Įkraunama...
Įkraunama...

NAMINĖS kaukės plaukams , 4 tema

QUOTE(Oksanik @ 2009 05 08, 10:13)
Dziovinu dabar lapelius, dar reiktu dilgeliu pririnkti 4u.gif

Molio miltelius ismaisiau su berzu lapu nuoviru ir ipiliau valgomaji sauksta aliejaus, gavosi grietines kosinstencijos 4u.gif Ir stengiausi ne ant paciu plauku, bet pacia galva istrinti blush2.gif

Gal gali apie tą molį papasakot? kas čia per gėris, kur jo gauti ir kokia nauda? Ačiū smile.gif
Atsakyti
QUOTE(As_nematoma @ 2009 05 08, 09:24)
Gal gali apie tą molį papasakot? kas čia per gėris, kur jo gauti ir kokia nauda? Ačiū smile.gif

Zydrasis molis, pirkau "Drogas" parduotuveje, rasoma, kad stiprina plauko svoguneli. Siek tiek reiktu patrinti ir palaikyti, ant pakuotes bus instrukcija, kain 2 lt, vieno pakelio uztenka vienam kartui, bent jau man 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Oksanik @ 2009 05 08, 13:08)
Zydrasis molis, pirkau "Drogas" parduotuveje, rasoma, kad stiprina plauko svoguneli. Siek tiek reiktu patrinti ir palaikyti, ant pakuotes bus instrukcija, kain 2 lt, vieno pakelio uztenka vienam kartui, bent jau man 4u.gif

ar gerai tas molis issiplauna? g.gif
Atsakyti
QUOTE(dezma @ 2009 05 08, 11:33)
ar gerai tas molis issiplauna? g.gif

biggrin.gif vandens daugiau sunaudoju tongue.gif
Atsakyti
uzsitepiau tokia kauke: alyvuogiu aliejus, mandarinas, kiausinis. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Dovkyte @ 2009 04 16, 19:42)
sveikutes,paskaitinejau jusu tema ir as nusprendziau kaukytes pasidaryt pati pabandyt ax.gif vakar dariausi kiausinio trynys+majonezas+siek tiek alyvuogiu aliejaus,tai laabai patiko bigsmile.gif dabar sumasciau pasidaryt vel,ziuriu nebera majonezo doh.gif idejau grietines blush2.gif gal nelabai i tema turbut g.gif na bet pabandysiu blush2.gif galvojau kefyro pilt is pradziu bet jo irgi neturiu,o piena smanau visia netinka,na gal nepakenks grietine ax.gif

as siandien pasidarysiu ta kauke (trynys, majonezas, aliejus), tikiuosi patiks biggrin.gif nes kazkokia kazkada su medumi dariausi, tai tik dar labiau išsausino plaukus.. doh.gif
Papildyta:
QUOTE(Armani @ 2009 04 19, 23:09)
sendiena vel svogunu plaukucius kankinau  hihihi.gif  hihihi.gif
ale dar i svoguno sultis ilasinau ricinos aliejaus  mastau.gif  nu visai nieko patiko  biggrin.gif  ,tik kaskoks idomus svogunas ,visai nesmirda plaukai  ploja.gif  ploja.gif

O ka daro ta svogunu kauke tokia? smile.gif
Papildyta:
QUOTE(Armani @ 2009 05 07, 18:04)
majonezas gerai jei plaukai sausi ,bet as jo nededu nes man jis netinka  rolleyes.gif

O, gerai, kad tinka sausiema plaukams majonezas, zinosiu, nes mano po sviesinimu labai issausejo verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(aistuliaa @ 2009 05 10, 14:52)

O, gerai, kad tinka sausiema plaukams majonezas, zinosiu, nes mano po sviesinimu labai issausejo  verysad.gif

stiprina plauku saknis, stabdo slinkima , greitina augima... bet reikia nepamirsti apie kvapa blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Karjeriste @ 2009 05 10, 13:54)
stiprina plauku saknis, stabdo slinkima , greitina augima... bet reikia nepamirsti apie kvapa  blush2.gif

O tai ten grynai sultis kazkaip issispausti is svoguno ar kaip? g.gif
Papildyta:
Dar klausimukas, girdejau, kad galima alumi skalauti plaukus, tai cia kokiems plaukams ir koks poveikis gal kas zinot? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Avetra @ 2009 05 09, 13:17)
uzsitepiau tokia kauke: alyvuogiu aliejus, mandarinas, kiausinis. smile.gif

O ką mandarinas duoda plaukams? 4u.gif
Atsakyti
Užseidejau ta kauke su majonezu, tryniu ir aliejum smile.gif parasysiu kaip plaukai jausis po jos smile.gif
Atsakyti
as viena kart dariausi kauke su ruzavu moliu.jis stiprina plaukus.tai buvo pirmas ir paskutinis kartas.plaukai buvo kaip subetonuoti laugh.gif kieti kaip stagaras.puse buteliuko sampuno sunaudojau kol ji isploviau,ir laaabai daug vandens.isdziuve plaukai atrode neispudingai.buvo kietesni nei iprastai,ir jau i vakara susiriebalavo(nors mano plaukai sausi ir truputi pasiriebaluoja tik trecia diena po plovimo) biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(dovila @ 2009 05 10, 14:47)
as viena kart dariausi kauke su ruzavu moliu.jis stiprina plaukus.tai buvo pirmas ir paskutinis kartas.plaukai buvo kaip subetonuoti  laugh.gif kieti kaip stagaras.puse buteliuko sampuno sunaudojau kol ji isploviau,ir laaabai daug vandens.isdziuve plaukai atrode neispudingai.buvo kietesni nei iprastai,ir jau i vakara susiriebalavo(nors mano plaukai sausi ir truputi pasiriebaluoja tik trecia diena po plovimo) biggrin.gif

na man panasi nesekme buvo irgi, kai dariausi kauke su kiausiniu, medumi ir aliejumi, plaukai kaip stagarai buvo.. po to karto sakiau, kad neprasidesiu su naminemis kaukemis, bet siandien vel susigundziau biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo aistuliaa: 10 gegužės 2009 - 14:40