Įkraunama...
Įkraunama...

1-4 nėštumo mėnesiai

QUOTE(Rioma @ 2009 11 19, 15:08)
GELBEKIT ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! 
Mamytes, gal kas zinote kokiu nors veiksmingu priemoniu nuo pykinimo?
As isprotesiu  verysad.gif  doh.gif
Vaistininke pasiule kazkokiu tableciu, nusipirkau, ale kad jos baisiai dideles, as negaliu praryt  verysad.gif
Gal kas zinot ka nors, kas gali numalsini pykinima?
Buciau labai labai dekinga...  ax.gif

Na jei niekas daugiau nepadeda tai tas tabletes susismulkink wink.gif Gal tada prarysi... O siaip anau isties vemiancioms svarbus skysciai todel gerkit vandenuka wink.gif
O as dar visai be pozymiu, jau taip neramu. Tiek laiko o nestumo kaip nebuta. Laukiu vizito pas gine kad patvirtintu jog viskas gerai unsure.gif Na vienintelis pozymis kad beveik pastoviai alkana esu. Atrodo kad galeciau kas kokios 2 val valgyt. Ir as nei kvapams jautri nei maistui, o toks ale pykinimas uzeina tik tada kai esu visiskai alkana doh.gif Anksciau darbe iki pietu visada normaliai issededavau o dabar apie 10 val jau pradedu mastyti apie valgi, atrodo drambli suvalgyciau lotuliukas.gif Ir dar pastebejau kad bunu labai labai alkana o suvalgau maziau... Vakar is Cili net puse picos namo parsinesiau ko niekad gyvenime nera buve, nes siaip is tu abzoru esu biggrin.gif
Atsakyti
ne visas pykina,tu gal viena is laiminguju,JEma smile.gif o pvz krutines jautrumas?lengvas pilvo maudimas karts nuo karto?padidejes apetitaqs ir si ta rodo smile.gif
Atsakyti
QUOTE(js. @ 2009 11 20, 11:03)
ne visas pykina,tu gal viena is laiminguju,JEma smile.gif o pvz krutines jautrumas?lengvas pilvo maudimas karts nuo karto?padidejes apetitaqs ir si ta rodo smile.gif

Tiesa pasakius labai tikiuosi bigsmile.gif Krutine tik ciut jautri, bet gal ir neturi jos labai skaudeti... Nu nebedaug iki antradienio beliko tada viskas bus aisku rolleyes.gif
Atsakyti
Man nuo pykinimo padeda apelsinu sultys (geriu apelsinu nektara). Visalaik jos man po ranka thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo renaciukass: 21 lapkričio 2009 - 11:11
QUOTE(renaciukass @ 2009 11 21, 12:11)
Man nuo pykinimo padeda apelsinu sultys (geriu apelsinu nektara). Visalaik jos man po ranka  thumbup.gif

man kazkodel liepe maziau oranziniu vaisiu valgyti g.gif nors pykina mane be perstojo, nuo ryto iki vakaro kol uzmiegu doh.gif valgau kaip coliuke.. o i mesa net paziureti negaliu schmoll.gif gelbeja mane vanduo, kuriuo numalsinu pykinima, jis pas mane visuomet ant stalo smile.gif
Atsakyti
QUOTE(kinrozyte @ 2009 11 19, 15:12)
na mergaite ,reiks kenteti, tokie jau nestumo pozymiai. jei daug vemsi -butina kreiptis i gydytoja.
o  nuo pykinimo padeda imbiero saldainiukai,citrina su medumi.

Reiks isbandyti nes irgi labai pykina, nzn kaip istverti dar kelias savaites... nestuke.gif
Papildyta:
QUOTE(*mamusikas* @ 2009 04 21, 20:02)
na aš turbūt visai netipinė  nestuke.gif , nes jokių nėštumo požymių nejaučiu, tik dabar šiek tiek rėmuo ėda ir raisčius tempia. Jokio pykinimo, kažkokio maisto norėjimo nėra.

Kai as vaiksciojai su pirmagime dukra man irgi taip buvo, bet dabar tie pykinimai mane pribaigs... blush2.gif
Atsakyti
Mane pykina naktimis, taip nuo 2 iki 5 valandos prasitasau doh.gif, bet išvemti neina. Taip ir tasausi pusę nakties, jei nepraeis, teks imti nedarbingumą, nes 5.30 val. jau turiu keltis darban g.gif . Pradedu nebevalioti eiti į darbą, nes jaučiu miego trūkumą ax.gif
Atsakyti
Bandyk vakare pries miega nieko nevalgyti. Mane nakty irgi prikelia sleikstulys, bet tik tada kai privalgau pries miega blush2.gif
Atsakyti
Mane tai labai prie miego traukia, jei diena nors valanda pamiegu, tai nakti tik paryciais uzmiegu, o i darba reikia keltis anksti verysad.gif . Ir dar kita beda , buna taip silpna kad net alpstu, bet nujauciu kad cia del miego sutrikimo. net nezinau ka man su tuo miegu daryti verysad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo pupciukas: 26 lapkričio 2009 - 21:55
gal stenkis diena nemiegoti :? tada nakti uzmigsi ir issimiegosi geriau g.gif as kaip tik labai anksti keltis pradejau nors ir ziauriai pavargus bunu, bet issimiegu atrodo iki kokiu 5 ryto ir viskas..as jau gyva doh.gif
Atsakyti
mane irgi miegelis ima per diena ir tai yra normalu smile.gif vakare anksti uzmiegu, o nakti kelis kartus keliuosi i WC blush2.gif ko anksciau niekada nebudavo ir tai irgi yra normalu (skaiciau kazkur..) taip kad mergaites, miegam tik progai pasitaikius, auginam pilvelius ir dziaugiames viskuo aplinkui vacation1.gif
Atsakyti
astai pat keliuosi per nakti maziausiai 5 kartus smile.gif bet tai jau tapo iprotis doh.gif kaip kad koks zadintuvas atsibundu tongue.gif as tai stengiuosi nemiegoti jai miegas uzeina..bet tik atsiguliu paguliu, pailsiu smile.gif nes zinau kad jai diena pamiegosiu, tai nakti busiu peleda schmoll.gif blush2.gif nestuke.gif
Atsakyti