Man irgi patinka zurnalas ZMONES

man taip pat "Zmones" ir "tv gidas"
Zmones- daug naujienu apie garsius zmones
Tv gidas- kartais ir receptu buna geru, tv programa ir irgi yra informacijos apie garsius zmones
Zmones- daug naujienu apie garsius zmones

Tv gidas- kartais ir receptu buna geru, tv programa ir irgi yra informacijos apie garsius zmones

QUOTE(Glory @ 2005 08 26, 17:57)
Koks zurnalas jusu megstamiausias ir kodel? Pro kuri negalite praeiti ramia sirdim, kai pasirodo naujas numeriukas? as,pvz. pro cosmo 

Man irgi Cosmo pats pačiausias.

Man patinka žurnalai "Kompiuterija", "Naujoji komunikacija" - įdomu sužinoti naujoves. 
Dabar negaliu ramiai praeiti pro žurnalus "Tavo vaikas", "Mažylis", - norisi juos nusipirkti.
Ypatingai patiko šiltas, nuoširdus, moteriškas žurnalas "TaPati", gavau visus jo praeitų metų numerius dovanų.
Silpnybę jaučiu žurnalui "Mano namai", norisi turėti jaukius namus.

Dabar negaliu ramiai praeiti pro žurnalus "Tavo vaikas", "Mažylis", - norisi juos nusipirkti.
Ypatingai patiko šiltas, nuoširdus, moteriškas žurnalas "TaPati", gavau visus jo praeitų metų numerius dovanų.
Silpnybę jaučiu žurnalui "Mano namai", norisi turėti jaukius namus.
QUOTE(Relaxa @ 2007 02 08, 12:55)
ilgai juokiausi iš taip suformuluotos minties apie "Žmones"
Ri_a,
100 proc. ritualas. su visais malonumais: ir ketvirtadienio laukimas, ir važiavimas vakare į didesnį prekybos centrą trečiadienį su viltim: "o gal jau atsirado?"

O aš labai nustebau sužinojus,kad naujus ŽMONES galima nusipirkt jau trečiadienio vakare.Atveža į parduoduves apie 18-19val.

Zmones ir Panele

Pirkau Panelę nuo pat pasirodymo ir iki tol, kol atsirado COSMO. Turiu didžiulę kaugę sukaupus ir nė vieno neišmetu. Nors gal skaitau tik iš inercijos, džiaugiuosi, kad čia radau jo mėgėjų. Nuo gruodžio mėnesio atsirado žurnalas PANA. Ten taip pat yra ką paskaityti. Žmones neperku niekada. Nematau jame nieko gero.
Taip man irgi patinka Žmonės, Namai ir apie Kompiuteriją, nes pastarąjį vyras užsiprenumeravęs, tai tenka ir man pavartyti, kokių naujienų sužinoti ir šiaip gerų internetinių puslapiukų

Edita mieliausias, taip pat Ji ir Kulinarijos leidiniai

Cosmopolitan
dar kartais nusiperku Panelę, bet čia jau retsykiais

"Žmonės".