Įkraunama...
Įkraunama...

Mėgstamiausias žurnalas.

QUOTE(Antigonė @ 2007 01 21, 02:36)
Visada laukiu "Žmonės",nes patinka pletkai apie LT žvaigždeles lotuliukas.gif

Aš irgi "Žmones" visada perku mirksiukas.gif nors gal ne tiek apie Lietuvos "žvaigždutes" paskaityt, kiek šiaip patinka, kad rašo ir ne apie labai populiarius, o tiesiog įdomius žmones. kai kurių istorijos labai įdomios mirksiukas.gif
Atsakyti
O aš neberandu žurnalų kuriuos norėčiau kas savaitę ar kas mėnesį pirkti, nusibodo visokios panelės ir cosmopolitan'ai, tas pats per tą patį, o kainuoja nemažai tongue.gif Mieliau jei laiko randu pavartau su medicina, geografija ar kažkokia konkrečia naudinga sritimi susijusius žurnalus, kad dar ir galvoje kas nors liktų 4u.gif
Atsakyti
Man jau visi moteriški žurnalai nusibodo, Cosmo, panelių nebeperku jau n metų. Kartais Moterį, kartais Laimą, bet ir tai daugiau perverčiu.

Labiausiai laukiu Mano namai smile.gif
Atsakyti
Laukiu Žmonių žurnalo mirksiukas.gif
Atsakyti
As tai neeau kokia zurnalu megeja, todel siuo metu laukiu nesulaukiu vis naujo "Mazylio" leidimo lotuliukas.gif
1 zurnalas, ant kurio uzsikabinau ax.gif
Atsakyti
labiausiai patinka IEVA
Atsakyti
As atradau Lilit..bent paskaityti idomiai yra apie ką.. thumbup.gif
Atsakyti
perku Žmones - čia ritualas biggrin.gif Dar Panelę prenumeruoju senai, ją namie skaito visi ax.gif
FHM visai patinka, ir paskaityt yra ką, ir pasijuokt, bet to tai neperku, pažiūriu parduotuvėj mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Ri_a @ 2007 02 08, 09:03)
perku Žmones - čia ritualas biggrin.gif 

ilgai juokiausi iš taip suformuluotos minties apie "Žmones" doh.gif lotuliukas.gif Ri_a, thumbup.gif 100 proc. ritualas. su visais malonumais: ir ketvirtadienio laukimas, ir važiavimas vakare į didesnį prekybos centrą trečiadienį su viltim: "o gal jau atsirado?"... juokinga, kaip galima taip elgtis, bet vis tiek traukia.... blush2.gif
pastaruoju metu dar pradėjau domėtis žurnalais apie vaikus, bet kol kas favorito neturiu, nusiperku arba ne priklausomai nuo anonsų viršelyje.
dar patinka rusiškas "Cosmopolitan".
Atsakyti
QUOTE(Relaxa @ 2007 02 08, 11:55)
ilgai juokiausi iš taip suformuluotos minties apie "Žmones" doh.gif  lotuliukas.gif Ri_athumbup.gif 100 proc. ritualas. su visais malonumais: ir ketvirtadienio laukimas, ir važiavimas vakare į didesnį prekybos centrą trečiadienį su viltim: "o gal jau atsirado?"... juokinga, kaip galima taip elgtis, bet vis tiek traukia....  blush2.gif 

juokinga, bet tikra tiesa lotuliukas.gif
Atsakyti
Pilnai sutinku rolleyes.gif As irgi kaip kokia pakreizejus boba laukiu ketvirtadienio kiekvieno, nes bus nauji ZZMMMMMMMMOOOOOOONNNNNNNNEEEEEEEESSSSSSSS bigsmile.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Laukiu nesulaukiu "MM", o manishkis neatsispiria A-ZET'ui wink.gif
Buvo laikas,kai mama pirkdavo visus zurnalus pasirodancius, tai dbr jei prisiversciau juos visus perskaityti tai porai metu veiklos ;]

niekaip nesuprantu ka jus tose Zmonese randat, ko negalit rasti delfi.lt prie rubrikos zmones ar pikantishkos naujienos ;]] kas dar apart paskalu ten yra?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo IdeaFixe: 09 vasario 2007 - 10:30