keistas dalykas turbut, bet kartais vakare atsigulusi i lova jauciu refleksiukus savo vaikucio

sveika prisijungusi

as dar ir dabar negaliu patiketi kad laukiuosi
nors jau 14 savaite
(ptiu ptiu ptiu) nera jokiu blogu simptomu..nei pykina nei blogai jauciuosi
kaip niekur nieko, neskaitant to kad pilvuko jau nebeina paslepti

QUOTE(pugaliuks @ 2009 11 14, 20:56)
as dar ir dabar negaliu patiketi kad laukiuosi
nors jau 14 savaite
(ptiu ptiu ptiu) nera jokiu blogu simptomu..nei pykina nei blogai jauciuosi
kaip niekur nieko, neskaitant to kad pilvuko jau nebeina paslepti 

kaip gerai,kad nepykina

Pugaliuks! mano panasus terminas- tik va jauciuos nelabai, bet pilvukas jau isaugo
galvojau, kad man vienai taip anksti islindo
svarbiausiai- svoris tai neisaugo... o jau jauciu, kaip auga, ypac vakar- raumenis tempiasi

svarbiausiai- svoris tai neisaugo... o jau jauciu, kaip auga, ypac vakar- raumenis tempiasi

Būsimos mamytes, jungiuosi prie jūsų
Mano mažyliui jau 6 savaitėlės. Savijauta baisi: rytais, kai užuodžiu gaminamus pusryčius, ima siaubingai pykinti. apie nuotaikas nekalbu, MB sako, kad greitai jam teks išsikraustyti į kitą planetą, kad negirdėtų mano zyzimų
Ech...

QUOTE(Jullaja @ 2009 11 14, 22:56)
Pugaliuks! mano panasus terminas- tik va jauciuos nelabai, bet pilvukas jau isaugo
galvojau, kad man vienai taip anksti islindo

as tai pat maniau kad esu viena tokia, kuriai taip anksti pilvukas matos

Sveikos mamutes,
As cia naujoke. Pas mane 8 sav. Pirmasis simptomas- labai greitai padidejo krutine, aureoles padidejo, speneliai skaudziai jautrus. Labai mieguista pasidariau.Na bet as vis laukiau menesiniu. Savaite palaukus, dariau testa- 2 ryskus pagaliukai
O po savaiteles as jau buvau pas gine- 7 sav ir 1d. Padare echo, pamaciau plakancia sirduke ir susigraudinau is dziaugsmo. O dabar dar pajutau viena nemalonu dalyka. Kai pietauju, man pasidaro negera- jauciu sleikstuli. Taip mano pietus ir uzsibaigia
As cia naujoke. Pas mane 8 sav. Pirmasis simptomas- labai greitai padidejo krutine, aureoles padidejo, speneliai skaudziai jautrus. Labai mieguista pasidariau.Na bet as vis laukiau menesiniu. Savaite palaukus, dariau testa- 2 ryskus pagaliukai

Ir dar norejau pasiterauti del vieno dalyko. Ar kuriai nors jauciasi pilvuko raumenys taip lyg, atrodo, butumete is vakaro sportavusios...
Ar cia taip turi buti?
Labai keistas jausmas...

Labai keistas jausmas...
QUOTE(konica @ 2009 11 16, 16:41)
Ir dar norejau pasiterauti del vieno dalyko. Ar kuriai nors jauciasi pilvuko raumenys taip lyg, atrodo, butumete is vakaro sportavusios...
Ar cia taip turi buti?
Labai keistas jausmas...

Labai keistas jausmas...
Na man taip nera, bet man isvis nera nestumo pozymiu

QUOTE(JEma @ 2009 11 17, 10:03)
Na man taip nera, bet man isvis nera nestumo pozymiu
Kartais labai neramu, bet... tenka laukti... Man tik vos vos jautri krutine, bet tikrai labai mazai nes net ant pilvo miegot dar drasiai galiu. Ir uzkieteje viduriai, daugiau jokiu pozymiu 

Va va, ir man uzkieteje viduriai...