Įkraunama...
Įkraunama...

1-4 nėštumo mėnesiai

QUOTE(pinky_world @ 2009 11 18, 15:59)
sveikutes blush2.gif  as noreciau papildyti jusu gretas rolleyes.gif  priimsit i drauges?

laukiuosi beveik 6 savaites ir esu begalo laiminga,cia mano pirmas leliukas. 2 juosteles buvo lb lb ryskios,net apsiverkiau is laimes:)
bet jauciuosi tai lb nekaip,skauda krutine,maudzia lb pilva ir po 100 kart i diena lakstau i toaleta,galvojau kad persalau ten,bet pasirode,kad tai nestumas.maniskis sako taip ir zinojo dar pries testa,is kart nujaute o as vis nenorejau prisisvajot.
kartais man buna stovet nebegaliu tai turiu greit atsisest,nes negera darosi.naktim lb nemiegu,tik kelias valandeles kadangi trugdo pilvuko maudimas.
tik dbr galvoju kada geriausiai nueit pas gyne, pamatyt leliuka. galvoju palaukt kokias 2 savaiteles,kad  geriau matytusi ir pasakytu ar viskas gerai.bet manau neistvrsiu,siu vyru galvojam jau eit kita savaitele blush2.gif

esu bailiuke,lb noriu,kad viskas butiu gerai blush2.gif
kaip manot viskas gerai? gaila neturiu nesciu draugiu tai liudna lb neturiu su kuom augintpilvuko ir br to esu uzsieni verysad.gif

O tu kuo maziau jaudinkis juk leliukui reikia geru emociju ir ramink save kad bus viskas gerai thumbup.gif mato jau jie leliuka 6 savaiciu, nes as pati ta savaite pirma karta suzinojaun kad esu nescia ir pamaciau kad yra leliukas mazas lotuliukas.gif
Atsakyti
aciu lb uz palaikyma blush2.gif pazadu nesijaudint,zinau tai negerai.tad stengiuosi galvot tik apie gerus dalykus. nestuke.gif kaip kitos laikotes? kas dar turi 6 savaiteles ? nestuke.gif
Atsakyti
Sveikutes smile.gif
Mum jau kazkur 3-4 svaites nestuke.gif
trupuciuka mus pykina,bet nedaug.tik vat iskilo kita problemele,ta nelemta nuolatine sloga...
Kazkur esu girdejusi kad nestukem taip buna...
Gal kas galite padei kaip jai isgydyt? g.gif
Atsakyti
Pas mane irgi laikosi sloga...Irgi nezinau kaip gydytis... verysad.gif Vaistuku nesinori gerti schmoll.gif Sakiau bandysiu naturaliais produktais. Bandysiu tarkuoti imbiera, sumaisyti su meduciu ir citrinos ilasinti. Kiek girdejau, labai sveika si kosyte. Ir uztenka i diena po sauksteli suvalgyti mirksiukas.gif Gal kiek pades.
Beje, mane ir ciaudulys kankina. Dabar ypatingai daznai ciaudau g.gif Ar kurioms nors nestukems irgi yra padaznejes ciauduliukas ? unsure.gif
Atsakyti
GELBEKIT ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! !
Mamytes, gal kas zinote kokiu nors veiksmingu priemoniu nuo pykinimo?
As isprotesiu verysad.gif doh.gif
Vaistininke pasiule kazkokiu tableciu, nusipirkau, ale kad jos baisiai dideles, as negaliu praryt verysad.gif
Gal kas zinot ka nors, kas gali numalsini pykinima?
Buciau labai labai dekinga... ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Rioma @ 2009 11 19, 17:08)
As isprotesiu  verysad.gif  doh.gif
Vaistininke pasiule kazkokiu tableciu, nusipirkau, ale kad jos baisiai dideles, as negaliu praryt  verysad.gif
Buciau labai labai dekinga...  ax.gif

na mergaite ,reiks kenteti, tokie jau nestumo pozymiai. jei daug vemsi -butina kreiptis i gydytoja.
o nuo pykinimo padeda imbiero saldainiukai,citrina su medumi.
Atsakyti
[quote=Rioma,2009 11 19, 15:08]
As isprotesiu verysad.gif doh.gif
Vaistininke pasiule kazkokiu tableciu, nusipirkau, ale kad jos baisiai dideles, as negaliu praryt verysad.gif
Buciau labai labai dekinga... ax.gif
[/quot

sveikos, yra ivairus budai smile.gif , bet man nepadejo nei vienas, tabletes pirkau kainavo 36 lt, drauge pirko kitos firmos uz 4 lt, tai jos padeda, bet geriau nepiktnaudziauti, as geriau tik ekstra atvejais smile.gif

Atsakyti
Buna nesciuju sloga, ir as ja turejau ir nieko su ja nedariau, tik naktim trukdydavo kvepuoti tai isilasindavau vaistu.
O va kai buvau persalusi net du kartus tai gydziausi taip: bulves virtas su lupenomis sugrudi ir dedi i koki skudura, ant krutines tepi medu ir paskui uzsidedi tas bulves, uzsikloji su kaldra ir guli kol atves tos bulves (as net ir uzmigdavau lotuliukas.gif ) ir taip kiekviena vakara, paskui pajunti palengvejima jau, galima tas pacias virtas bulves su lupenomis ir ju garais pakviepuoti, uzsigaubi su ranksluosciu ir ikvepi tu garu.As taip gydziausi, jokiu vaistu negeriau.
O del pykinimo tai jau teks pakenteti tikrai, tik man yra sake,kad ryte kol dar guli lovoj gali suvalgyti dziuveseli koki,kad nebutu tuscias skrandis ir nuo jo neturetu taip pykinti g.gif
Atsakyti
Mane kai pykino pirmais menesiais, tai neatsikelus ryte is lovos isgerdavau stikline vandens, is vakaro pasistatydavau. Ir apskritai per diena reikia gerti daug skysciu. As buvau is tu, kurios tikrai nebuvo skysciu megejos, kartais net isvis pamirsdavau, kad reikia vandeni gerti.
Per pykinimus negalejau dirbti, teko pasiimti nedarbinguma. Kai atsiduriau dieniniam stacionare, akuseres lasino laselines, del skysciu trukumo organizme ir rekomendavo per diena isgerti nemaziau kaip 2 l vandens. Is pradziu sunku buvo toki kieki vandens isgerti bet po trupuciuka save pripratinau ir palaipsniui dingo pykinimas.
Siaip tai yra daug ivairiu nuomoniu del pykinimo, kai kurios akuseres mano, kad tai psichologine busena, kai moteris neapsipranta su nestumo busena. Man pamenu sakydavo pasisnekek su savo pilvuku, pasakyk, kas tave neramina ir t.t. Cia tokios yra teorijos aprasomos knygose psichologu.
Buna, kad organizmas netoleruoja tam tikro produkto, ir del to pykina.

Na bet pabandyk gerti daug vandenuko, man tikrai padejo thumbup.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(pugaliuks @ 2009 11 15, 22:13)
as tai pat maniau kad esu viena tokia, kuriai taip anksti pilvukas matos biggrin.gif  doh.gif  o tu jauti refleksus vaikucio ? na tuos vadinamus pirmuosius judesiukus ? ax.gif  smile.gif

is pradziu galvojau, kad jauciu.... bet papasakojau gydytojai, tai ji paaiskina, kad tai dar ne judesiukai - gimda auga, stumia kitus vidaus organus- tame tarpe ir zarnyna... perestaltika jauciasi visiskai kitaip, nei iprastai - o vakare, kai nejudi tai dar ir stipriau .... blush2.gif
pirmi judesiukai - antram vaikeliui mazdaug 16 savaitele pasirodys, o pirmam- 18 sav. Taigi- kantrybes! 4u.gif

QUOTE(pugaliuks @ 2009 11 17, 12:12)
man tai pat labai uzkieteje viduriai...nebepamiegu ant pilvo..ir man buna taip kad pilva siek tiek skauda kaip po gero sportavimo  doh.gif  bet dabar kazkaip labiau yra pradeje skaudeti pilvo apacia ir kirksnis..visos sako kad tai normalu nes dideja gimda g.gif  nestuke.gif

Taip, pilvas paskaudena- gimda auga, raumenis tempiasi, stumia -perstumia viska sad.gif beee

o man toksikoze vis nepraeina- jau nusibodo.
Bet su tuo pikinimu nieko nedarau- del savu priezaschiu- buvo gresiantis, pirmas pozymis, kad vaikas nesivysto - pradingsta pikinimai, krutines skausmai ir kiti pozymiai... tai man ramiau kai pikina ( nors ir uzknisa) nu ir be to as nekenciu imbietu ....
Atsakyti
QUOTE(pinky_world @ 2009 11 18, 14:59)
sveikutes blush2.gif  as noreciau papildyti jusu gretas rolleyes.gif  priimsit i drauges?

laukiuosi beveik 6 savaites ir esu begalo laiminga,cia mano pirmas leliukas. 2 juosteles buvo lb lb ryskios,net apsiverkiau is laimes:)
bet jauciuosi tai lb nekaip,skauda krutine,maudzia lb pilva ir po 100 kart i diena lakstau i toaleta,galvojau kad persalau ten,bet pasirode,kad tai nestumas.maniskis sako taip ir zinojo dar pries testa,is kart nujaute o as vis nenorejau prisisvajot.
kartais man buna stovet nebegaliu tai turiu greit atsisest,nes negera darosi.naktim lb nemiegu,tik kelias valandeles kadangi trugdo pilvuko maudimas.
tik dbr galvoju kada geriausiai nueit pas gyne, pamatyt leliuka. galvoju palaukt kokias 2 savaiteles,kad  geriau matytusi ir pasakytu ar viskas gerai.bet manau neistvrsiu,siu vyru galvojam jau eit kita savaitele blush2.gif

esu bailiuke,lb noriu,kad viskas butiu gerai blush2.gif
kaip manot viskas gerai? gaila neturiu nesciu draugiu tai liudna lb neturiu su kuom augintpilvuko ir br to esu uzsieni verysad.gif

gali buti visiskai rami thumbup.gif viskas bus gerai...tas pilvo maudimas, nekokia savijauta, nemiga ir t.t. bunant nesciai yra neretas reiskinys doh.gif zinoma geriausiai apsilankyti pas daktara, tada ji tave ir nuramins ir echoskopija padarys, pamatysi taskiuka ekrane smile.gif nes 6-8 savaiciu jis dar visai mazytis doh.gif blush2.gif as tai pat nuejau pas daktare pasitikrinti slapimo pusles, tiesiog vos ne su pampersais reikejo vaikscioti 4u.gif patikrino, paziurejo sako bet kad tu nescia esi rolleyes.gif sakau ups blink.gif nestuke.gif ax.gif
todel sakau buk rami, nesijaudink, nesitampyk ir mylek save, nes visa ka tu patirsi negero ar nemalonaus persiduos vaikuciui...atmink - dabar jus 2 in 1 wub.gif nestuke.gif sekmes !!

Papildyta:
QUOTE(konica @ 2009 11 19, 11:18)
Pas mane irgi laikosi sloga...Irgi nezinau kaip gydytis... verysad.gif Vaistuku nesinori gerti schmoll.gif Sakiau bandysiu naturaliais produktais. Bandysiu tarkuoti imbiera, sumaisyti su meduciu ir citrinos ilasinti. Kiek girdejau, labai sveika si kosyte. Ir uztenka i diena po sauksteli suvalgyti mirksiukas.gif Gal kiek pades.
Beje, mane ir ciaudulys kankina. Dabar ypatingai daznai ciaudau g.gif Ar kurioms nors nestukems irgi yra padaznejes ciauduliukas ? unsure.gif

su ciauduliu labai kankinuosi...ir kas svarbiausia kai pastojau pradejau - ciaudeti du kartus is karto ..ir visada taip doh.gif thumbup.gif taciau ciaudulys buna skaudus ir smarkus, nes suskausta ir pilvo apacia...o kainusiciaudau, tai visada pradeda skaudeti galva unsure.gif net nezinau...gal cia ir nieko blogo, o gal reiketu apsilankyti pas daktare ir paklausti g.gif nestuke.gif
Atsakyti
Aš vėmiau tik 2 kartus, bet va galvos skausmas nemaža problema, bet dabar jau žinau, kad nukrenta spaudimas ir skauda, tai įkalu kavos ir kol kas padeda, nuo slogos naudojau sterimar jūros vandenį ir daug karštos arbatos su citrina, imbieru ir medumi, padėjo.
Atsakyti