Labas rytas

,
Kaip smagu skaityti keik daug besidziaugianciu ir tik pradedanciu laukti savo dziaugsmo ir jau i II trimestra ikopusiu

. Kadangi mes su kitom mergaitem turim temute dar tarp planuojanciu ir kai paskaitau kiek ju kencia kai pora metu negali pastot, tai tikrai liudna, o cia netycia paskaiciau ir nuotaika pagerejo

Grazu skaityt

Na mano 3 men buvo sakyciau lengvi. Rytais kartais papykindavo, kartais ne

svarbu buvo ryte tik pabudus sausainuku pora ivaldyt

Na tiesa sakant paskutine Iojo trimestro diena vaikas mane pasventino ir ta vieninteli karta turejau lengvai pabendrauti su wc

bet tai buvo tik siaip

Vieninteliai mano nepatogumai buvo - tai sunku valytis dantukus, nes tampydavo ir jautrumas kvapams.
Dabar viskas kaip ir dingo

vel pilna energijos, viskas grazu. Jautrumas apskritai - kaip fizine ir psichologine busena - taip...padidejes

tikrai daug jautriau i viska reaguoju ir pazliumbiu dazniau

bet is esmes netgi nepasakyciau , kad nescia jei ne pilvas (nesuprantu kaip jis toks didelis gali buti) ir krutine gerokai didesne

siaip as asmeniskai dziaugiuosi nestumu ir megaujuosi tuo.
Del megojimo - ta problema lydi visas nestukes manau. As jau nuo 2 men negalejau ant pilvo miegoti. Dabar irgi daug pagalviu turiu visur

tai stengiuos vis atrast nauja vieta , kad galeciaui issimiegoti
Del baseino - as manau, kad tai sauni mintis as asmeniskai irgi planuoju eiti i tas specialias nestukiu aerobikas ir manksteles. Tik greiciausiai veliau, gal III trimestra arba net kai iseisiu i dekreta. Priklausys nuo pilvo dydzio ir nugaros skausmu intensyvumo

Na va prirasiau daug kaip pirmam kartui

Geros dienos ir lengvo nesiojimo mergaites