Įkraunama...
Įkraunama...

NAMINĖS kaukės plaukams , 4 tema

QUOTE(Chardonnay... @ 2009 05 13, 18:47)
As vis pateplioju pries plovima, pora valandu palaikau. Dar neseniai darau, tai sunku sprest apie rezultatus. blogiau tikrai nebus ax.gif

As galvoju, gal nusipirkti nakčiai tepliotis biggrin.gif bus ir plaukams, ir nagams, ir blakstienoms biggrin.gif viskas viename ax.gif
Atsakyti
QUOTE(aistuliaa @ 2009 05 13, 17:19)
As galvoju, gal nusipirkti nakčiai tepliotis biggrin.gif bus ir plaukams, ir nagams, ir blakstienoms  biggrin.gif  viskas viename  ax.gif

Blakstienas ir antakius kiekviena vakara pries miega peplioju, blakstienos tikrai sustiprejo labai thumbup.gif Tikiuosi ir pplauku galams taip pat pasiseks mirksiukas.gif
Atsakyti
[quote=Chardonnay...,2009

Tai matyt, kad toks pat poveikis bus, juk blakstienos irgi plaukuciai 4u.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(dianita @ 2009 05 13, 12:06)
oi prisimenu, kai buvau paaugle, man mama ir mociute irgi taip darydavo  doh.gif  i alieju idedavo tarkuoto svoguno ar cesnako ir pries plovima itrindavo oda galvos, maisiukas, ranksluostis ir laukti pora valandu... na plaukai buvo superiniai ir pleiskanu nebuvo, bet kai palija ant galvos, taip lengvai nuo jos svogunu ar cesnaku ir trenkdavo  biggrin.gif  o siaip priemone tai superine  thumbup.gif

drinks_cheers.gif atsimenu, kai buvau paaugle karts nuo karto pasidarydavau sia kauke, mamos paraginta. plaukuciai buvo wub.gif nei slinko, nei pleiskanu buvo, augo kaip pasiute. bet dabar nebesidarau tik del to kvapo blush2.gif nors ir ne visada jis jauciasi, bet va palijus, suprakaitavus ar isplovus galva tai jauciasi jauciasi ax.gif
Atsakyti
oi prisimenu, kai buvau paaugle, man mama ir mociute irgi taip darydavo doh.gif i alieju idedavo tarkuoto svoguno ar cesnako ir pries plovima itrindavo oda galvos, maisiukas, ranksluostis ir laukti pora valandu... na plaukai buvo superiniai ir pleiskanu nebuvo, bet kai palija ant galvos, taip lengvai nuo jos svogunu ar cesnaku ir trenkdavo biggrin.gif o siaip priemone tai superine thumbup.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif

va ir aš taip darydavau, o jau kavpelis tai siaubas. doh.gif doh.gif

dabar kartais kai netingiu irgi pasidarau kauke tik jau nebe su česnakais ir svogūnais lotuliukas.gif .o su kiaušinio triniu alijošiumi, palmiu aliejumi ir dar isilašinu eteriniu metiniu alieju. maloniai šala galvytė, gerina kraujotaką. thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(AFRIKANTĖ @ 2009 05 14, 10:26)
dabar kartais kai netingiu irgi  pasidarau kauke tik jau nebe su česnakais ir svogūnais  lotuliukas.gif .o su kiaušinio triniu  alijošiumi, palmiu aliejumi ir dar isilašinu eteriniu metiniu alieju. maloniai šala galvytė, gerina kraujotaką. thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif

Gerai kad priminei, ir as alijosiaus juk turiu bigsmile.gif maisysiu su tryniu, medum ir aliejum (dar nenusprendziau kokiu) rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(aistuliaa @ 2009 05 13, 18:31)
O ricinos aliejų kas nors bandė plaukučiams? smile.gif

as ricinos dedavau i aliejine kauke (cia kazkur rasiau auksciau), o siaip galiukus tepu kartais pries miega su trupuciu ricinos... visos galvos tai vargas tepti, nes plauku kaip pas liuta, o ricinos aliejus sunkiai tepasi schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(dianita @ 2009 05 14, 12:57)
visos galvos tai vargas tepti, nes plauku kaip pas liuta, o ricinos aliejus sunkiai tepasi  schmoll.gif

Galima maisyt su kitu, lengvesniu aliejum. o viena ricina tai tikrai vargelis doh.gif
Atsakyti
QUOTE(dianita @ 2009 05 14, 14:57)
as ricinos dedavau i aliejine kauke (cia kazkur rasiau auksciau), o siaip galiukus tepu kartais pries miega su trupuciu ricinos... visos galvos tai vargas tepti, nes plauku kaip pas liuta, o ricinos aliejus sunkiai tepasi  schmoll.gif

Na pas mane kai ploni plaukai, tai nedaug yra ka ten tepti galuose biggrin.gif
Atsakyti
Labuka wink.gif O man va neseniai draugė sakė,kad kai buvo kirpykloj jai kirpėja pasiūlė kažkokį nuovirą .. bet negali atsiminti kas ten į jį įeina doh.gif kirpėja sakė, kad tik tokiu nuoviru skalaudama sau plaukus atgaivino ir kitom merginom patarė, tai net stebisi kaip plaukai atauga ir daugiau ir sveiki... tai va ten jo vaistinėj pirkt yra kažkokios žolelės gal dilgėlės.. dar kažkas. Mažum kuri bandėt? Na jei ne reiks dar draugės prašyt kad ta kirpėją iškamantinėtų.. victory.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif Vakar per televizoriu isgirdau kaip gydytoja dermotologe pasiule kauke plaukams is juodos duonos g.gif Po jos plaukuciai zvilga tviska ir primaitinti. Taigi juoda duona uzpilate virintu silti vandeniu ir sutrinate,kad gautusi tyrele. Viska tepame ant galvos ir po maiseliu ir ranksluosciu laikome pusvalandi. Dabar sedziu uzsidejus ta kauke lotuliukas.gif Sunkokai ji ten prilipo ant plauku,bet uztepti imanoma. Ziuresim kas bus,nes neisivaizduoju kaip isplauti reikes blink.gif Anot tos gydytojos poveikis pasimato po keletos kartu. Na jei taip is tikro ir dar lengvai issiplaus -greita namine kaukyte thumbup.gif Parasysiu veliau kas ir kaip lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(zzzavi @ 2009 05 16, 11:22)
Sveikos 4u.gif  Vakar per televizoriu isgirdau kaip gydytoja dermotologe pasiule kauke plaukams is juodos duonos g.gif  Po jos plaukuciai zvilga tviska ir primaitinti. Taigi juoda duona uzpilate virintu silti vandeniu ir sutrinate,kad gautusi tyrele. Viska tepame ant galvos ir po maiseliu ir ranksluosciu laikome pusvalandi. Dabar sedziu uzsidejus ta kauke lotuliukas.gif  Sunkokai ji ten prilipo ant plauku,bet uztepti imanoma. Ziuresim kas bus,nes neisivaizduoju kaip isplauti reikes blink.gif  Anot tos gydytojos poveikis pasimato po keletos kartu. Na jei taip is tikro ir dar lengvai issiplaus -greita namine kaukyte thumbup.gif  Parasysiu veliau kas ir kaip lotuliukas.gif

Bandziau, na gal ir nieko, bet si kauke skirta labiau riebiems plaukams, nes duona ten viska istraukia skaiciau 4u.gif
Atsakyti