Įkraunama...
Įkraunama...

1-4 nėštumo mėnesiai

sveikos, ir as prie jusu. 4u.gif

vakar pasidariau nestumo testa - dvi juosteles. itariu, kad 4 savaitele mano treciajam dziaugsmeliui... kol kas nieko keisto - tik krutine kazkokia netokia, ir pilvas padidejes.
kazkokia keista savijauta.

kelios dienos pradejau gerti folio rugsti.
Atsakyti
sveikinu naujosios mamytes pradejus auginti mazaji dziaugsmeli ir laukti visuuuu jausmu ir pojuciu kurie aplanko mus besilaukiant ax.gif 4u.gif nestuke.gif

o del baseino tai nebandziau eiti.. unsure.gif kazkaip pas mus mieste matyt ir nera tokiu programu nesciosioms doh.gif bet labai noreciau pradeti lankyti, gal tada tikrai savijauta pasikeistu bigsmile.gif thumbup.gif
Atsakyti
Labas rytas nestuke.gif ,
Kaip smagu skaityti keik daug besidziaugianciu ir tik pradedanciu laukti savo dziaugsmo ir jau i II trimestra ikopusiu nestuke.gif . Kadangi mes su kitom mergaitem turim temute dar tarp planuojanciu ir kai paskaitau kiek ju kencia kai pora metu negali pastot, tai tikrai liudna, o cia netycia paskaiciau ir nuotaika pagerejo smile.gif Grazu skaityt smile.gif
Na mano 3 men buvo sakyciau lengvi. Rytais kartais papykindavo, kartais ne smile.gif svarbu buvo ryte tik pabudus sausainuku pora ivaldyt smile.gif Na tiesa sakant paskutine Iojo trimestro diena vaikas mane pasventino ir ta vieninteli karta turejau lengvai pabendrauti su wc smile.gif bet tai buvo tik siaip smile.gif Vieninteliai mano nepatogumai buvo - tai sunku valytis dantukus, nes tampydavo ir jautrumas kvapams.
Dabar viskas kaip ir dingo smile.gif vel pilna energijos, viskas grazu. Jautrumas apskritai - kaip fizine ir psichologine busena - taip...padidejes smile.gif tikrai daug jautriau i viska reaguoju ir pazliumbiu dazniau smile.gif bet is esmes netgi nepasakyciau , kad nescia jei ne pilvas (nesuprantu kaip jis toks didelis gali buti) ir krutine gerokai didesne smile.gif siaip as asmeniskai dziaugiuosi nestumu ir megaujuosi tuo.
Del megojimo - ta problema lydi visas nestukes manau. As jau nuo 2 men negalejau ant pilvo miegoti. Dabar irgi daug pagalviu turiu visur smile.gif tai stengiuos vis atrast nauja vieta , kad galeciaui issimiegoti smile.gif
Del baseino - as manau, kad tai sauni mintis as asmeniskai irgi planuoju eiti i tas specialias nestukiu aerobikas ir manksteles. Tik greiciausiai veliau, gal III trimestra arba net kai iseisiu i dekreta. Priklausys nuo pilvo dydzio ir nugaros skausmu intensyvumo smile.gif
Na va prirasiau daug kaip pirmam kartui smile.gif
Geros dienos ir lengvo nesiojimo mergaites 4u.gif
Atsakyti
sveikos naujokes 4u.gif
o jus mergaites nebijot i baseina eiti g.gif ne per anksti dar?
Atsakyti
QUOTE(vikiel @ 2009 12 01, 14:28)
sveikos naujokes  4u.gif
o jus mergaites nebijot i baseina eiti  g.gif ne per anksti dar?

Tai ne dabar dar smile.gif as asmeniskai planuoju tik nuo 6-7 men.
ir nebijau, mano visos gimdziusios drauges ejo ir nieko blogo. Tik i toki Vichy aiksu neisiu smile.gif
Atsakyti
va tokiam nestume tai ir as planuoju eiti, nes be sporto is vis negaliu gyvent, gelbesiuos baseinu biggrin.gif ,bet as supratau, jus jau dabar ieskot baseino ir norit pradet 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(vikiel @ 2009 12 01, 16:44)
va tokiam nestume tai ir as planuoju eiti, nes be sporto is vis negaliu gyvent, gelbesiuos baseinu  biggrin.gif ,bet as supratau, jus jau dabar ieskot baseino ir norit pradet 4u.gif

Ne, Vikiel, as tai manau, kad dabar ner ko ten eit, nei svorio, nei sunkumo pilvo nera dar. Eina nestuke.gif tik tada, kai jau skauda nugara nuo svorio ir kai sunku pilvuka savo nesioti smile.gif As dabar darau kasdien pratimukus su kamuoliu, tai visai gerai jauciuosi smile.gif Nes irgi visa gyvenima sportuoju, tai gine patare kamuoli nusipirkt ir su juo tusintis smile.gif
Atsakyti
su kamuoliu gera mintis thumbup.gif as dar truputi palauksiu ir pirksiu butinai lotuliukas.gif
Atsakyti
tai i baiseina reikia planuoti eiti nuo kokio 6 menesio ar ne ? mirksiukas.gif o anksciau negalima? blink.gif
Atsakyti
QUOTE(pugaliuks @ 2009 12 02, 12:11)
tai i baiseina reikia planuoti eiti nuo kokio 6 menesio ar ne ? mirksiukas.gif  o anksciau negalima?  blink.gif

Gali kada nori, tik apskritai patariama nestukems eit tada, kada jaucia sunkuma jau, kai prasideda jau nugaros skausmai.
Mano pilvukas labai sparciai auga, manau del to kad kudana esu smile.gif bet vistiek manau kad eisiu tik isejus i dekreta smile.gif
O siaip cia gi musu pasirinkimo laisve smile.gif
svarbiausia pasitarti su gine kaip nepasigauti kokio grybelio. As deja tokia patirti jau turiu sad.gif tai i baseinus eidavau po to ir manau eisiu tik su "tamponiuku". Taip patare gine smile.gif nezina ar tai veiksminga bet po to nebuvo pasikartoje man smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Balabolka @ 2009 12 02, 14:22)
Gali kada nori, tik apskritai patariama nestukems eit tada, kada jaucia sunkuma jau, kai prasideda jau nugaros skausmai.
Mano pilvukas labai sparciai auga, manau del to kad kudana esu smile.gif bet vistiek manau kad eisiu tik isejus i dekreta smile.gif
O siaip cia gi musu pasirinkimo laisve smile.gif
svarbiausia pasitarti su gine kaip nepasigauti kokio grybelio. As deja tokia patirti jau turiu sad.gif tai i baseinus eidavau po to ir manau eisiu tik su "tamponiuku". Taip patare gine smile.gif nezina ar tai veiksminga bet po to nebuvo pasikartoje man smile.gif

tai ten dar ir grybeli galima pasigauti ?? blink.gif man ir taip nepatikdavo baseinuose kad visada smirdi chlorke doh.gif lotuliukas.gif bet taip turi buti...turbut reiks ir man padaudoti tamponus...nes zadam savaitgali su vyru nukeliauti i baseina pasilepinti thumbup.gif drinks_cheers.gif nestuke.gif gaila kad i pirti negaliu eiti verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(pugaliuks @ 2009 12 02, 17:21)
tai ten dar ir grybeli galima pasigauti ?? blink.gif  man ir taip nepatikdavo baseinuose kad visada smirdi chlorke  doh.gif  lotuliukas.gif  bet taip turi buti...turbut reiks ir man padaudoti tamponus...nes zadam savaitgali su vyru nukeliauti i baseina pasilepinti thumbup.gif  drinks_cheers.gif  nestuke.gif gaila kad i pirti negaliu eiti  verysad.gif

i pirtele aisku negalima ir nesugalvok i ta jacuzzi ar burbuline vonia eit smile.gif nerizikuok smile.gif bet ka as cia, taigi pati viska zinai smile.gif.
Kaip jus Panos naktimis miegat?
nes man sian 3:30 nakti taip spyre mazylis, kad net atsibudau kaip surekiau smile.gif nesupratau ar cia jis pabudo ar prisisapnavo jam kas,,, Nors dar anksti kaip ir, bet jau antra karta taip gerokai kala man smile.gif gerai butu kad ne naktimis smile.gif nes po to neimanoma uzmigti....
Atsakyti