Įkraunama...
Įkraunama...

Mėgstamiausias žurnalas.

zmones ax.gif
Atsakyti
sveikos,as cia pas jum netycia uztaikiau ax.gif siaip tai su knygom labiau draugauju,bet ir zurnalu nebrokyju,patinka ivairus,beveik visi moteriski. 4u.gif ar zinot,kad galima paskaityti apie naujus ir senus zurnalus tokiu adresu:zurnalaicia visi anonsai,trumpai apie ka zurnale rasoma,man tai patinka thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo luiziana: 14 rugpjūčio 2007 - 14:11
QUOTE(luiziana @ 2007 08 14, 15:09)
sveikos,as cia pas jum netycia uztaikiau ax.gif siaip tai su knygom labiau draugauju,bet ir zurnalu nebrokyju,patinka ivairus,beveik visi moteriski. 4u.gif ar zinot,kad galima paskaityti apie naujus ir senus zurnalus tokiu adresu:zurnalaicia visi anonsai,trumpai apie ka zurnale rasoma,man tai patinka thumbup.gif

thumbup.gif thumbup.gif adresiukas man patiko drinks_cheers.gif
Atsakyti
geras adresiukas, lUIZIANA,super,aciu thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(luiziana @ 2007 08 14, 13:09)

Aha, geras tinklapis - aš irgi vis įlendu į šitą tinklapį pasicekavyt. O šiaip ir čia, Londone,
perku Moterį, Laimą ir Žmonės - šitie žurnalai buvo mano mėgstamiausi ir Lietuvoj thumbup.gif smile.gif
Atsakyti
Elle, Vogue, International Textiles smile.gif
Atsakyti
dar Verslo klase
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Imagee: 19 rugpjūčio 2007 - 17:21
aciū už nuorodą į žurnalaičius smile.gif

taip pat man patinka Verslo klasė
Atsakyti
QUOTE(luiziana @ 2007 08 14, 16:09)

geras puslapis galesiu sutaupyti pinigeliu mirksiukas.gif
Atsakyti
As tai kaskart labai laukiu zurnalo Bureja. Dar perku "Geras skonis", "Netradicine medicina", kryziazodziu zurnaliuka "aha". Retkarciais nusiperku "Geri patarimai", "Darbstuole".
Atsakyti
Mano tai megstamiausias - "Zmones" thumbup.gif
Atsakyti
O man Ieva pats paciausias smile.gif
Atsakyti