ir diena pasnausdavau pora valandu,ir vakare jau 8 budavau lovoj-buvo laikas kai miego man perdaug nebudavo

Mamytes, sakykit, ar normalu kad maudzia kairiji sona ir nugara skauda
... ypac nakti...

QUOTE(konica @ 2009 11 30, 09:10)
... ypac nakti... 

Labas

QUOTE(konica @ 2009 11 30, 09:10)
... ypac nakti... 

oj cia visiskai normalu

Aciu mamytes, kad nuraminot
As kol kas dar galiu guleti ant pilvo (kol krutine susidelioju kad neskaudetu
), bet bijau to momento, kai jau reikes ieskoti kitos miegojimui pozos
As uzmiegu tik ant pilvo...

As kol kas dar galiu guleti ant pilvo (kol krutine susidelioju kad neskaudetu

QUOTE(Waitbaby @ 2009 11 30, 12:53)
Sveikos,
Mano nėštumas dra mažas. Eina tiktai 6 nėštumo savaitė. Mane papykina rytais, bet nevemiu. Bet turiu bėda, būnu piktoka. Gal kam nors taip yra?
Mano nėštumas dra mažas. Eina tiktai 6 nėštumo savaitė. Mane papykina rytais, bet nevemiu. Bet turiu bėda, būnu piktoka. Gal kam nors taip yra?
Mane irgi dažnai pykindavo, bet nevemdavau. O, dėl prastos nuotaikos, tai pykau ant viso pasaulio arba be priežasties apsiverkdavau. Dabar jau jaučiuosi geriau

QUOTE(pugaliuks @ 2009 11 30, 11:13)
oj cia visiskai normalu
buk rami, teks pakenteti
as tai pat kariauju su nugaros skausmu...ypac kai atsiguliu i lova, kol isitaisau taip kad neskaudetu nugaros
nieko nepadarysi
taciau man didziausia bausme nestumo metu, jog nebegaliu guleti ant pilvo
todel jau kokie 2 menesiai nebeissimiegu padoriai

man kazkaip pavyksta pagalve [pritaikyt, ir pusiau ant pilvo atsigult... bet va nugoros skausmai...

QUOTE(Jullaja @ 2009 11 30, 16:28)
man kazkaip pavyksta pagalve [pritaikyt, ir pusiau ant pilvo atsigult... bet va nugoros skausmai...
pas mane didziausiai problema- ir siaip stuburas problematiskas- o dabar tai is vis...

nu su stuburu ir as turiu probelemele is po mazu dienu..biski kreivai isaugau, neklausiau mamos sededavau susikuprinus ir va...se tau rezultatas

bet as sau padedu ta skausma sumazinti...kai labai skauda..prisipilu bonke silto vandens ir atsiguliu pasidedu po nugara,taip ramiai kokias 10 min paguliu ir praeina

Sveikos mamukės
Ale vis dar niekaip nesitiki, bet pati berods tokia patapsiu už keleto mėnesiukų...
Pas gydytoją dar nebuvau, bet mmm neprasideda, testas teigiamas, tai manau to užtenka...
turėtų būt tik apie 4-5 savaites, tai kol kas jokių ten tų požymių nejaučiu, tik kad kažkaip labai jau anksti miego užsimanau
kaip tikiuosi, kad nepuls manęs jokie pykinimai...

Aj beje o su nugara ir aš jau seniai turiu problemų, skauda vos ne ištisai, tai jau bijau pagalvot, kas bus, kai pilvas pradės augt...

Aj beje o su nugara ir aš jau seniai turiu problemų, skauda vos ne ištisai, tai jau bijau pagalvot, kas bus, kai pilvas pradės augt...

jei reguliariai valgau, tai nepykina, bet kvapams jautresne.... mazai kas skanu....
Krutine kaip po plastines operacijos - istinus ir skausminga
Sugraudina elementari reklama, o jei yra priezastis verkti - tai galiu puse dienos sriubauti....
Miegoti galiu savaitem, jegu nulis. Pasivaiksciojus 10 min lauke, likusia dienos dali guliu kaip didziausias ligonis - viska tempia, skauda, silpna. Ziuresim kaip cia toliau bus....
Krutine kaip po plastines operacijos - istinus ir skausminga

Sugraudina elementari reklama, o jei yra priezastis verkti - tai galiu puse dienos sriubauti....

Miegoti galiu savaitem, jegu nulis. Pasivaiksciojus 10 min lauke, likusia dienos dali guliu kaip didziausias ligonis - viska tempia, skauda, silpna. Ziuresim kaip cia toliau bus....

QUOTE(pugaliuks @ 2009 11 30, 17:16)
nu su stuburu ir as turiu probelemele is po mazu dienu..biski kreivai isaugau, neklausiau mamos sededavau susikuprinus ir va...se tau rezultatas
bet as sau padedu ta skausma sumazinti...kai labai skauda..prisipilu bonke silto vandens ir atsiguliu pasidedu po nugara,taip ramiai kokias 10 min paguliu ir praeina

o ne bandei i baseina vaiksciuot? man visada vandenyje lengviau pasidaro. Dabar ieskau, kur cia spec nesciosioms treneruotes lankyt