Įkraunama...
Įkraunama...

Mėgstamiausias žurnalas.

Man irgi patinka zurnalas ZMONES thumbup.gif
Atsakyti
man taip pat "Zmones" ir "tv gidas"
Zmones- daug naujienu apie garsius zmones thumbup.gif
Tv gidas- kartais ir receptu buna geru, tv programa ir irgi yra informacijos apie garsius zmones
mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Glory @ 2005 08 26, 17:57)
Koks zurnalas jusu megstamiausias ir kodel? Pro kuri negalite praeiti ramia sirdim, kai pasirodo naujas numeriukas? as,pvz. pro cosmo  rolleyes.gif

Man irgi Cosmo pats pačiausias. thumbup.gif
Atsakyti
Man patinka žurnalai "Kompiuterija", "Naujoji komunikacija" - įdomu sužinoti naujoves. smile.gif
Dabar negaliu ramiai praeiti pro žurnalus "Tavo vaikas", "Mažylis", - norisi juos nusipirkti.
Ypatingai patiko šiltas, nuoširdus, moteriškas žurnalas "TaPati", gavau visus jo praeitų metų numerius dovanų.
Silpnybę jaučiu žurnalui "Mano namai", norisi turėti jaukius namus.
Atsakyti
QUOTE(Relaxa @ 2007 02 08, 12:55)
ilgai juokiausi iš taip suformuluotos minties apie "Žmones" doh.gif  lotuliukas.gif Ri_athumbup.gif 100 proc. ritualas. su visais malonumais: ir ketvirtadienio laukimas, ir važiavimas vakare į didesnį prekybos centrą trečiadienį su viltim: "o gal jau atsirado?"

O aš labai nustebau sužinojus,kad naujus ŽMONES galima nusipirkt jau trečiadienio vakare.Atveža į parduoduves apie 18-19val. bigsmile.gif
Atsakyti
Zmones ir Panele thumbup.gif
Atsakyti
Pirkau Panelę nuo pat pasirodymo ir iki tol, kol atsirado COSMO. Turiu didžiulę kaugę sukaupus ir nė vieno neišmetu. Nors gal skaitau tik iš inercijos, džiaugiuosi, kad čia radau jo mėgėjų. Nuo gruodžio mėnesio atsirado žurnalas PANA. Ten taip pat yra ką paskaityti. Žmones neperku niekada. Nematau jame nieko gero.
Atsakyti
Taip man irgi patinka Žmonės, Namai ir apie Kompiuteriją, nes pastarąjį vyras užsiprenumeravęs, tai tenka ir man pavartyti, kokių naujienų sužinoti ir šiaip gerų internetinių puslapiukų rolleyes.gif
Atsakyti
Edita mieliausias, taip pat Ji ir Kulinarijos leidiniai wub.gif
Atsakyti
i namus ateina VERSUS ir PANELE, o perkam NAUJAS NAMAS thumbup.gif
Atsakyti
Cosmopolitan ax.gif dar kartais nusiperku Panelę, bet čia jau retsykiais blush2.gif
Atsakyti
"Žmonės". thumbup.gif
Atsakyti