.gif
Atsakyti
QUOTE(pugaliuks @ 2009 10 21, 13:36)

as taip ne karto dar nelekiau issivem.... pykina nuolat, ir tampo jog atrodo tuoj tuoj, bet kaip ne taip ne, taip ir kankinuos ax.gif dabar kazkaip uzejo vakarais labiau pykinti doh.gif
Atsakyti
sveikutes nestuke.gif
As ir noriu jungtis prie Jusu ax.gif
Buvau dingusi porai savaiciu is visu ekrano-nes buvo toks pykinimas ir silpnumas, kad nieko nenorejau, tai buvau pasiemus atostogas. Mum dabar 9 sav. Ir kazkur nuo 5-6 sav. prasidejo pagiriso kiaura para. Maistas visas smirda, vyrui gamint galiu tik uzsirisus nosi. Mesa isvis-BLOGIS net ziureti.
Kg nepriaugau, bet va pilvukas jau pupso, sian jau nebegaliu kelniu uzsisegti-ar gali taip anksti issokti g.gif
Ir dar jau kelinta diena remuo neduoda ramybes, tai su pienuku pradedu draugauti.
Ir dar i wc labai juokingai-kaip ir nenoriu, bet ima ir taip staigiai pradeda pilvuka spaust-nulekiu i wc ir pasirodo, kad vis gi noriu doh.gif
Pas gine buvau 7 sav. ir va sekmadieni eisim thumbup.gif jau taip noriu-negaliu

sekmes visom nestuke.gif
Atsakyti
Sveikutes, mergytes 4u.gif
Na mes irgi kazkaip labai gerai jauciames, nei pykina nei dar kazkoku bloguliu, na tik biski gal sleikstulys atsirado vakar labai, siandien trumpam buvo, bet, kad vemciau tai schmoll.gif , viena kart vemiau kai dantis valiau ir viskas, tai labai dziaugiuosi, kad taip lengavi mums cia kol kas. O del gines tai ateinanti antradieni vaziuosim, tai ziuresim ka ji mums sakys, jei vel tik uzsides pliusiuka, kad apsilankem, tai tikai keisim mes ja, nafik biggrin.gif . Parasysiu kaip sekesi.
Geros nuotaikos ir lengvos savijautos visoms 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(rairona @ 2009 10 21, 09:43)
labas mergaitės mum jau 12 sav. ir ačiū dievui pradedu normaliai jaustis. jau ir šoniukų taip neskauda ir blogumas baigėsi. pradėsiu džiaugtis nieštumu.  4u.gif  nestuke.gif  o jūs laikykitės kam vis dar labai bloga  žinokit, kad visa tai vistiek kada nors baigsis. smile.gif

Na jo, po gimdymo paprastai baigiasi... Man jau šešiolika savaičių, o nei pykinimas nedingo nei tos stebuklingos energijos atsirado... Jau trys mėnesiai kaip zombis gyvenu.... doh.gif
Atsakyti
Aš tai miegoti einu 8 val. vakaro ir taip iki ryto, jau norėčiau ką nors paveikti, bet lova kaip magnetas traukia.
Atsakyti