Įkraunama...
Įkraunama...

NAMINĖS kaukės plaukams , 4 tema

QUOTE(aistuliaa @ 2009 05 10, 13:52)

O ka daro ta svogunu kauke tokia? smile.gif

valo oda ,ir man isnaikino pleiskanas ,stiprina plauka rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(aistuliaa @ 2009 05 10, 14:46)
Užseidejau ta kauke su majonezu, tryniu ir aliejum smile.gif parasysiu kaip plaukai jausis po jos smile.gif

Šiurkštūs ir susivėlę kažkokie plaukai liko g.gif
Atsakyti
O sia nakti miegojau galiukus issitepuso alyvuogiu aliejumi, tai labai patiko, sianakt vel tepsiu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(aistuliaa @ 2009 05 11, 22:35)
O sia nakti miegojau galiukus issitepuso alyvuogiu aliejumi, tai labai patiko, sianakt vel tepsiu smile.gif

tai cia tas kur pardej yra pirkti g.gif ?
Atsakyti
QUOTE(Armani @ 2009 05 12, 09:11)
tai cia tas kur pardej yra pirkti  g.gif  ?

Ne, as pasitepiau kazkokiu alijeumi is Ispanijos parveztu lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Karamel'e @ 2009 05 10, 14:31)
O ką mandarinas duoda plaukams? 4u.gif

neturejau apelsinu, tai vietoj ju mandarinus panaudojau... po kaukes plaukai tapo be galo svelnus ir minksti ;]
Atsakyti
QUOTE(aistuliaa @ 2009 05 11, 22:35)

as visada taip darau, tik pries tepant pasildau alieju vandens voneleje, tai geriau isigeria.. kartais, kai plaukai perdziuve, tai sutepu visus plaukus ir oda, uzsidedu tiurbana ir taip miegu, o ryte isplaunu, plaukai minksti buna...

O apelsinas, kaip ir mandarinas, matyt priduoda zvilgesio, nes rugsties yra (kaip ir skalaujant vandeniu su actu ar citrinos sultimis) g.gif
Papildyta:
QUOTE(Armani @ 2009 05 10, 16:16)
valo oda ,ir man isnaikino pleiskanas ,stiprina plauka  rolleyes.gif

oi prisimenu, kai buvau paaugle, man mama ir mociute irgi taip darydavo doh.gif i alieju idedavo tarkuoto svoguno ar cesnako ir pries plovima itrindavo oda galvos, maisiukas, ranksluostis ir laukti pora valandu... na plaukai buvo superiniai ir pleiskanu nebuvo, bet kai palija ant galvos, taip lengvai nuo jos svogunu ar cesnaku ir trenkdavo biggrin.gif o siaip priemone tai superine thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(dianita @ 2009 05 13, 12:06)

oi prisimenu, kai buvau paaugle, man mama ir mociute irgi taip darydavo  doh.gif  i alieju idedavo tarkuoto svoguno ar cesnako ir pries plovima itrindavo oda galvos, maisiukas, ranksluostis ir laukti pora valandu... na plaukai buvo superiniai ir pleiskanu nebuvo, bet kai palija ant galvos, taip lengvai nuo jos svogunu ar cesnaku ir trenkdavo  biggrin.gif  o siaip priemone tai superine  thumbup.gif

Aš labai noriu svogūną išbandyti, bet vis neišdrįstu dėl kvapo grėsmės... blush2.gif
Ir įdomu ar sulčiaspaudė neprasmirs svogūnu doh.gif
Atsakyti
QUOTE(As_nematoma @ 2009 05 13, 13:52)
Aš labai noriu svogūną išbandyti, bet vis neišdrįstu dėl kvapo grėsmės...  blush2.gif
Ir įdomu ar sulčiaspaudė neprasmirs svogūnu  doh.gif

tai tu susitarkuok ant burokines tarkos, juk nebutina tyrele skysta, nes sultys ir taip issiskirs tarkuojant...

o po to isplovusi normaliu sampunu, kauke, tai nesmirdes.. tik sakau, kai patenka vandens ant galvos tai ciut ciut gali kvapelis buti biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(dianita @ 2009 05 13, 14:12)
tai tu susitarkuok ant burokines tarkos, juk nebutina tyrele skysta, nes sultys ir taip issiskirs tarkuojant...

o po to isplovusi normaliu sampunu, kauke, tai nesmirdes.. tik sakau, kai patenka vandens ant galvos tai ciut ciut gali kvapelis buti  biggrin.gif

oho...su tarka- ilgai ir su asarom...o su sulciaspaude tik su asarom biggrin.gif man tai nebudavo to kvapo kai suslapdavo g.gif ir isvis, cia matyt kaip kam,...nes as tepliojaus svogunu apie 2 men, tik nustojau ir nebera kvapo plaunant galva...mastau dar karteli padaryt cikla, tik laiko reikia blush2.gif 4u.gif
Atsakyti
O ricinos aliejų kas nors bandė plaukučiams? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(aistuliaa @ 2009 05 13, 16:31)
O ricinos aliejų kas nors bandė plaukučiams? smile.gif

As vis pateplioju pries plovima, pora valandu palaikau. Dar neseniai darau, tai sunku sprest apie rezultatus. blogiau tikrai nebus ax.gif
Atsakyti